Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SP-LFF3CLAXXXE SAMSUNG The Freestyle Projektor

SAMSUNG
169.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 4.490 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 27.
Készlet állapot: Elérhető

pr01240115A

Nem értékelt
169.900 Ft
Menny.:db

Leírás

A Freestyle hordozható projektor 

Változtasd meg a játékmódot

Hozzon létre azonnali nagyképernyős élményt, bárhol is van. Az akár 100 hüvelykes kristálytiszta képminőséggel, a beépített 360°-os hangszóróval és az egyszerűen forgatható kialakítással a Freestyle hordozható projektor igazi életstílusú képernyő, amely nem ismer határokat.

Freestyle projektor fehér állványon, egy konyhaasztalon ülve, ételtányérokkal körülvéve

A képen az

 

 

"Ez teszi a Samsung FreeStyle 2-t jobb választássá filmekhez vagy játékokhoz, ahol a nagy, világos kép és a hozzáillő hang a legfontosabb."

 

A képen

 

 

"A Samsung Freestyle 2nd Gen Gaming Hubbal egy egyedülálló hordozható kivetítő, amelynek célja, hogy mindezt a következő szintre emelje a szórakozás élményében."

 

A képen az

 

 

"A Freestyle 2nd Gen összességében jobb érték a gyorsabb felületnek és a játékok streamelésének köszönhetően."

 

A képen a TECHAERIS „Top Pick 2023” látható.

 

 

"Összességében a The Freestyle Gen 2 teljesítménye méretéhez és árához képest fantasztikus."

 

A legjobb 4 jellemző

 

Azonnali beállítás

Zseniális képminőség. Azonnal.

 

Akár 100"-os képernyő

Akár 100 hüvelykes nagy képernyős varázslat.

 

Prémium 360-as hangzás

Gazdag, erőteljes hangzás. Bárhol is vagy.

 

Samsung Smart Experience

Fedezze fel kedvenc tartalmait egy helyen.

Azonnali beállítás

Zseniális képminőség. Azonnal.

Felejtsd el a beállítási stresszt, csak helyezd a The Freestyle-t a kívánt helyre, és automatikusan optimalizálja a képernyőt a ferde képek kijavítása érdekében – anélkül, hogy mozgatnod kellene az eszközt.

freestyle projektor beviszik a nappaliba és beállítják

A Freestyle-t egy kézzel viszik. A Freestyle egy kis asztalra kerül, és a kéz beállítja a szögét. A Freestyle be van kapcsolva, mellette egy férfi játszik a kanapén, kontrollerrel.

* A kép illusztráció.

100" nagy képernyős élmény

Akár 100 hüvelykes nagy képernyős varázslat

A barátokkal folytatott epikus sportmeccsektől a családdal való filmezésig – akár 100 hüvelykes zseniális képminőség optimalizált színekkel és fényerővel, hogy maximalizálja a megtekintési élményt.*

tesztelés

* A Freestyle-nak 79,5 cm-re kell lennie a faltól ahhoz, hogy 30"-os képet vetítsen, és 260,4 cm-re a faltól a 100"-os kép kivetítéséhez.

* A képminőség a környezeti tényezőktől függ, mint például a falfelület, a szoba fényereje, a forrás minősége stb. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy sötét szobában lapos fehér vagy világos monoton falra vetítsen.
* Kép szimulált. A kábel nem látható.

Prémium 360°-os hangzás

Gazdag, erőteljes hangzás. Bárhol is vagy.

A filmes este elérte a következő szintet. A Freestyle erőteljes, 360°-os hangszórója magával ragadó hangélményt biztosít körülötted.*

A hátsó hangszóróból erős hanghullámokkal rendelkező projektor érkezik 

A The Freestyle hátulján van egy hangszóró. Hanghullámok jelennek meg, jelezve, hogy a The Freestyle be van kapcsolva, és hang szól. Egy férfi és egy nő a szabadban, egymás mellett ülnek, mosolyognak, és egy focimeccset élveznek. Közöttük a The Freestyle lejátssza a tartalmat a képernyőn.

The rear of The Freestyle has a speaker. Sound waves are depicted, indicating that The Freestyle is turned on and a sound is playing. A man and a woman are outdoors, sitting next to each other, smiling, and enjoying a soccer match. Between them, The Freestyle is playing the content onto a screen.

* A hangminőség és a teljesítmény a környezeti jellemzőktől (pl. a helyiség mérete, a termék elhelyezése és a mennyezet magassága) és a forrástartalom minőségétől függően változhat. A Freestyle Battery Base külön megvásárolható.

