Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LH75WMBWLGC SAMSUNG Monitorok (B)

SAMSUNG
696.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 17.
Készlet állapot: Elérhető
A Ipari Monitorok kategóriában található LH75WMBWLGC SAMSUNG Monitorok (B) kiváló választás, főleg 696.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: LH75WMBWLGC SAMSUNG Monitorok (B) (MO24010200B)

Nem értékelt

Termék osztály információ:
I.  osztály: szállítás sérült készülék
II. osztály: szállítás sérült, csomagolás hiányos termék, kiállított darab, kisebb esztétikai hibák. Monitorok, TV-k esetében pixel hiba is előfordulhat. 
III. osztály: HASZNÁLT régebbi, külső sérüléssel rendelkező modellek. Monitorok, tv-k esetében akár pixelhiba
IV. osztály: HASZNÁLT, javított termékek. Monitorok, tv-k esetében több pixel csík

696.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Korlátlan tanulási lehetőségek.

Ahogy az oktatás digitalizálása felgyorsul, hogy lehetővé tegye a hatásos, interaktív együttműködést, a Flip Pro az oktatók számára biztosítja a tanulás új, fejlett szintjének eléréséhez szükséges eszközöket. A sokoldalú csatlakoztathatósággal, az intelligens szoftverrel és az intuitív funkciókkal a Flip Pro az oktatás jövőjét mutatja be.

Unlimited learning possibilities.

Jobb interakció a kategóriájában legjobb több érintéses funkcióval

Gyors és több érintéses

A Flip Pro az iparág legjobb, mindössze 26 ms késleltetési idejét kínálja, és előrejelzési logikát alkalmaz, amely a kreativitás kibontakoztatásához közvetlenül a kijelzőbe épített 2048 nyomásponttal biztosítja a valósághű, sima rajzolási élményt. Ráadásul a Flip Pro akár 20 ember számára is lehetővé teszi a többérintéses használatot a fokozott interaktivitás érdekében.

Better interaction with best-in-class multi-touch

* Egyetlen érintés használatakor.

Azonnal életre kelti az ötleteket

Intuitív írás és rajzolás

Az ötletek azonnal életre kelnek a Flip Prón a toll és ecset üzemmóddal, amely valósághű írási élményt nyújt, míg a rugalmas törléshez elég egy ujj- vagy tenyérmozdulat. A gyors eszköz- és palettamenü biztosítja a kreativitás áramlását, a kapcsológomb pedig könnyedén lehetővé teszi egy új jegyzetréteg felhasználói felületének használatát.

Bring ideas to life in an instant

Maradjon kapcsolatban bármilyen forrásból

Sokoldalú csatlakoztathatóság

A Flip Pro többféle csatlakozási lehetőséget kínál, többek között USB, HDMI, DP és OPS slotot. Az oktatók könnyedén csatlakoztathatnak bármilyen eszközt a tartalom eléréséhez és az információk nagyobb képernyőn való megjelenítéséhez, valamint LAN-porton és vezeték nélküli képernyőtükrözésen keresztül bármilyen hálózathoz és más eszközökhöz csatlakozhatnak.

Stay connected from any source

* A kép illusztrációs célt szolgál.

Egyetlen port három funkcióhoz

3 az 1-ben USB-C csatlakozó

A csatlakoztathatóságot a 3 az 1-ben USB-C csatlakozóval fokozza, amely lehetővé teszi a képernyő tükrözését, az érintésvezérlést és a külső eszközök töltését (max. 65 W). Az oktatók egyszerűen csatlakoztathatják az USB C típusú csatlakozóhoz, így mindenféle gond nélkül tarthatnak interaktív és magával ragadó órákat.

One single port for three functions

* A korábbi Flip modellekhez képest.

Megosztás AirPlay 2 segítségével

AirPlay2

A Flip Pro integrálva van az AirPlay 2-vel, így az oktatók és a diákok nagy képernyőn tarthatnak előadásokat, növelve a láthatóságot és az elkötelezettséget nagyobb terekben. A vezeték nélküli, kettős kijelzős elrendezés létrehozása biztosítja, hogy egyetlen diák se maradjon le a fontos információkról, és így még több közös interakciót tesz lehetővé.

* A képek és a képernyőn megjelenő tartalmak szimuláltak és csak illusztrációs célt szolgálnak.

Share with AirPlay 2

Intelligens, vezeték nélküli megosztás több eszközről

SmartView+

A SmartView+ segítségével akár 50 eszköz is csatlakoztatható egyidejűleg vezeték nélkül az interaktív kijelzőhöz, emellett akár négy képernyőn is több nézetet is lehetővé tesz. Ez a kábel nélküli képernyőmegosztási funkció ideális nagyobb tárgyalótermekbe, valamint digitalizált tantermekbe.

Smart, wireless sharing from multiple from devices

* A kép illusztrációs célt szolgál.

