Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

QE65Q60DAU SAMSUNG 4K SMART QLED TV

SAMSUNG
238.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 28.
Készlet állapot: Elérhető
TV241002003A
Nem értékelt
238.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Képminőség és Technológia

A Samsung QE65Q60DAU egy lenyűgöző 65 hüvelykes QLED TV, amely a legmodernebb technológiákat ötvözi a kiváló képminőség érdekében. A készülék 3840 x 2160 pixeles 4K UHD felbontással rendelkezik, amely kristálytiszta és részletgazdag képeket biztosít. A Quantum Dot technológia révén a színek élénkek és pontosak, így minden jelenet életre kel a képernyőn. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a TV a színek 100%-át reprodukálja, így a látvány mindig valósághű és lenyűgöző.

Fényerő és Kontraszt

A TV Dual LED technológiával van felszerelve, amely automatikusan alkalmazkodik a tartalomhoz, így mindig optimális fényerőt biztosít. Ez a technológia két különböző színhőmérsékletű LED háttérvilágítást használ, hogy a kontrasztok mélyek és a színek gazdagok legyenek. A HDR (High Dynamic Range) támogatás révén a legvilágosabb és legsötétebb jelenetek is részletgazdagok és élethűek maradnak. A HDR10+ technológia tovább javítja a képminőséget, dinamikusan optimalizálva minden jelenetet a legjobb vizuális élmény érdekében.

Teljesítmény és Feldolgozás

A Samsung QE65Q60DAU TV szíve a Quantum Processor Lite 4K processzor, amely gondoskodik arról, hogy minden tartalom 4K minőségben jelenjen meg. Ez a processzor nemcsak a felbontást javítja, hanem a mozgásokat is simábbá teszi, így a gyors jelenetek is élesek és folyamatosak maradnak. A processzor intelligens módon elemzi a tartalmat, és valós időben optimalizálja a képminőséget, hogy mindig a legjobb vizuális élményt nyújtsa.

Hangzás és Élmény

A Samsung QE65Q60DAU TV nemcsak a látványra, hanem a hangzásra is nagy hangsúlyt fektet. A készülék kompatibilis a Samsung S-sorozatú és Q-sorozatú soundbarokkal, amelyekkel együtt lenyűgöző hangélményt nyújt. A hangok tiszták és részletgazdagok, így a filmek és a zene is magával ragadó élményt nyújtanak. A TV támogatja a Dolby Digital Plus technológiát, amely kiváló hangminőséget biztosít, így a hangok mindig élethűek és dinamikusak.

Dizájn és Csatlakoztathatóság

A TV vékony és elegáns kialakításával bármelyik nappaliba tökéletesen illeszkedik. A készülék számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a HDMI és USB portokat, így könnyedén csatlakoztathatók hozzá különböző eszközök. A beépített Wi-Fi és Bluetooth lehetővé teszi a vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen streamelhetők a kedvenc tartalmak. A TV támogatja a SmartThings alkalmazást, amely lehetővé teszi az okosotthon eszközök integrálását és vezérlését egyetlen platformon keresztül.

Okos Funkciók és Felhasználói Élmény

A Samsung QE65Q60DAU TV számos okos funkcióval rendelkezik, amelyek még kényelmesebbé teszik a használatát. A Tizen operációs rendszer gyors és intuitív felhasználói élményt nyújt, így könnyedén navigálhatunk a különböző alkalmazások és szolgáltatások között. A beépített hangvezérlés lehetővé teszi, hogy egyszerű hangparancsokkal irányítsuk a TV-t, így még kényelmesebbé válik a használat. A Multi View funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre több tartalmat nézzünk a képernyőn, így soha nem maradunk le a fontos pillanatokról.

Összegzés

A Samsung QE65Q60DAU egy kiváló választás mindazok számára, akik prémium minőségű képet és hangot keresnek. A fejlett technológiák és a stílusos dizájn kombinációja révén ez a TV minden szempontból kiemelkedő élményt nyújt. Legyen szó filmnézésről, játékról vagy zenehallgatásról, a Samsung QE65Q60DAU minden helyzetben lenyűgöző teljesítményt nyújt.

Paraméterek

Csatlakozók HDMI, USB csatlakozó,Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth, Optikai hang kimenet, CI+ interfész
Felbontás 3840 x 2160 pixel (4K; Ultra HD)
Hangteljesítmény 2.0Ch (20W)
HDR Van
HDR típusa HDR10+
Képernyő: QLED
Méret: 164 cm (65")
Smart Igen
Állapot:information_mark csomagolássérült

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!