Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termo Vienna WARNEX Kandalló

Warnex
71.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 27.
Készlet állapot: Elérhető

k240506002b

Nem értékelt
71.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Termo Vienna WARNEX Kandalló Ismertető

A Termo Vienna WARNEX kandalló egy kiváló minőségű, fa tüzelésű kandalló, amely hatékonyan kombinálja a klasszikus megjelenést és a modern fűtési technológiát. Ez a kandalló tökéletes választás azoknak, akik egyszerű és elegáns módon szeretnék otthonuk melegét biztosítani, miközben élvezhetik a fatüzelés nyújtotta természetes hangulatot.

Főbb jellemzők:

  • Nagy teljesítmény: A Termo Vienna WARNEX kandalló hatékonyan képes fűteni nagyobb helyiségeket, és gyorsan meleget biztosít, ezáltal különösen hasznos hideg téli napokon.
  • Fatüzelés: Ez a kandalló hagyományos fatüzeléssel működik, amely környezetbarát és fenntartható fűtési megoldás. A fa, mint tüzelőanyag, természetes melegséget biztosít, valamint megfizethető alternatíva a modern fűtési rendszerek mellett.
  • Klasszikus dizájn: A kandalló kifinomult, időtálló megjelenése bármely enteriőrbe beleillik, legyen az modern vagy hagyományos. A letisztult vonalak és elegáns kialakítás különleges hangulatot teremt a nappaliban.
  • Hatékony hőleadás: A kandalló kiváló hőelosztása révén gyorsan felmelegíti a környezetét, miközben a nagy üvegfelület lehetővé teszi, hogy a lángok táncát élvezhesse.

Előnyök:

  • Környezettudatos fűtés: A fa megújuló energiaforrásként hatékony és környezetbarát megoldás, ami alacsonyabb fűtési költségeket eredményez, miközben csökkenti a fosszilis tüzelőanyagok használatát.
  • Hangulatos élmény: A Termo Vienna WARNEX kandalló biztosítja a tűz melegségét és látványát, amely különleges atmoszférát teremt otthonában.
  • Egyszerű használat: A fatüzelésű kandallók könnyen kezelhetők, egyszerűek és megbízhatók, kevés karbantartást igényelnek.

Használat és karbantartás:

A Termo Vienna WARNEX kandalló rendszeres tisztítást igényel a maximális hatékonyság érdekében. A hamu eltávolítása és a tűztér karbantartása biztosítja, hogy a kandalló hosszú távon is megbízhatóan működjön. Fontos a füstcső tisztítása is a biztonságos használat érdekében.

Ideális választás:
Ez a kandalló tökéletes választás azoknak, akik egy stílusos, fatüzelésű kandallót keresnek otthonukba. A Termo Vienna WARNEX kandalló egyszerre biztosítja a hagyományos fűtés előnyeit és a meleg, otthonos hangulatot, így bármely helyiség központi eleme lehet.

Paraméterek

Teljesítmény 5kW
Füstcső átmérő 120 mm
Szín Szürke
Tűztér borítása Lemez samott béléssel
Szélesség (bruttó) 380 mm
Magasság (bruttó) 810 mm
Mélység (bruttó) 320 mm
Tűztér mérete 260 x 260 x 360 mm
Súly 56kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!