Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LH55WMHPTWC SAMSUNG Flip Pro Digital Flipboard Monitor

SAMSUNG
299.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 9.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 17.
Készlet állapot: Elérhető
A Ipari Monitorok kategóriában található LH55WMHPTWC SAMSUNG Flip Pro Digital Flipboard Monitor kiváló választás, főleg 299.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: LH55WMHPTWC SAMSUNG Flip Pro Digital Flipboard Monitor (MON240226010B)

Nem értékelt

Termék osztály információ:
I.  osztály: szállítás sérült készülék
II. osztály: szállítás sérült, csomagolás hiányos termék, kiállított darab, kisebb esztétikai hibák. Monitorok, TV-k esetében pixel hiba is előfordulhat. 
III. osztály: HASZNÁLT régebbi, külső sérüléssel rendelkező modellek. Monitorok, tv-k esetében akár pixelhiba
IV. osztály: HASZNÁLT, javított termékek. Monitorok, tv-k esetében több pixel csík

299.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Flip kreativitás

Flip Notation

Rajzolj, írj, inspirálj

Élvezze a hagyományos írás sima, ismerős érzetét egy sokoldalú digitális formátumban, számos szín, stílus és szélesség áll rendelkezésre. Egyszerre akár 4 ember is írhat, bármilyen objektumot használva íróeszközként.

 

Flip Capture

Rögzítés, együttműködésben

A Samsung Flip széleskörű csatlakoztathatósága révén Ön és csapata megoszthat egymással különböző tartalomfájlokat, és jelöléseket készíthet azokon belül, amelyek mindegyike optimális képminőséget biztosít

 

Flip Navigáció

Navigáljon az intuícióval

A Samsung Flip intuitív, felhasználóbarát menüje leegyszerűsíti a navigációt, és csökkenti a vezérlők eléréséhez vagy a tartalom teljes megtekintéséhez szükséges időt. A segítők az egyes tartalmi oldalak előnézetét is megtekinthetik, és azonnali változtatásokat hajthatnak végre közvetlenül a képernyőn

 

Flip védelem

Védje meg értékes ötleteit

Gondoskodjon arról, hogy a játékot megváltoztató ötletei a megfelelő kezekben maradjanak a megerősített biztonsági rendszeren keresztül. Minden irodai csapat egyedi numerikus jelszót állíthat be a kijelző zárolásához és a kritikus tartalom eltávolításához.

 

Flip Használat

Design, a sokszínűségért

A cég logójának képernyőre mentése, a képernyő zárolása az információk védelme érdekében és a képernyősablon kiválasztása a Samsung könyvtárból – ezek a különféle módok arra, hogy minden üzleti igénynek megfelelő egyedi megtekintési élményt teremtsenek.

Különféle alkalmazások
  • Képernyőkímélő
  • Képernyőzár
  • Képsablonok *

A bal oldalon az állóflip a Samsung Flip logót, míg a falra szerelt Flip kijelző a jobb oldalon a kávézó menüjét mutatja.

* A képsablonok letölthetők a következő webhelyről;
https://displaysolutions.samsung.com

Flip Collaboration

Flip Connection

Élvezze a sokoldalú csatlakoztathatóságot

A Samsung Flip csatlakoztathatósága teljesen szinkronizált, felhasználóbarát együttműködési élményt tesz lehetővé. Igazítsa személyes eszközeit a központi képernyőhöz az interaktív tartalom láthatósága, jelölése és megosztása érdekében.

 

A Samsung Flip dedikált HDMI-porttal rendelkezik a felhasználó személyes eszközeivel való zökkenőmentes csatlakoztatáshoz.

 

Egy kép, amelyen látható, hol található a HDMI-port egy Samsung Flip eszköz hátulján. Egy kép, amely bemutatja, hogyan csatlakozik vezetékek nélkül egy Samsung Flip eszköz és egy Windows 10 rendszerű notebook. Egy kép, amely azt mutatja, hogy egy Samsung Flip eszközt és egy okostelefont vezeték nélkül csatlakoztattak. Egy kép, amelyen látható, hogy egy Samsung Flip eszközt és egy okostelefont NFC-n keresztül csatlakoztattak.

