Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LS43BM700UP SAMSUNG Monitor

SAMSUNG
119.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 27.
Készlet állapot: Elérhető

MON240812002A

Nem értékelt
119.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Nézz, játssz, élj stílusosan!

Minden, amire szükséged van, közvetlenül a képernyődön található. Nézz, dolgozz és csevegj - mindezt külön PC csatlakoztatása nélkül - a Smart Monitor segítségével! Kedvenc tartalmaid, a hatékonyság és a videohívás alkalmazásaid beépítettek, hogy egyszerűbb és stílusosabb legyen az íróasztal beállítása, amelyet minden alkalommal öröm használni.

Kedvenc műsoraid a helyükön
Smart TV funkció


Könnyed szórakozás. Élvezd a Netflixet, a YouTube-ot és más streaming-szolgáltatásokat, elég csak a monitort WiFi-hez csatlakoztatnod. A Samsung TV Plus ingyenes élő és igény szerinti tartalmakat is kínál, letöltés vagy regisztráció nélkül, az Universal Guide pedig személyre szabott tartalomajánlásokat biztosít.

PC-mentes produktivitás
Munkavégzés


PC-mentes élmény. Böngéssz az interneten, szerkessz dokumentumokat és dolgozz projekteken, mindezt külön PC nélkül. Az új Workmode segítségével távolról is hozzáférhetsz egy másik PC-hez, használhatod a Microsoft 365 programokat, sőt, a Samsung DeX segítségével még a Samsung mobileszközökhöz is csatlakozhatsz a zökkenőmentes munkavégzés érdekében.

Köszönj a haveroknak!
SlimFit kamera


Ugorj bele bármilyen beszélgetésbe! A dönthető funkcióval ellátott SlimFit kamera lehetővé teszi a tökéletes szög kialakítását, miközben kedvenc videohívó alkalmazásaidat, például a Google Duo-t használod, amely közvetlenül a monitoron keresztül érhető el. Ráadásul a kamera fedele és a teljes lefedhetőség lehetősége mindig védi a magánéletedet.

Központ az otthonodban, bármelyik helyiségből
IoT Hub


Alakítsd Smart Monitorodat otthonod vezérlőközpontjává azáltal, hogy a SmartThings segítségével összekapcsolod IoT otthoni termékeiddel! Lazíts a fények lekapcsolásával, a redőnyök lehúzásával és a termosztát tökéletes hőmérsékletre állításával, mindezt a Smart Monitor segítségével, egy tökéletesen nyugodt este érdekében.
 

Paraméterek

Csatlakozók HDMI DisplayPort USB USB Type-C
Érintőképernyő Nem
Felbontás 3840 x 2160 pixel (4K; Ultra HD)
Fényerő 300cd/m2
Freesync Nincs
G-SYNC Nincs
Hangszóró Van
HDR Nincs
Ívelt képernyő Nem
Képarány 16:9
Képernyőfrissítés 60 Hz
Kontraszt arány 5,000:1
Válaszidő 4 ms
Képernyő: LED
Méret: 109 cm (43")

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!