Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RB34C672DWW SAMSUNG Kombinált hűtőszekrény

SAMSUNG
155.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 27.
Készlet állapot: Elérhető

KH231220007B

Nem értékelt
155.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Tárolj több ételt energiahatékonyan!

Takarékoskodj az energiával

SmartThings energiahatékony üzemmód mesterséges intelligenciával*

Csökkentsd energiafelhasználásod akár 15%-kal* az energiahatékony üzemmóddal**. Ha az Egyéni módot választod, amennyiben a becsült villanyszámlád meghaladja az előre beállított célt, a hűtő automatikusan bekapcsolja az energiahatékony üzemmódot***. Optimalizálja a kompresszor fordulatszámát és a párologtató leolvasztási ciklusát a használati szokásaid és a környezeti hatások alapján.

Takarékoskodj az energiával

* Egyes modelleken 2023 májusától érhető el Wi-Fi-n keresztül való frissítéssel. A teszteredmények a gyárilag beállított hőmérsékleti értékeken mért energiafogyasztások összehasonlításán alapulnak energiahatékony üzemmódban mesterséges intelligenciával és energiahatékony üzemmód mesterséges intelligencia használata nélkül. Az eredmények a használati feltételektől és az eszközöktől függően eltérőek lehetnek.**Elérhető a SmartThings alkalmazáson keresztül, Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung-fiók szükséges hozzá.*** Az energiaszámlák becsült összege a Smart Things applikációból származik, és eltérhet a tényleges számlaértéktől. A SmartThings két lehetőséget jelenít meg, a „Maximális energiatakarékosság” és az „Egyéni" módot az energiahatékony üzemmód mesterséges intelligenciával beállításánál.

Belül nagyobb – kívül ugyanakkora

Tárolj több élelmiszert egy extra nagy, 344 literes* hűtőben, ami szabványos, 600 mm-es mélységű kialakításával zökkenőmentesen illeszkedik a szekrényeidhez. A SpaceMax™ technológia nagy hatásfokú szigetelése lehetővé teszi a sokkal vékonyabb hűtőfalakat, így nagyobb belső tárhely ellenére sem lóg ki a munkalap síkjából.

* Sokoldalú hűtés RB38** = 390 liter, RB34** = 344 liter. Twin Cooling RB38** = 387 liter.

SmartThings applikáció

  • image 2

    Okos energiafelhasználás

    Kezeld energiafelhasználásod, a szén-dioxid kibocsájtás csökkentése és energiaköltségeid megtakarítása érdekében. A SmartThings Energia* energiahatékonysági tippeket ad, emellett valós időben figyeli a készülékek energiafogyasztását**, és összehasonlítja azt az előző hónappal. Sőt figyelmeztet is téged, ha esetleg túlléped a havi terveidet.

    * Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolatra és Samsung-fiókra van szükség hozzá.** A SmartThings Energia jelenleg körülbelül 40 olyan Samsung háztartási készülékkel működik, amiken engedélyezve van a SmartThings. Ilyenek például a hűtőszekrények, mosógépek, ruhaszárítók, mosogatógépek, légkondicionálók, légtisztítók, porszívók, sütők, páraelszívók, főzőlapok, mikrohullámú sütők, tévék (2022 júniusától) és energiamérők.

  • image 3

    Okos hűtő, könnyű karbantartás

    Gondoskodj a hűtődről könnyebben! A SmartThings Otthoni gondoskodás* valós idejű felügyeletet és riasztásokat biztosít. Online ellenőrizheted hűtőd, beleértve a vízszűrő állapotát is. Ezenkívül automatikusan értesít téged, ha az alkatrészek cserére szorulnak, vagy az eszköz problémákat észlel, és megoldást javasol.

    * Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges hozzá.

  • image 4

    Okos főzés. Ízletes étel

    Kezeld, készítsd el és vásárolj élelmiszert hatékonyabban! A SmartThings főzés* lehetővé teszi, hogy listát készíts a hűtőszekrényben lévő ételekről, és kezeld a lejárati dátumaikat, így bármikor és bárhol ellenőrizheted, hogy mi van a hűtődben. Sőt, személyre szabott recepteket is ajánl a preferenciáid és a meglévő összetevők alapján.

    * Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges hozzá.