Samsung Smart Experience

Fedezze fel kedvenc tartalmait egy helyen

A streaming szolgáltatásoktól az egészségügyi alkalmazásokig élvezze a Samsung Smart TV legjavát Freestyle készülékén keresztül. Nincs szükség további eszközökre és egy könnyen navigálható menüre, dőljön hátra, és merüljön el a tartalmak világában.*

Az okostévé műszerfala különféle TV-műsorokat és filmeket mutat, amelyek közül választhat

* Internetkapcsolat és Samsung fiók szükséges. Adatátviteli és előfizetési díjak vonatkozhatnak. Az alkalmazások és a felhasználói felület előzetes értesítés nélkül változhatnak.
* Használat előtt el kell fogadni a Smart Hub Általános Szerződési Feltételeit és az Adatvédelmi szabályzatot.
* Egyes szolgáltatások regisztráció és előfizetés után is megtekinthetők.

Könnyű használhatóság

A Freestyle három, szörfdeszkát cipelő ember képét vetíti egy ferde falra a tengerparton. A kép a fal miatt ferde, de a The Freestyle automatikusan beállítja, hogy vízszintes legyen.

Auto Keystone

Kiegyenesíti magát, mint a varázslat

Csak kapcsolja be a The Freestyle-t, és automatikusan kijavítja és elferdíti a képeket, hogy egyenes és téglalap alakú képernyőt kapjon.*

* A vetített képernyő csak illusztráció, és eltérhet a tényleges képtől. A képernyő mérete a vetítés irányától függően változhat.
* Az automatikus trapéztorzítás eredménye a vetítési szögtől, a vetítési felület típusától, a faltól vagy a mennyezettől való távolságtól és a helyiség megvilágításától függően változhat.
* Az elemtartó külön megvásárolható.

A The Freestyle-ból kivetített két barát elmosódott fotója világossá válik, miután valaki megnyomja a SolarCell távirányító gombját.

Autofókusz

Éles fókuszt érhet el gond nélkül

A Freestyle automatikusan éles, tiszta képet állít elő másodpercek alatt*, így Ön arra összpontosíthat, amit éppen néz.

* Az automatikus élességállítás eredményei a forrástartalom minőségétől, a vetítési szögtől, a felülettől és a fal távolságától, valamint a fényviszonyoktól függően változhatnak. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy egy sötét helyiségben egy lapos fehér vagy monoton falra vetítsen. A kábel nem látható.

A Freestyle egy egyenetlen kanapén egy homokdűne ferde képet vet a falra. A kép automatikusan vízszintes képpé igazodik.

Automatikus szintezés

Egyenetlen talaj? Nem probléma

Az automatikus szintezés biztosítja, hogy a képernyő szinte bármilyen felületen vízszintesen maradjon – beleértve a sziklás kempingeket, a puha ágyakat és mindent, ami a kettő között van.*

* Az automatikus szintezés eredményei a vetítési szögtől, a felülettől és a fal távolságától, valamint a fényviszonyoktól függően változhatnak. Használata tiszta, száraz és stabil felületeken javasolt. Kérjük, olvassa el a használati útmutatót az utasításokért. A kábel nem látható.

Egy férfi egy balettórán járó gyerekekről készült videót játszik le a The Freestyle-lal. A videót enyhén akadályozzák a falon lógó képkockák, de a The Freestyle ezt érzékeli, és automatikusan elmozdítja a vetítést a képkockáktól.

Méretezés és mozgat

Találja meg a megfelelő helyet a képernyő számára

Állítsa be a képernyő méretét a projektor mozgatása nélkül. Mérje le akár 50%-kal, és mozogjon mind a négy irányba, amíg meg nem találja a tökéletes pozíciót.*

* A méretezési és mozgási eredmények a vetítési szögtől, a felülettől és a fal távolságától, valamint a fényviszonyoktól függően változhatnak. A Freestyle Battery Base külön megvásárolható.

A Freestyle külső akkumulátor USB-c-kábellel történő csatlakoztatásának vizuális bemutatása

Külső akkumulátorral kompatibilis

Maximális film teljesítmény

Csatlakoztassa a Freestyle-t egy külső akkumulátorcsomaghoz a hordozható használathoz mellékelt USB-C kábellel. Kompatibilis olyan külső akkumulátorokkal, amelyek USB-PD és 50 W/20 V kimeneti vagy nagyobb.*

* Az USB Type-C tápkábel a The Freestyle vásárlásához tartozik.
* A működéshez a Freestyle-t konnektorhoz vagy USB PB-vel kompatibilis akkumulátorcsomaghoz (50W/20V) kell csatlakoztatni. A kompatibilis akkumulátorokért lásd : samsung.com/au/the-freestyle/thir-party-powerbank-compatibility-list/
. * A külső akkumulátor külön vásárolható meg.
* A Samsung nem vállal felelősséget a harmadik féltől származó külső akkumulátorokért.

Kép

5 ember bulizik a szabadban színes konfettivel a levegőben. Full HD, PurColor és HDR logók láthatók a kijelzőn.

Full HD

Éld át minden pillanatát ragyogó képminőségben

Merüljön el a Full HD felbontásban és az élénk színekben, amely úgy érzi, mintha ott lenne a jelenetben.*

* A megtekintési élmény a tartalom típusától és a formátumtól, valamint a környezeti tényezőktől, például a falfelülettől és a helyiség fényerejétől függően változhat.

