Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LS57CG952NU SAMSUNG Monitorok (C)

SAMSUNG
493.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 30.
Készlet állapot: Elérhető

MON240402008C

Nem értékelt
493.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Odyssey monitoron egy űrhajó látható, amely az űrben lévő galaxisok színes mezőjébe repül. A bal alsó sarokban egy jelvény jelzi, hogy a monitor a CES Innovation Awards 2023 legjobb innovációs díjának nyertese.

Top 3 jellemzők

 

Az ívelt monitoron egy űrhajó látható, amely egy bolygó előtt repül futurisztikus épületek felé. A monitor alatt „1000R” szöveg olvasható.

 

A világ első dupla UHD monitora

Élj olyan játékokban, amelyek valóságosabbnak tűnnek, mint a külvilág. A világ első kettős UHD-monitora ultraszéles, 57 hüvelykes képernyővel és 1000R görbülettel vesz körül.

 

Az ívelt monitoron egy idegen sivatagi táj jelenete látható egy másik bolygóval a látképben. A monitor mögött a képernyőn látható kép további két változata található, a hátsó változatban a kép egy rácsban látható, ahol a monitor LED-jei világítják meg a képernyőt.

 

Lenyűgöző képminőség

A Quantum Mini-LED és a HDR 1000 teljesítményének köszönhetően lenyűgöző képpontosság, felbontás és fényerő érhető el. Ezért a legapróbb részletek is valóságosnak tűnnek.

 

Az Odyssey monitor egy felszínen áll, és egy űrhajó elrepül egy éjszakai városi jelenetről, egy barlangon keresztül, és le a képernyőről. A monitor körüli szöveg közli a specifikációkat: „1 ms gyors válaszidő, 240 Hz-es frissítési gyakoriság és AMD FreeSync Premium Pro”.

 

Felvillanyozó sebesség

Egy rossz lépés győzelmet vagy vereséget jelenthet. 240 Hz-es frissítési gyakorisággal, 1 ms-os válaszidővel és FreeSync Premium Pro-val készülj fel a győzelemre.

* A teljes DUHD és a 240 Hz támogatásához a használt videokártyának támogatnia kell a DP 2.1-et (UHBR 13.5 és újabb) vagy a HDMI 2.1-et (FRL 12 Gb/s). A tényleges specifikációk és támogatás grafikus kártyánként változhat.

Egy kivételes új vizuális élmény

A világ első dupla UHD monitora

A játékvilágok még valóságosabbnak tűnnek. Az 57 hüvelykes DUHD felbontású képernyő két UHD monitor szélességű, képe pedig hihetetlenül részletgazdag, rendkívül éles és széles látómezővel rendelkezik. Tekintse meg jobban az eseményeket, és cselekedjen magabiztosan, tudva, hogy semmiről sem marad le.

 

Merüljön el a kalandban

1000R ívelt képernyő

Az élénk jelenetek még szorosabban ölelnek be. Tapasztalja meg a szívdobogtató játék még intenzívebb szintjét. Az 1000R 57 hüvelykes, ultraszéles képernyője kitölti a perifériás látást, és a karakter helyébe helyezi

Egy játékos Black Desert játszik az Odyssey monitoron. A képernyőn egy karakter egy kőépület előtt használja képességeit, fákkal és lombokkal körülvéve.

 

Videóképek magassága

Quantum Matrix technológia

Páratlan vizuális élmény. A forradalmi Quantum Matrix technológia Quantum Mini LED-ekkel szabályozott fényerőt és jobb kontrasztot biztosít az éles képek érdekében. A 2392 helyi elsötétítési zóna a legmagasabb 12 bites feketeszinttel kombinálva páratlan képminőséget biztosít.

