Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WW90DG6U85LEU3 SAMSUNG Elöltöltős mosógép

SAMSUNG
147.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 28.
Készlet állapot: Elérhető

MG240711001B

Nem értékelt
147.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Okos és finom mosás

Az AI EcoBubble™ a mosószert buborékokká alakítja, amelyek gyorsan behatolnak a textíliákba, és akár 24%-kal javítják a foltok eltávolítását még hideg vízben is. A szövetérzékelő érzékelőnek köszönhetően a ruha típusától függően optimalizálja a buborékok mennyiségét. Emellett akár 70%-kal csökkenti az energiafelhasználást, és akár 45,5%-kal jobban védi a ruhák színét és textúráját.

Intelligens energiatakarékosság

Élvezze a személyre szabottabb és hatékonyabb mosási élményt a SmartThings és a mesterséges intelligencia segítségével. Az AI elemzi a mosási rutinokat, és személyre szabott programokat ajánl. Aktiválhatja az AI energiamódot, hogy akár 70%-kal energiát takarítson meg, és figyelje a fogyasztást.

Mossa ki a ruhaneműt 39 perc alatt

A mosás 39 perc alatt. Csökkentse a mosási időt, és alaposan tisztítsa meg a ruhákat a Super Speed ​​programmal. A Q-Bubble™ technológia javítja a mosószer hatását, míg az Ecobubble™ mélytisztítást biztosít. A Speed ​​​​Spray lerövidíti az öblítési időt, és felgyorsítja a sebességet.

Csökkenti a mikroműanyagok kibocsátását

A Samsung, az Ocean Wise Plastics Lab és a Patagonia összefogott a mikroműanyag-kibocsátás problémájának megoldása érdekében. Ezt a Samsung mosási ciklust kifejezetten úgy tervezték, hogy akár 54%-kal csökkentse a műanyag mikroszálak kibocsátását , ami egy lépés a tisztább óceánok felé.

Paraméterek

Centrifuga fordulatszáma 1400 /perc
Centrifugálás közbeni zajszínt 72 dB
Energiafogyasztás 44 kWh / 100 ciklus
Vízfogyasztás 50 Liter / ciklus
Méretek: 85 cm x 60 cm x 59,5 cm
Kapacitás: 9 kg
Állapot:information_mark szépséghibás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!