Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RB38A7B6DCE SAMSUNG BESPOKE Kombinált hűtőszekrény | 390 liter | All Around Cooling | Metal Cooling

SAMSUNG
276.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 28.
Készlet állapot: Elérhető

KH2406023099

Nem értékelt
276.900 Ft
Menny.:db

Leírás

LEÍRÁS

A Samsung RB38A7B6DCE/EF hűtőszekrény főbb jellemzői

  • Egyedi hűtőszekrény az konyhádra szabva
  • Testreszabható dizájn
  • A belső tér mindig megfelel majd az igényeidnek
  • Nagy űrtartalom 390 l

A Samsung RB38A7B6DCE/EF kombinált hűtőszekrény


A Samsung RB38A7B6DCE/EF kombinált hűtőszekrény

 

Minden igényed és kívánságod számára

Bespoke hűtőszekrény egyedi a testreszabható kialakításával, amelyet te is elkészíthet. Csak rajtad múlik, hogy egy kétajtós modult vásárolsz-e 390 l kapacitású űrtartalommal, vagy kombinálod az egy-/kétajtós változatokat különböző térfogatokkal a nagyobb tárhely érdekében, így az eredeti dizájn kiválóan beleillik majd a háztartásodba vagy az irodádba. A No Frost, Twin Cooling Plus és a csúcs A energiaosztályú technológia pedig erőteljes és gazdaságos működést biztosít.

A Samsung RB38A7B6DCE/EF kombinált hűtőszekrény

 

Alkalmazkodik a konyhádhoz

Teremts tökéletes harmóniát a belső térben a Samsung Bespoke hűtőszekrény állítható kialakítása által. Válassz a Satin Glass, Glam Glass, Clean Glass, Cotta Metal, Real Stainless és Steel Metal színek közül, amelyeket különböző ajtószínekkel kombinálhatók Így a beltered igazán stílusossá, személyessé és egyedivé válik

 

Könnyen állítható belső tér

A Bespoke hűtőszekrény belseje is mindig megfelel majd az igényeidnek. A szélesebb és laposabb Rack & Shelf palacktartó nemcsak a terjedelmesebb borokat és pezsgőket, hanem olyan élelmiszereket is képes tárolni, mint a pizza- és szendvics tálcák. A kétlépcsős, összecsukható polcot igény szerint kényelmesen ki-be csúsztathatod vagy félbehajthatod, hogy a magasabb üvegek, szószok és fűszerek elférjenek a hűtőben.


A Samsung RB38A7B6DCE/EF kombinált hűtőszekrény

 

Ugyanaz a méret, több tárhely

A Samsung Bespoke hűtőszekrény bőséges, 390 l-es kapacitást kínál, elsősorban a SpaceMax megoldásnak köszönhetően, amely egy hatékony tömítés, nagyon vékony falakkal. Megtartja így szabványos 60 cm-es mélységet, így tökéletesen illeszkedik a konyhaszekrényekhez és a készülékekhez. Röviden: több hely belül, ugyanazok a méretek kívül.

A Samsung RB38A7B6DCE/EF kombinált hűtőszekrény

 

Hosszan tartó frissesség és lédússág

Az élelmiszerek legjobb minőségben tartása minden hűtőszekrény elsődleges feladata. Annak érdekében, hogy ételeid a lehető leghosszabb ideig frissek maradjanak, a Samsung hűtőszekrény All-Around Cooling funkcióval rendelkezik. Folyamatosan ellenőrzi a belső hőmérsékletet, így biztosítva a hideg levegő egyenletes áramlását és az ideális hűtést minden rekeszben lévő élelmiszer számára.

A Samsung RB38A7B6DCE/EF kombinált hűtőszekrény

 

Fém hátlap a stabil beltéri környezetért

Az ajtó gyakori vagy hosszan tartó kinyitása hátrányosan befolyásolhatja az élelmiszer minőségét. Ezt megakadályozza a Samsung Metal Cooling hűtőlemez, a fémcsövek és a Samsung hűtőszekrény fémpolca. Tartják a hideget, és gyorsan helyreállítják a belső térben fellépő hőmérséklet-ingadozásokat. Ráadásul modern megjelenést kölcsönöznek a Samsung hűtőszekrénynek, és könnyen tisztíthatók.


A Samsung RB38A7B6DCE/EF kombinált hűtőszekrény

No Frost megoldás állandó hőmérsékleten tartja a beépíthető hűtőszekrényt a jobb légkeringés révén, ami megakadályozza a jégkristályok kialakulását – és megkímél a hosszadalmas leolvasztástól. Emellett sokkal gyorsabban eléri a kívánt hőmérsékletet, és nem terheli annyira a hűtőrendszert. Nemcsak egyenletes és állandó hőmérsékletet biztosít, hanem meghosszabbítja hűtőszekrényed élettartamát.

Az Optimal Fresh + tárolódoboz ideális tárolási feltételeket biztosít minden egyes élelmiszer számára. Egyben hagyhatod, vagy két különálló részre oszthatod különböző hőmérsékletű fiókra, a bal oldali rész hidegebb lesz, és akár kétszer annyi ideig friss marad benne a hal és a hús. A jobb oldali rész optimális környezetet biztosít a gyümölcsök és zöldségek számára.

Értékelni fogod a Humidity Fresh + fiókot minden romlandóságra hajlamos friss élelmiszer számára. A beépített gombbal könnyen beállíthatod a kívánt páratartalmat, hogy ideális környezetet teremts a gyümölcsök és zöldségek számára. Hosszabb ideig megőrzik eredeti ízüket, illatukat és frissességüket.

Gyors hűtés és fagyasztás a még hosszabb tartósság érdekében. A hűtőszekrény Power Cool és Power Freeze technológiákkal van felszerelve, amelyek hideg vagy jeges levegőt fújnak a hűtőszekrénybe, hogy gyorsan csökkentsék a hűtőszekrénybe helyezett élelmiszerek hőmérsékletét, és meghosszabbítsa szavatosságukat. Felejtsd el a hűtőszekrény bosszantó leolvasztását és az élelmiszereken lévő jégréteget – A True No Frost technológia javítja a légáramlást, ami állandó hőmérsékletet ér el és megszünteti a jégkristályok kialakulását.

Paraméterek

Energiafogyasztás 211 kWh / év
Fagyasztó kapacitás 114 liter
Hűtő kapcitás 276 liter
Méretek: 203 cm x 59,5 cm x 65,8 cm
Teljes kapacitás 390 liter
Víz adagoló Van
Zajszint 35 dB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!