 

A monitor két részre van osztva az Edge LED és a Quantum Mini-LED közötti tompítási zónák mennyiségének összehasonlításához. A bal oldalon az "Edge LED" felirat olvasható, a képernyő pedig vízszintesen szakaszokra van osztva, és ez a felirat: "10 Local dimming zone". A jobb oldalon a "Quantum Mini-LED" felirat olvasható, és a képernyőn a képernyőn végig sok pont látható, a "2392 Helyi fényerőszabályzó zóna" felirattal. Az elsötétítő zónák világítanak. Az Odyssey Neo G9 45 fokkal elfordul, és a bolygó mögül egy csillaggal megvilágított horizontot mutat, a bolygó bal oldalán pedig az űrt. Pontok jelennek meg a monitor mögül, és fény áramlik a monitorba, hogy a képernyőt megvilágító Quantum Mini LED-eket képviseljék.

Fogj meg minden részletet, győzd le az ellenségeidet

"VESA DisplayHDR 1000"

Tekintse meg minden részletét teljes szépségében. A komor árnyékoktól a napsütötte jelenetekig az 1000 nites csúcsfényerő és az 1 000 000 000:1 kontrasztarány jobb színkifejezést és mélységet biztosít. Szerezzen versenyelőnyt azáltal, hogy észreveszi a sötét sarkokban rejtőzködő ellenségeket

 

Új sebességszintek, amelyek előnyt jelentenek

Győzz le minden ellenséget szupergyorsan. A 240 Hz-es frissítési frekvencia csökkenti a késést, és rendkívül sima működést biztosít. Játssz pontosan, 1 ms-os válaszidővel, kevesebb képelmosódással és minimális becsillanással. A vadonatúj DisplayPort 2.1 támogatás ugyanazt a villámgyors teljesítményt nyújtja a DUHD-n változó frissítési gyakorisággal.

* A világ első teljes DUHD és 240 Hz-es Ultra High Performance támogatásához a használt grafikus kártyának támogatnia kell a DP 2.1-et (UHBR 13.5 és újabb) vagy a HDMI 2.1-et (FRL 12 Gb/s). A tényleges specifikációk és támogatás grafikus kártyánként változhat. A részletekért tekintse meg a grafikus kártya műszaki adatait.
* A tényleges válaszidő a tartalomtól és a monitor beállításaitól függően változhat. 

A monitor képernyőjén autók száguldanak ki a monitorból, távol egy futurisztikus várostól. A monitor képernyője alatt egy „DP 2.1” feliratú csatlakozókábel látható.

Merüljön el a zökkenőmentes, megszakítás nélküli cselekvésben

„AMD FreeSync Premium Pro”

Különösen a gyors cselekvés vált zökkenőmentessé. Az összetett és gyorsan mozgó játékjelenetek zökkenőmentesen és akadozásmentesen vetíthetők ki az AMD FreeSync Premium Pro segítségével a versenyelőny érdekében.

*A kép szimulációja szemléltetés céljából.*Az AMD FreeSync Premium Pro támogatja a Radeon Rx 200 és újabb grafikus kártya modelleket.

 

Két képernyőn egy űrdokkoló állomás látható egy bolygó előtt. A jobb oldali képernyőn az űrhajó elmosódott, alatta a „FreeSync OFF” felirat látható, a bal oldali pedig éles és tiszta, alatta az „AMD FreeSync Premium Pro ON” szöveg.

A te tered, a te utad

Az ívelt Odyssey monitor táblagéppel, billentyűzettel, X-Box kontrollerrel és laptoppal látható. Szöveg ismerteti a bemeneti csatlakozási lehetőségeket: HDMI 2.1, DP 2.1 és USB-elosztó, oldalt mindegyik ikonnal.

Csatlakozz többet, hogy többet élvezhess

Univerzális csatlakozó berendezések

Használja ki a számos beviteli lehetőséget. A DisplayPort 2.1, HDMI 2.1 és egy USB-elosztó lehetővé teszi kedvenc eszközeinek csatlakoztatását, és a játék zökkenőmentes felpörgetését.