PrevNext

Teljesítmény

  • Play Video

    Egyenletes hűtés saroktól sarokig

    Fontos, hogy az ételeid megfelelően legyenek hűtve - bárhova is teszed őket a hűtődben. A Körkörös hűtés minden rekeszt egyenletesen hűt, saroktól sarokig. Folyamatosan figyeli a belső hőmérsékletet, és a stratégiai pontokon elhelyezett nyílásokon keresztül keringeti a levegőt. Így az élelmiszer az optimális hőmérsékleten marad, és hosszabb ideig friss marad.

  • image 3

    Jégmentes marad idő és energiabefektetés nélkül is

    Ne pazarolj több időt és energiát a hűtő leolvasztásával! A No Frost technológia javítja a levegő keringését, és állandó hőmérsékletet tart, ami megakadályozza a jég lerakódását. Emellett hamarabb is eléri a kívánt hőmérsékletet, és kevésbé terheli a hűtőrendszert, így növeli a gép élettartamát.

  • image 4

    Optimális páratartalom a hosszantartó frissességért

    Tartsd meg hosszabb ideig az eredeti textúráját, zamatát és ízét a romlandó ételeknek. A Humidity Fresh+ fiókban egyszerűen beállíthatod a páratartalmat egy gomb elforgatásával. Tökéletes környezetet biztosít a különböző gyümölcsök és zöldségek tárolására, hogy ropogósak, frissek és lédúsak maradjanak.

  • image 5

    Gyors hűtés és fagyasztás igény szerint

    Élvezd a gyors hűtési teljesítményt! Egy gombnyomásra a Gyorshűtés funkció intenzív hideg levegőt fúj a hűtőszekrénybe, hogy gyorsan lehűtse a bevásárlást vagy a kedvenc italaidat. Az Gyors fagyasztás funkció pedig a mélyhűtőbe fúj hideg levegőt. Kiválóan alkalmas az ételek fagyasztására és jégkészítésre is.

PrevNext

Kényelem

  • image 2

    Nagyobb és több üveg fér el az ajtóban

    Tárolj nagyobb, akár 2,5 liter méretű üvegeket az ajtóban, hogy a polcokon több hely maradjon másnak! Az ajtóban lévő szélesebb és mélyebb tárolórekesz segítségével biztonságosan tárolhatsz széles kartonokat vagy nagy üvegeket. Tökéletes ahhoz, ha könnyen el szeretnéd érni a kedvenc, hűtött italaidat.

  • image 3

    90°-ban nyílló ajtó, akár fal mellett is*

    Helyezd el a hűtőszekrényed bárhol, anélkül, hogy a falak ezt akadályoznák! A süllyesztett ajtó kialakítás lehetővé teszi az ajtó 90°-os nyitását anélkül, hogy beleütközne a falba*. Így a számodra legkényelmesebb helyre helyezheted, az ajtó így is teljesen kinyílik.

    * Teljes 90°-ban nyílik, ha a faltól 7 mm-es távolságra szerelik fel.

PrevNext

Kialakítás

  • image 2

    Harmonikus illeszkedés és stílusos külső

    Varázsolj otthonodnak stílusos megjelenést! A hűtőszekrény letisztult és modern kialakítása szabványos 600 mm-es mélységű, így teljes mértékben illeszkedik a szekrényeidhez. A hűtő teljesen sík felületű ajtókkal és hátlappal rendelkezik, a minimalista belső tér pedig rejtett, digitális kijelzővel és Rack & Shelf™ bor- és edzett üveg polcokkal van ellátva.

  • image 3

    Egyszerű tisztítás, strapabíró hátlap

    Tisztítsd könnyedén a hűtőd hátulját! A "Teljesen sík hátlap" egy teljesen sima biztonsági borítás a hátul elhelyezkedő csövek és kábelek számára. Letisztult formavilág, könnyen tisztára törölhető és tartósabb is. Ezen felül megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását az alkatrészek körül, és megvédi azokat a fizikai behatásoktól.

PrevNext

Paraméterek

Energiafogyasztás 204 kWh / év
Fagyasztó kapacitás 114 liter
Hűtő kapcitás 230 liter
Méretek: 185,3 cm x 59,5 cm x 65,8 cm
Teljes kapacitás 344 liter
Víz adagoló Nincs
Zajszint 35 dB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!