Használja kedvenc harmadik féltől származó oktatási megoldásait

OPS foglalat

Az OPS ( Nyílt csatlakoztatható specifikáció) foglalattal* a Flip Pro lehetővé teszi az oktatók számára, hogy harmadik féltől származó oktatási megoldásaikat használják, lehetővé téve számukra az iskolai információs rendszerek (SIS), tanulási alkalmazások és eszközök telepítését.

Use your favorite third-party education solutions

* Külön kapható.

Bárhonnan hozzáférhet bármihez, amire szüksége van

Workspace

A Knox által biztosított Workspace segítségével a Flip Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzáférjenek a távoli PC-khez, hálózati meghajtókhoz és más, harmadik féltől származó alkalmazásokhoz, például az Office 365, VMWare, Boxlight MimioConnect*. Ez biztosítja a hatékonyságot bármilyen helyről, és a zavartalan munkafolyamatot az oktatók és a diákok számára.

Access whatever you need, from anywhere

* Az elérhető alkalmazások régiónként eltérőek lehetnek, és szolgáltatási előfizetést igényelnek.

Optimalizálja az óratervezést a beépített tanulási rendszer segítségével!

Boxlight MimioConnect*

A Flip Pro kínálja a MimioConnect alkalmazást, egy online vegyes tanulási platformot, amely a Workspace-en keresztül elérhető sokoldalú tanulási tartalmak széles körű katalógusát kínálja. A Samsung és a vezető amerikai oktatási megoldások közötti partnerség innovatív oktatási szoftvert biztosít közvetlenül

Optimize lesson planning with embedded learning solution

* A szolgáltatás használatához Boxlight regisztráció és előfizetés szükséges, és a szolgáltatás elérhetősége régiónként eltérő.* A képek és a képernyőn megjelenő tartalmak szimuláltak és csak illusztrációs célt szolgálnak.

Tájékozódjon a távmenedzsment megoldással!

Távoli tartalom elküldése

A Samsung MagicINFO távmenedzsment megoldását használva a Flip Pro új funkciót kínál, amely az iskolai információs rendszerből a tartalmakat, riasztásokat és figyelmeztetéseket a kijelzőre továbbítja, értesítve a tanárokat és a diákokat a fontos frissítésekről, amelyeket közvetlenül az összes osztályteremben lévő Flip kijelzőre lehet tolni.

Keep informed with remote management solution

* A szolgáltatás használatához MagicINFO licenc szükséges, és a SIS(School Information Service) külön kell építeni és integrálni kell a Magic INFO-val.

A tanulók bevonása az optimalizált tanulási környezetbe

Fejlett hardver

A Flip Pro egy 4.0 Ch 40 W-os hangszóróval rendelkezik, amely két elülső és hátsó 10 W-os hangszóróból áll, bőséges hangátvitelt biztosít. Emellett a környezeti fényérzékelő a külső fényviszonyoknak megfelelően optimalizálja a fényerőt, míg a Flip továbbfejlesztett RAM (3,5 Gb) és tárhely (32 GB) nagy teljesítményű SoC-teljesítményt biztosít.

Engage students in optimized learning environments

Gondosan megtervezve a kényelmes használathoz

Intelligens tervezés

A Flip Pro-t kifejezetten az oktatáshoz tervezték, hátsó fogantyúval a könnyű mozgatáshoz*, valamint elülső kezelőpanellel a gyors hozzáféréshez. Emellett az elegáns, világosszürke szín biztosítja, hogy a Flip zökkenőmentesen illeszkedjen a környezetébe.

Carefully designed for comfortable use

* A mozgatáshoz különálló állvány szükséges, amelyet külön kell megvásárolni.

Tiszta képernyő és minimalizált sérülésveszély

Képernyővédelmi technológia

A Samsung Flip Pro a beépített antimikrobiális bevonattal biztosítja a nyugalmat, amely gátolja a mikrobák szaporodását. Ráadásul a Flip kijelzője egy szabadalmaztatott törésálló fóliával van bevonva, amely biztosítja, hogy a képernyő sértetlen maradjon törés esetén.

Clean screen and minimized damage risk

* Antibakteriális funkciójának betöltéséhez ezt a terméket biocid anyaggal kezelték, ezüst-foszfát üveggel.
** Az antibakteriális tulajdonság nem védi a felhasználókat a baktériumok ellen, és nem nyújt védelmet a vírusok ellen, beleértve a Covid-19-et.
*** Az antimikrobiális bevonat csak a képernyő felületén található, és a hatás a használati körülményektől függően változhat.
**** Antibakteriális tanúsítvány: UL2282, amelyet akkor adnak meg, ha az antibakteriális hatékonyság meghaladja a 99%-ot. (Vizsgálati módszer (JIS Z 2801): 0,4 cm3 folyadék baktériummal (Escherichia coli és Staphylococcus aureus) beoltása után a mintán (5 cm x 5 cm) egy sterilizált filmet (4 cm x 4 cm) ragasztanak rá, és 24 órán át 35°C-on 90%-os vagy annál magasabb relatív páratartalmú termohigrosztátban hagyják, majd mérik a baktériumok elpusztításának hatékonyságát / Vizsgáló ügynökség: KOTITI Vizsgáló és Kutató Intézet)