Az Odyssey monitor képernyője két részre oszlik. A képernyő mindkét oldalán különböző forgatókönyvek láthatók a PUBG Battlegrounds számára. A monitor alatt a bal oldalon a „PC1”, a jobb oldalon pedig a „PC2” felirat olvasható.

Hozza ki a legtöbbet minden pillanatból

„Képről-képre”

Játssz, nézz, kommunikálj – mindezt egyszerre. A PBP segítségével egyszerre két forrásból származó videókat, fényképeket vagy adatokat tekinthet meg natív felbontásukban. A PIP segítségével a második forrást a képernyő 25%-ára méretezheti át.

 

Hozza ki a legtöbbet minden pillanatból

„Képről-képre”

Játssz, nézz, kommunikálj – mindezt egyszerre. A PBP segítségével egyszerre két forrásból származó videókat, fényképeket vagy adatokat tekinthet meg natív felbontásukban. A PIP segítségével a második forrást a képernyő 25%-ára méretezheti át.

 

Gyorsan előre a játékokhoz

„Automatikus forráskapcsoló+”

Az Auto Source Switch+ funkcióval a monitor érzékeli, ha a csatlakoztatott eszközök be vannak kapcsolva, és azonnal átvált új forrásjelre. Ez segít gyorsabban beleugrani a játékba anélkül, hogy több bemeneti forrás között kellene váltania.

 

Úgy tervezték, hogy fokozza az elmerülést

„CoreSync & Core Lighting+”

Növelje a képernyő körüli teret. A CoreSync technológia segítségével a képernyő színeit a valós világba vetítik, hogy még jobban elmerüljenek a játékkörnyezetben. Töltse fel berendezését lenyűgöző színekkel, és azonnal változtassa meg a hangulatot az új Core Lighting+ segítségével.

Az Odyssey monitor hátuljának közeli felvétele látható, és az óramutató járásával megegyező irányban forgó szivárványos gyűrű.

Az Odyssey monitor hátuljának közeli felvétele látható, és az óramutató járásával megegyező irányban forgó szivárványos gyűrű.

Kényelmesen meghosszabbítja a nyerési sorozatokat

Ergonomikus állvány

Keressen egy nyerő pozíciót. Forgassa, döntse és állítsa a magasságot, amíg el nem éri a győzelmet. Teljesen kompatibilis a VESA szabványos monitortartókkal, a kijelző könnyen az ideális pozícióba mozgatható.

 

* Az „1 ms” egy milliszekundumot jelent, azaz az átlagos válaszidő 1,00 ms és 1,99 ms között, egész számra kerekítve.
* GtG szerint belső tesztekben mérve. Az eredmények a tartalomtól és a monitor beállításaitól függően változhatnak (az "Extreme Mode"-ra kell állítani).
* A GtG (Gray to Gray) azt az időt méri, amely alatt a monitor pixelje az egyik szürke értékről a másikra vált.

Műszaki adatok: 

Felbontás: 7680 x 2160
Képarány: 32:9
Képernyő görbülete: 1000R
Fényerő (normál): 420 cd/㎡
Statikus kontrasztarány: 2500 : 1
Reakció idő: 1 ms (GTG)

Információk a specifikációkról: 

Képernyő:  

Képernyő átlója (osztály): 57
Lapos / ívelt: Ívelt
Aktív képernyőméret (vízszintes x függőleges) (mm): 1394,6112 x 392,2344 mm
Képernyő görbülete: 1000R
Képarány: 32:9
Fényerő (normál): 420 cd/㎡
Fényerő (perc): 350 cd/㎡
Statikus kontrasztarány: 2500 : 1
Kontrasztarány (dinamikus): Mega DCR
HDR (nagy dinamikatartomány): VESA DisplayHDR 1000<
HDR10+: HDR10+ játék
Mini LED helyi tompítás: Igen (2392 zóna)
Felbontás: 7680 x 2160
Reakció idő: 1 ms (GTG)
Betekintési szög (vízszintes / függőleges): 178°(H)/178°(V)
Színvisszaadás: Max 1B
Színskála (DCI lefedettség): 95% típus
Filmkocka szám: Max 240Hz

