Szállítás

Szállítási információk

Az eMarkt Műszaki Outlet (Bestoutlet Kft.) internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak:

Termékeinket az ország egész területén futárszolgálat segítségével szállítjuk házhoz. A rendelés feldolgozása 0-1 munkanapot, a kiszállítás általában 2-4 munkanapot vesz igénybe. (Figyelem! Rendszerünkbe csak a hétköznapokon 15 óra előtt leadott megrendelés aznap történő feldolgozását, visszaigazolását tudjuk garantálni.)

Üzleteinkben történő személyes átvétel esetén díjat nem számítunk fel.

 

Kiszállítási díjak

A kiszállítás díja függ a termék/(ek) típusától és súlyától. A pontos díjakkal kapcsolatban a termékek kosárba helyezésével tájékozódhat.

 

Szállítási díjaink:

1 - 20 kg - 4 000 Ft
21 - 50 kg - 5 000 Ft
51 - 75 kg - 7 000 Ft
76 - 100 kg - 10 000 Ft
*100 kg felett egyedi árszabás

 

Kiszállítás menete

A termék megrendelését követően, a feldolgozást követően értesítést küldünk a Megrendelőnek. A Kiszállítást megelőzően, a kiszállítási várható időpontjáról a futárszolgálat ad tájékoztatást a Megrendelő által megadott telefonszámon vagy emailban. Átvételkor a Megrendelő köteles a terméket és annak állapotát, a csomagolás sértetlenségét ellenőrizni és probléma esetén azonnal jelezni a futárszolgálat munkatársai, illetve cégünk felé. (A futár jegyzőkönyvet állít ki erről.) 

A termék vételára, valamint a házhozszállítás költsége - a rendeléskor a Megrendelő által választott fizetési módon - előre utalással (Simple Pay) vagy utánvételkor a futárnak készpénzben is teljesíthető. A megrendelt készülékekre cégünk külön csomagolási költségeket nem számol fel.

 

Partnereink a házhozszállításban

Az eMarkt Műszaki Outlet partnere a házhozszállításban a Futar.hu és GLS Futárszolgálat, amely cégek segítségével eljuttatjuk a Megrendelő által vásárolt terméket az ország egész területén.

Futar.hu Futárszolgálat elérhetősége:
Telefonszám: 36707700707 / Email cím: info@futar.hu

futar.hu

GLS Futárszolgálat elérhetősége:
Telefonszám: +36 1 802 0265 / +36 20 890-0660

GLS

 

Házhozszállítással kapcsolatban az alábbi elérhetőségen lehet érdeklődni hétköznapokon, 8 és 16 óra között:

Telefonszám: 36306554455
Email cím: web@emarkt.hu
back to top
Szűrők