Flip szinkronizálás

Szinkronizálás megtekintése, Szinkronizálás vezérlése

Az érintésvezérlés funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyes eszközeiket szinkronizálják a Flip-pel a valós idejű megtekintés és vezérlés érdekében. A központi képernyőn végrehajtott változtatások automatikusan átvitelre kerülnek a felhasználó személyes eszközére, és fordítva, a hatékony, összehangolt megtekintés érdekében.

*A Touch Out Control érintőképernyős USB-kábelkapcsolaton vagy UIBC-csatlakozású Android-mobileszközökön (2016-os vagy újabb) és Windows 10 rendszerű számítógépeken keresztül érhető el.

Egy kép, amely ugyanazokat a képeket mutatja egy Samsung Flip eszközön és egy Samsung notebookon.  A notebook képernyője megváltozik, amint új kép jelenik meg a Samsung Flip képernyőjén.

Flip bemutató

Professzionálisan mutassa be munkáját

A kényelem feláldozása nélkül alkalmazkodik a zsúfolt helyiség változó dinamikájához. A sokoldalú forgatási móddal és az ergonomikus állvánnyal rendelkező Flip kijelzők portré vagy fekvő tájolásra állíthatók, hogy megfeleljenek az Ön együttműködési igényeinek.

Egy kép, amelyen négy ember látható egy megbeszélésen, ahol egy Samsung Flip eszköz és egy okostelefon csatlakozik, és ugyanazokat a képeket mutatja.  A Samsung Flip Portait módban elhelyezett képernyőjét nézik, és ketten jegyzetelnek.

Flip Distribution

Könnyedén megoszthatja a találkozó utáni összefoglalókat

Az értekezlet bármely résztvevője tisztában van a kézzel írt összefoglalók rögzítésének és elküldésének csalódottságával. A Samsung Flip enyhíti ezt a megterhelő folyamatot. Mentse el a beszélgetéseket és a kritikus tartalmakat a kijelző központi tárhelyén, és könnyedén ossza meg azokat kollégáival mobil és digitális csatornákon keresztül.

Egy kép, amelyen egy Samsung Flip eszköz, egy notebook és egy okostelefon csatlakoztatva van, és mindegyik ugyanazokat a képeket jeleníti meg a képernyőjén.

Flip Viewing

Megnyitás és megosztás

Nyissa meg könnyedén a Microsoft Word-et, PowerPoint-ot vagy PDF-et a beépített dokumentumnézegetővel, és terjessze ki az információkat egy másik nagy digitális kijelzőre a Samsung Flip vezeték nélküli képernyőmegosztó funkciójával.

Dokumentumnézegető

Nyissa meg közvetlenül a Powerpoint, Word és PDF fájlokat a Flipből

A Samsung Flip kijelzőegységen egy jelmagyarázattal ellátott térkép látható.  Mögötte a „Wi-Fi Out” felirat olvasható, a képernyőtérkép és a jelmagyarázat pedig a jobb oldalon lévő nagy monitoron is látható.

Flip Innovation

Flip érintés

Navigáljon az érintésvezérelt kommunikációban

Az InGlass™ technológia késedelem nélkül valós idejű visszajelzést és sebességet biztosít. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a zökkenőmentes írást vagy rajzolást, ami megegyezik a hagyományos papíron végzett munkával.

InGlass™

 

Flip Design

Úttörő gondolat, stílus és kényelem

A Flip sima, szürke kialakítása bármilyen környezetet kifinomult és előrelátónak tesz. Az ergonómikus, 4,5°-os dőlésszögnek, valamint a tágas elülső tálcának és tolltartónak köszönhetően az alapvető tárgyalóeszközök elhelyezésére Ön és csapata kényelmesen és szervezetten maradhat, hogy a fontosra összpontosíthasson.