Specifikációk: 

  
  • Felbontás: 3,840 x 2,160

  • Fényerő (tipikus): 350cd/m2 (üveg nélkül), (220cd/m2 üveggel)

  • Kontrasztarány: 4,000:1 (üveg nélkül)

Specifikációk részletei: 

Kijelző:  

  • Átlós méret: 75"
  • Panel típus: VA
  • Felbontás: 3,840 x 2,160
  • Pixel osztás (HxV): 0.2451x0.2451(mm)
  • Fényerő (tipikus): 350cd/m2 (üveg nélkül), (220cd/m2 üveggel)
  • Kontrasztarány: 4,000:1 (üveg nélkül)
  • Betekintési szög (H/V): 178/178
  • Reakcióidő (mp): 8ms
  • Színskála: 72%
  • Üveg köd: 2% (üveg nélkül)
  • H-leolvasási frekvencia: 30~81kHz
  • Maximális pixel frekvencia: 594Mhz
  • V-leolvasási frekvencia: 48~75Hz
  • Működési idő támogatása: 16/7

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat: 

  • HDMI bemenet: 2
  • DP bemenet: 1
  • A HDMI verziója: 2.0
  • A DP változata: 1.2
  • A HDCP verziója: 2.2
  • USB: 4 (A típus : Elöl 2, hátul 1, C típus : Elöl 1)
  • Audió kimenet: Stereo Mini Jack
  • RS232 bemenet: Igen
  • RJ45 bemenet: Igen
  • WiFi: Igen
  • Bluetooth: Igen

Töltés: 

  • Tápegység: AC100-240V 50/60Hz
  • Energiafogyasztás (bekapcsolt üzemmódban): 1612.93W(100-240V), 1537.91W(220-240V), OPS(16V/4.5A)
  • Energiafogyasztás (alvó üzemmód): 0.5W

Méretek:

  • Készülék mérete (Szé x Ma x Mé): 1724 x 1026.3 x 89 mm
  • Csomag mérete (WxHxD): 1905 x 1189 x 287 mm

Súly:

  • Készülék tömege: 59.3 kg
  • Csomag súlya: 72.2 kg

Működési feltételek: 

  • Hőmérséklet: 0℃~40℃
  • Páratartalom: 10 ~ 80%, nem kondenzáló

Mechanikai specifikáció: 

  • VESA rögzítés: 400 x 400 mm
  • Keret szélessége: 20.4mm(T/LR), 44.7mm(B)
  • Keret anyaga: Metál(Alumínum)

Opcionális funkciók:

  • Érintés: Igen
  • Felirat: Igen (Modellnév: WMN6575SF)del Name : WMN6575SF)

SoC:: 

  • OS verzióTizen:  6.5
  • Flash memória mérete: 32GB

Érintés: 

  • Érintéstechnológia: IR

Tanúsítvány és megfelelőség: 

 
  • EMC: A osztály FCC (USA) 15. rész, B alrész KCC/EK (Korea) Hangoló : KN32 / KN35 Hangoló nélkül : KN32 / KN35 CE (Európa) EN55032 : 2012 vagy 2015 EN55024:2010 vagy EN 55035:2017 VCCI (Japán) VCCI CISPR32:2016 CCC(Kína) GB/T9254-2008 GB17625. 1-2012 BSMI (Tajvan) CNS13438 ( ITE EMI ) CNS14336-1 ( ITE Safety ) CNS15663 (RoHS) C-Tick (Ausztrália) AS/NZS CISPR32:2015 GOST(Oroszország/CIS) ROCT CISPR 24-2013 ROCT CISPR 22:2005
  • Biztonság: CB (Európa): IEC60950-1/EN60950-1CCC (Kína): GB4943 1-2011PSB (Szingapúr ) : PSB+IEC60950-1NOM (Mexikó ) : NOM-001-SCFI-1993IRAM (Argentína ) : IRAM+IEC60950-1SASO (Szaúd-Arábia ) : SASO+IEC60950-1BIS(India) : IEC60950-1 / IS13252NOM(Mexikó) : Hangoló: NOM-001-SCFI-1993 Hangoló nélkül: NOM-019-SCFI-1998KC(Korea) : K 60950-1EAC(Oroszország) : EAC+IEC60950-1INMETRO(Brazília) : INMETRO+IEC60950-1BSMI(Tajvan) : BSMI+IEC60950-1RCM(Ausztrália) : IEC60950-1/AS/NZS 60950-1UL(USA) : cUL60950

Paraméterek

Csatlakozók HDMI: 2, DP: 1, USB: 4, Stereo Mini Jack, RS232, RJ45, WiFi, Bluetooth
Érintőképernyő Igen
Felbontás 3840 x 2160 pixel (4K; Ultra HD)
Fényerő 350 cd/㎡
Hangszóró Nincs
HDR Nincs
Ívelt képernyő Nem
Képarány 16:09
Kontraszt arány 4000:1
Válaszidő 8 ms
Képernyő: LED
Méret: 190 cm (75")

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!