Főbb jellemzői: 

Szemkímélő mód: Igen
Nincs pislogás: Igen
Kép a képben: Igen
Képről képre: Igen
Hány pontot színezel?: Igen
Fénykép mérete: Igen
Windows tanúsítvány: Windows 10
FreeSync: FreeSync Premium Pro
Kikapcsolási időzítő plusz: Igen
Fekete equalizer: Igen
Virtuális AIM pont: Igen
Core Sync: Igen
Frissítési gyakoriság optimalizáló: Igen
Super Arena Gaming UX: Igen
Automatikus forráskapcsoló: Auto Source Switch+
Alkalmazható kép: Igen
KVM kapcsoló: Igen
 

A felület:

Kijelző csatlakozó: 1
Képernyő port verzió: 2.1
HDCP verzió (DP): 2.2
Port Out verzió megjelenítése: Nem
HDMI: 
HDMI verzió: 2.1
HDCP verzió (HDMI): 2.2
Micro HDMI verzió: Nem
Fejhallgató: Igen
USB Type-A downstream port: 2
USB hub verzió: 3.0
USB-C töltési teljesítmény: Nem
 

Hang: 

Hangszóró kimenet: Nem

Üzemeltetési feltételek

Hőfok: 10 ℃ ~ 40 ℃
Nedvesség: 10% ~ 80%, nem kondenzál

Kalibráció: 

Gyári tuning: Igen
Színes mód: Szórakozás/Grafika/Eco/Standard játék/FPS/RTS/RPG/Sport/Eredeti/Egyéni
Gyári vizsgálati jelentés: Igen

Tervezés:

Elülső szín: FEKETE
Hátsó szín: FEHÉR
Állvány színe: Fekete
Állvány típusa: VAN
HAS (állítható magasságú állvány): 120,0 mm (± 5,0 mm)
Meghajlás: -3,0º (± 2°) ~ 10,0º (± 2°)
Visszafordítás: -15,0º (± 2°) ~ 15,0º (± 2°)
Fali konzol: 100 x 100

öko: 

Energiahatékonysági osztály: G

takarmány: 

takarmány: AC100-240V 50/60Hz
Energiafogyasztás (max.): 300 W
email energiafogyasztás (tip.): 59,0 W
email energiafogyasztás (DPMS): 0,50 W
email energiafogyasztás (kikapcsolva): 0,30 W
email energiafogyasztás (évente): 86 kWh/év
típus: Belső Erő

Méretek:

A készlet méretei állvánnyal (szélesség x magasság x mélység): 1327,5 x 601,0 x 499,6 mm
A készlet méretei állvány nélkül (szélesség x magasság x mélység): 1327,5 x 429,5 x 338,4 mm
Csomag méretei (szélesség x magasság x mélység): 1455 x 420 x 557 mm

Súly:  

TV súly állvánnyal: 19,0 kg
A TV súlya állvány nélkül: 15,4 kg
Csomag súlya: 26,8 kg

Mellékletek: 

Tápkábel hossza: 1,5 m
HDMI kábel: Igen
DP kábel: Igen
USB 3.0 kábel: Igen

Paraméterek

Csatlakozók Kijelző csatlakozó:1(2.1), HDCP verzió (DP) 2.2, HDMI(2.1) 3 db, HDCP verzió (HDMI) 2.2, Fejhallgató, USB Type-A: 2db (3.0)
Érintőképernyő Nem
Felbontás 7680 x 4320 pixel (8K; Ultra HD)
Fényerő 420 cd/m2
Freesync Van
G-SYNC Nincs
Hangszóró Nincs
HDR Van
Ívelt képernyő Igen
Képarány 32:9
Képernyőfrissítés 240 Hz
Kontraszt arány 2500:1
Válaszidő 1 ms
Képernyő: QNED(MiniLED)
Méret: 144 cm (57")

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!