Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WSED7667M LG (InstaView, Sous-Vide) beépíthető sütő gőzfunkcióval

LG
439.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Készlet állapot: Elérhető

bs24020654B

Nem értékelt
439.900 Ft
Menny.:db

Leírás

LG InstaView WSED7667M

InstaView technológia:
Az InstaView az LG védjegyévé vált technológia, amely még egyszerűbbé teszi a sütő használatát. A sütő világításának bekapcsolásához nem kell megnyomnia a kapcsolókat vagy a gombokat: elég kétszer kopognia az üvegen, hogy bekapcsolja, és megnézze, mi van a sütőben.

Számos főzési mód:
A 100% gőz funkcióval teljesen párolt ételeket úgy készíthet, mintha egy gőzölőt használna. Vagy ropogós chipsek vagy csirkeszárnyak esetén az Air Fry üzemmód könnyű sütést garantál anélkül, hogy az ételt olajba merítené. Ha azonban nagyszerű szakácsként szeretne ételeket készíteni, a Steam Sous Vide lehetővé teszi, hogy vákuumcsomagolt ételeket készítsen alacsony hőmérsékleten. Természetesen van pizza mód is, ropogós és ízletes, mint egy pizzériában.

EasyClean tisztítórendszer:
Gyors, praktikus és mosószermentes tisztítórendszer a sütő tisztítására a főzés során keletkező szennyeződésektől. Permetezze be a falakat vízzel, indítsa el az EasyClean rendszert, és 10 perc múlva kész is: csak törölje le a szivaccsal, hogy tökéletes legyen a sütő. A kék EasyClean zománcozott speciális belső bevonat valójában lehetővé teszi, hogy a víz behatoljon a szennyeződések alá, és könnyebben eltávolítsa azt.

Wi-Fi és intelligens funkciók:
Csatlakoztassa az LG InstaView sütőt otthoni Wi-Fi-hálózatához, hogy kihasználhassa minden testreszabási lehetőségét. Egyszerűen telepítse okostelefonjára az LG ThinQ alkalmazást, és figyelemmel kísérheti a sütő működését, új recepteket tölthet le, tisztítási értesítéseket kaphat, új automatikus főzési módokat tölthet le, elmentheti receptjeit, és probléma esetén diagnosztizálhatja a sütőt.

4,3"-os érintőkijelző:
Mondjon búcsút a gomboknak és a korlátozott kezelőszerveknek. Ezen a sütőn egy nagy, 4,3"-es kijelzőt talál, amely lehetővé teszi a sütő gyors beállítását, a sütési módok kiválasztását és még sok mást és még sok mást, egyszerűen a kijelző megérintésével. Használata különösen kényelmes és esztétikailag is elegánsabb megoldás, mert a sütő elülső felülete még tisztább és lényegesebb lesz.

Hőszigetelés 4 üveggel:
A piacon lévő elektromos sütők nagy részétől eltérően, amelyek 2 vagy maximum 3 szigetelőüveggel rendelkeznek, az LG InstaView sütőben 4 van. A 4 üveg az ajtó hőszigetelését növeli, hogy elkerülje megég, ha megérinti az üveget, miközben az ételt a maximális hőmérsékleten főzi.

ProBake konvekciós technológia:
Az LG InstaView sütő ProBake konvekciós technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a forró levegő állandó és pontos áramlását az egyes polcokon, így minden étel egyenletesen sül meg. Ennek a rendszernek köszönhetően a sütő minden szintjén egyenletesen süthet: például 3 tepsi kekszet süthet egyszerre 3 különböző szinten, és optimalizálhatja a sütési időt, ugyanazt a barnulást érve el.

Hőmérséklet szonda:
Ez a sütő tartalmaz egy hőmérséklet-szondát, amely lehetővé teszi az étel "mag" hőmérsékletének szabályozását, hogy optimálisan főzzön, és megakadályozza, hogy túl száraz és kemény legyen. Ez különösen hasznos kiegészítő sültek vagy magas húsdarabok, például filék sütéséhez, amelyek nem teszik lehetővé a belső főzési fok egyszerű ellenőrzését.

Paraméterek

Grill funkciók Van
Különleges jellemzők Instaview, Gőz, Air Fry, Steam Sous Vide, Wifi.
Méretek: 59,4 cm x 59,2 cm x 56,9 cm
Sütő öntisztítás SteamClean
Sütősín Van

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!