Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HKB4188W HEINRICH'S Egyajtós hűtőszekrény

Heinrich's
45.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 27.
Készlet állapot: Elérhető

MB240906016A

Nem értékelt
45.900 Ft
Menny.:db

Leírás

  • A Heinrichs HKBS 4188 mini hűtőszekrény szinte csendes működésével lenyűgöz, ideális kis apartmanokba, kempingbe vagy otthoni irodába.
  • Gazdaságos luxusának köszönhetően a készülék mindössze 80 kWh-t fogyaszt évente, ami nemcsak a környezetet kíméli, hanem a háztartás költségvetését is csökkenti.
  • Kompakt, 46,8 x 44,5 x 50 cm-es méreteivel a mini hűtőszekrény könnyedén illeszkedik a különböző környezetekbe.
  • A 44 literes hasznos kapacitású HKBS 4188 elegendő helyet kínál italok és harapnivalók számára, egy üvegpolc és két ajtópolc támogatja a rugalmas használat érdekében.
  • Az egyéni igényekre kifejlesztett mini hűtőszekrény állítható lábaival, cserélhető ajtóütközőjével és alacsony, mindössze 15 kilogrammos tömegével lenyűgöző.

Heinrich mini hűtője

Fedezze fel a Heinrichs HKB 4188 mini hűtőszekrényt – stílusos társát frissítő italokhoz és harapnivalókhoz! Szinte hangtalan működésével kényelmesen használható kis lakásokban, kempingezéskor vagy praktikus kiegészítőként az otthoni irodában.

A HKB 4188 gazdaságos luxusát a rendkívül alacsony, mindössze 80 kWh éves energiafogyasztás tükrözi, amely nemcsak a környezetet kíméli, hanem csökkenti a háztartás költségvetését is.

Vékony kialakításával és 46,8x44,5x50 cm-es méreteivel ez a mini hűtőszekrény könnyedén illeszkedik a környezetébe. 44 literes hasznos űrtartalma elegendő helyet biztosít italainak és harapnivalóinak, az üvegpolc és a két ajtópolc pedig a rugalmas használatot támogatja.

Az egyéni igényekre kifejlesztett HKB 4188 tökéletes konyhába, kamrába, tanulószobába vagy irodába. Az E energiaosztályú mini hűtőszekrény nemcsak teljesítményével nyűgöz le, hanem állítható lábaival, cserélhető ajtóütközőjével és mindössze 15 kilogrammos tömegével is.

Tapasztalja meg a Heinrichs HKB 4188-at – kompakt, praktikus, jó. Ideális sokféle felhasználásra és különböző színekben kapható, alkalmazkodik az Ön stílusához, és nélkülözhetetlen társává válik a mindennapi életben.

Paraméterek

Energiafogyasztás 80 kWh / év
Hűtő kapcitás 45 liter
Teljes kapacitás 45 liter
Víz adagoló Nincs
Zajszint 41 dB
Méretek 50 cm x 44,5 cm x 47 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!