Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RB38C603DB1 SAMSUNG Kombinált hűtőszekrény

SAMSUNG
185.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 28.
Készlet állapot: Elérhető

240604003A

Nem értékelt
185.900 Ft
Menny.:db

Leírás

SmartThings energiahatékony üzemmód mesterséges intelligenciával

Csökkentsd energiafelhasználásod akár 15%-kal az energiahatékony üzemmóddal. Ha az Egyéni módot választod, amennyiben a becsült villanyszámlád meghaladja az előre beállított célt, a hűtő automatikusan bekapcsolja az energiahatékony üzemmódot. Optimalizálja a kompresszor fordulatszámát és a párologtató leolvasztási ciklusát a használati szokásaid és a környezeti hatások alapján.

SpaceMax™ technológia

Tárolj több élelmiszert egy extra nagy, 390 literes* hűtőben, ami szabványos, 600 mm-es mélységű kialakításával zökkenőmentesen illeszkedik a szekrényeidhez. A SpaceMax™ technológia nagy hatásfokú szigetelése lehetővé teszi a sokkal vékonyabb hűtőfalakat, így nagyobb belső tárhely ellenére sem lüg ki a munkalap síkjából.

* Sokoldalú hűtés RB38** = 390 liter, RB34** = 344 liter. Twin Cooling RB38** = 387 liter.

Körkörös hűtés

Fontos, hogy az ételeid megfelelően legyenek hűtve - bárhova is teszed őket a hűtődben. A Körkörös hűtés minden rekeszt egyenletesen hűt, saroktól sarokig. Folyamatosan figyeli a belső hőmérsékletet, és a stratégiai pontokon elhelyezett nyílásokon keresztül keringeti a levegőt. Így az élelmiszer az optimális hőmérsékleten marad, és hosszabb ideig friss marad.

Metal Cooling

Őrizd meg ételeid frissességét akkor is, ha gyakran kell nyitogatnod a hűtő ajtaját! A Metal Cooling panel a hűtő hátsó falában segíti az optimális hőmérséklet fenntartását, megtartja a hideget és megakadályozza a levegő felmelegedését ajtónyitáskor. Az ajtó bezáródásakor pedig gyorsan visszaállítja a hőveszteséget.

No Frost

Ne pazarolj több időt és energiát a hűtő leolvasztásával! A No Frost technológia javítja a levegő keringését, és állandó hőmérsékletet tart, ami megakadályozza a jég lerakódását. Emellett hamarabb is eléri a kívánt hőmérsékletet, és kevésbé terheli a hűtőrendszert, így növeli a gép élettartamát.

Humidity Fresh +

Tartsd meg hosszabb ideig az eredeti textúráját, zamatát és ízét a romlandó ételeknek. A Humidity Fresh+ fiókban egyszerűen beállíthatod a páratartalmat egy gomb elforgatásával. Tökéletes környezetet biztosít a különböző gyümölcsök és zöldségek tárolására, hogy ropogósak, frissek és lédúsak maradjanak.

Paraméterek

Energiafogyasztás 211 kWh / év
Fagyasztó kapacitás 114 liter
Hűtő kapcitás 276 liter
Méretek: 203 cm x 59,5 cm x 65,8 cm
Teljes kapacitás 390 liter
Víz adagoló Nincs
Zajszint 35 dB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!