 

Flip Design

Alakítson át bármilyen teret tárgyalóteremmé

A korlátozott együttműködési területtel rendelkező vállalkozások számára a Samsung Flip bármely személyes irodát vagy rendelkezésre álló helyiséget teljesen működőképes összejövetelré emel. A hordozható, kerekes állvány lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor, bárhol kezdjenek megbeszélést.

Egy kép, amely egy Samsung Flip eszköz nagyított alsó részét mutatja, négy kerékkel, amelyek balról jobbra mozognak.

Flip Display

Precíziós látványelemek bemutatása

A Samsung Flip konzisztens és tiszta UHD képminőséget biztosít a környező környezettől és a használati esettől függetlenül, erőteljesebb és lenyűgözőbb látványt hozva a tárgyalóterembe.

A város naplementét ábrázoló kép egy Samsung Flip eszközön

Flip megoldás

Tartsa kéznél az ötleteit

Kerülje el az elveszett vagy letörölt kézzel írt ülésjegyzetektől való félelmet. A nagy teljesítményű TIZEN 3.0 operációs rendszerrel támogatott Flip kiterjedt, központosított helyet kínál a megbeszélések tartalmának tárolására. Ezenkívül a TIZEN 3.0 intuitív felületet biztosít Önnek és csapatának a mentett anyagok megkereséséhez és megtekintéséhez.

Egy 8 GB-os SD-kártya memória ikonja.Hálózati tárolás A Tizen™ logo image.

Flip megoldás

Intuitív módon aktiválja a kijelzőt

Kezdje meg találkozóit időben és hosszas indítás nélkül. A beágyazott érzékelők aktiválják a Flip display hirdetést, amikor a felhasználó megközelíti a képernyőt, felvesz egy tollat, vagy váltogat az álló és fekvő mód között, így Ön és kollégái új beszélgetést indíthatnak, vagy ott folytathatják, ahol abbahagyta.

Hall érzékelő

A képernyő azonnal bekapcsol, amikor a felhasználó eltávolítja a tollat ​​a tartóból.

Egy kép, amely bemutatja, hogyan működik a hall-érzékelő, amikor a felhasználó eltávolítja a tollat ​​a dokkolóból.

Közelség érzékelő

A Flip automatikusan elindul, amikor a felhasználó megközelíti a kijelzőt

Gyorsulásmérő érzékelő

Az UX intuitív módon beállítható a Flip álló vagy fekvő tájolásának megfelelően.

Egy kép, amelyen látható, hogy egy Samsung Flip eszköz grafikus felhasználói felülete megváltozik, ahogy a gyorsulásmérővel felszerelt kijelző forog.

Flip művelet

Speciális kényelem

A biztonságos vezeték nélküli és automatikus fájltörlés funkcióval a Flip védett munkakörnyezetet garantál. A Flip további lehetőségei közé tartozik az automatikus firmware-frissítés és az LDAP-szinkronizálás, amikor a hálózati adatbázishoz csatlakozik a kényelmes, funkcionális megbeszélések érdekében.

WPA2 (802.1x alapú szabvány)

Biztonságos vezeték nélküli kapcsolat

LDAP (Lightweight Directory Access Protocol)

Csatlakozzon egy vállalati felhasználói adatbázishoz

OTN (hálózaton keresztül)

Automatikus firmware frissítések

Tűzbiztonság

Állítsa be a fájlok rendszeres törlését

Műszaki adatok: 

Műszaki adatok Részletek

Kijelző

  • Átlós méret55"
  • Panel típusaEdge LED
  • Felbontás3840 x 2160
  • Pixelosztás (HxV, mm)0,105 x 0,315 (mm)
  • Fényerő (tipikus)300 (üveg nélkül), 220 (üveggel)
  • kontraszt arány4700:1 (Tip.) (üveg nélkül)
  • Betekintési szög (H/V)178 / 178
  • Válaszidő8 ms (Tip.)
  • Színskála72%
  • Glass Haze2,3% (üveg nélkül)
  • H-szkennelési frekvencia135 kHz (tip.)
  • Maximális pixelfrekvencia578 Mhz
  • V-letapogatási frekvencia60 Hz (Tip.)