Két szabadstílusú kivetítő egy moziteremben, teljes szélesvásznú tájképekkel a képernyőn

Smart Edge Blending

Duplázza meg szórakozását

Párosítson egy második Freestyle-t (2023) a Smart Edge Blending funkcióval, hogy maximalizálja házimozi élményét akár 160 hüvelykes képével.*

* 2 db The Freestyle (2023) egység szükséges.
* Mind a két kivetítőnek, mind a mobiltelefonnak ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz kell csatlakoznia.
* SmartThings szükséges. A funkció jelenleg csak Galaxy és iOS eszközökön támogatja a képtartalmat. A videotartalom nem támogatott iOS-eszközökön, és a Galaxy eszközökön jövőbeli szoftverfrissítésekre van szükség (amelyek 2023-ban fognak megjelenni), hogy támogassák mind a kép-, mind a videótartalmakat.
* Helyezze el a kamerát úgy, hogy a kivetítő képernyőjén a 8 jelölő látható legyen, majd nyomja meg a Blend gombot. A 8 képernyőjelzőnek nem szabad átfednie egymással.
* Maximum 160 hüvelyk lehetséges ezzel a funkcióval. Megtekintése minimum 130 hüvelykes mérettel javasolt.
* A felhasználói felület előzetes értesítés nélkül változhat.
* A kép illusztráció.

Egy nő a repülőn könyvet olvas, egy család születésnapján és egy pár tévét néz a társalgóban

Ambient mód

Minden hangulatnak megfelelő légkör

Alakítsa át terét olyanná, amilyenné szeretné. Válasszon a világítás, a prizma és a jelenet vagy saját fényképei közül – a lehetőségek végtelenek.

Tervezés

Egy nő az ágyából a falra vetített filmet néz, és a képernyőt a mennyezet felé dönti

Teljes körű tervezés

Amikor minden szög a tökéletes szög

A padlótól a falon át a mennyezetig gyakorlatilag bármilyen felületet alakítson át képernyővé.* A 180°-os elforgatás maximális rugalmasságot és irányítást biztosít.

* Ha az új Freestyle hordozható kivetítőt a mennyezetre vetíti, szükség lehet a „Scale & Move” funkcióra a távirányító használatával a képernyő helyzetének beállításához. A Scale & Move funkció használata azt eredményezheti, hogy a képernyő mérete a maximum 100 hüvelykes alá csökkenhet.
* A képminőség a környezeti tényezőktől függ, mint például a falfelület, a szoba fényereje, a forrás minősége stb. A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy sötét szobában lapos fehér vagy világos monoton falra vetítsen.

Kezében Samsung The Freesty.

Kompakt és hordozható

Egy kézben elfér - Csak vegye fel és menjen

A könnyű, kompakt kialakításnak köszönhetően a The Freestyle teljesen hordozható.* Mindent tartalmaz egy okos kivetítőben, kompakt formában.

* Az USB Type-C tápkábel a The Freestyle vásárlásához tartozik.
* A működéshez a Freestyle-t konnektorhoz vagy USB PB-vel kompatibilis akkumulátorcsomaghoz (50W/20V) kell csatlakoztatni. A kompatibilis akkumulátorokért lásd : samsung.com/au/the-freestyle/thir-party-powerbank-compatibility-list/
. * A külső akkumulátor külön vásárolható meg.
* A Samsung nem vállal felelősséget a harmadik féltől származó külső akkumulátorokért.

Fehér napelemes távirányító elölről és hátulról nézve

SolarCell One Remote

Több eszköz vezérlése eldobható elemek használata nélkül

A Samsung SolarCell One Remote távirányítója segítségével könnyedén vezérelheti kompatibilis eszközeit.* Részben újrahasznosított műanyagból készült** és fényenergiával működik, így soha többé nem lesz szüksége eldobható elemekre.

* Csak a kiválasztott eszközökkel kompatibilis. Kérjük, látogasson el a samsung.com/au/oneremote oldalra .
** Egyetlen távirányítónk műanyag része legalább 24%-ban fogyasztás után újrahasznosított műanyagot tartalmaz.
* Ha a távirányítót napenergiával szeretné tölteni, helyezze le a TV távirányítóját úgy, hogy a napelem felfelé nézzen. Elhelyezhető a nappaliban, miközben a világítás fel van kapcsolva, vagy az ablak közelében, hogy elnyelje a természetes napfényt.
* Ha a távirányító eleme lemerült, USB-C kábellel töltheti fel. A távirányító maradék akkumulátorszintjének ellenőrzéséhez tekintse meg a TV menüjét (Beállítások > Általános beállítások > Energia- és energiatakarékosság > Elérhető távirányító akkumulátora).

Intelligens kapcsolódás

Egy férfi ül a kanapén a nappalijában, és a The Freestyle tartalmat vetít a falra. A képernyőn a Gaming Hub GUI látható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!