Kapcsolódás

  • HDMI bemenet1
  • USB2 (oldal, érzékelőegység)
  • RS232 bemenetIgen
  • RJ45 beIgen
  • WiFiIgen

Erő

  • TápegységAC 100 ~ 240 V 50 / 60 Hz
  • Energiafogyasztás (bekapcsolt üzemmódban, W)165
  • Energiafogyasztás (alvó üzemmód, W)0,5 W

Dimenzió

  • Méret beállítása (SzxMxM, mm)1302,6 x 805,5 x 52,0 mm
  • Csomag mérete (SzxMxM, mm)1469 x 924 x 210 mm

Súly:

  • Súly beállítása28,9 kg
  • Csomag súlya34,9 kg

Működési feltételek:

  • Hőfok0 °C ~ 40 °C
  • páratartalom20% ~ 95% (üzemben)

Mechanikai specifikáció

  • VESA rögzítés (mm)400 x 400 mm
  • Keret szélessége (mm)26,9 (T / B / R / L)
  • Keret anyagaMűanyag

Opcionális funkció

  • ÉrintésIgen
  • HegyWMN6575SD

Eco

  • Energiahatékonysági osztályA

Érintés

  • ÉrintéstechnológiaFlatfrog Advanced IR

Tanúsítás és megfelelőség

  • EMCFCC (USA) 15. rész, B alrész, ACE osztály (Európa) : EN55022: 2006 + A1: 2007 EN55024: 1998 + A1: 2001 + A2: 2003VCCI (Japán) : VCCI V-3 / Korea (2010. évi EK-osztály). : Tuner : KN13 / KN20 Tunernélküli : KN22 / KN24BSMI (Kínai Tajvan) : CNS13438 (ITE EMI) A osztály / CNS13439 (AV EMI) / CNS14409 (AV EMS) / CNS14972 (Digitális) Ausztrália)SSi: C-T CISPR22: 2009CCC (Kína) : GB9254-2008 GB17625.1-2012GOST (Oroszország / FÁK) : GOST R 51317 sorozat, GOST 22505-97 EN55022: 2006 + A1: 59:207 + A1: 59:207 2003
  • BiztonságCB (Európa) : IEC60950-1 / EN60950-1CCC (Kína) : GB4943.1-2011PSB (Szingapúr) : PSB+IEC60950-1NOM (Mexikó ): NOM-001-SCFI-1CCC (Szaúd-Arábia ) ​​: SASO+IEC60950-1BIS(India) : IEC60950-1 / IS13252NOM (Mexikó) : Tuner : NOM-001-SCFI-1993 Tunernélküli : NOM-019-SCFI-1998KC(60C5) Oroszország) : EAC+IEC60950-1INMETRO (Brazília) : INMETRO+IEC60950-1BSMI (Kínai Tajvan) : BSMI+IEC60950-1RCM (Ausztrália) : IEC60950-1/AS/NZS 60950-1UL(CUL609)-1UL Kanada) : cULTUV (Németország) : CENEMKO (Norvégia) : CE

Paraméterek

Energiaosztály: A
Érintőképernyő Igen
Felbontás 3840 x 2160 pixel (4K; Ultra HD)
Fényerő 300 cd/m2
Freesync Nincs
G-SYNC Nincs
Hangszóró Van
Ívelt képernyő Nem
Képernyőfrissítés 60 Hz
Kontraszt arány 4700:1
Képernyő: Edge LED
Méret: 139 cm (55")

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!