Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IRE5100-20_993870351 LIEBHERR Beépíthető egyajtós hűtőszekrény | EasyFresh | 309 liter | NoFrost | E energiaosztály

LIEBHERR
258.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Készlet állapot: Elérhető

MM240527107B

Nem értékelt
258.900 Ft
Menny.:db

Leírás

EasyFresh

EasyFresh-rekeszünk garancia az élelmiszerek otthoni frissességére. Optimális tárolásról gondoskodik, legyen szó csomagolatlan gyümölcsről vagy zöldségről. Az élelmiszerek révén megnő a páratartalom a rekeszben a szoros záródásnak köszönhetően. Ezáltal sokáig frissek maradnak az élelmiszerek.

Utólag beépíthető SmartDeviceBox

Szeretne felkészülni az okosotthonok világára? Liebherr készüléke támogatja ebben: utólag is beszerelhet egy SmartDeviceBox-ot, amellyel Liebherr készülékét az internethez csatlakoztathatja. A SmartDeviceBox néhány kézmozdulattal beépíthető, és használatával feltárul a digitális lehetőségek teljes univerzuma.

Érintőkijelző

Valóban megérint: az érintőkijelző segítségével egyszerűen és könnyedén kezelheti Liebherr készülékét. A kijelzőn valamennyi funkció áttekinthetően elrendezett. Finom érintéssel könnyen kiválaszthatja például a funkciókat, vagy ellenőrizheti a hűtőkészülék aktuális hőmérsékletét.

Sütőlaptároló hely

Szeretné frissen tartani saját készítésű gyümölcstortáját? Vagy a sütéshez előkészített pizzát? Egyszerűen csak helyezze be a sütőlapot Liebherr készülékébe, amelyben bőven van hely egy sütőlap tárolásához. Különösen praktikus: a sütőlap 90°-os ajtónyitás esetén behelyezhető és kivehető.

PowerCooling-rendszer

Szeretne biztos lenni abban, hogy a hideg levegő egyenletesen oszlik el a hűtőkészülékében? A PowerCooling-rendszer gondoskodik erről: az egyszerre erőteljes és halk ventilátor hatékonyan osztja el a hideg levegőt a teljes hűtőtérben.

LED-es mennyezetvilágítás

A LED-es mennyezetvilágítás felülről világítja meg a belső teret, így könnyedén áttekintheti élelmiszereit. Külön fénypont: a LED-ek az üveglapok előtt vannak elhelyezve, hogy egy teli hűtőszekrényt is jól megvilágítsanak.

Paraméterek

Energiafogyasztás 114 kWh / év
Hűtő kapcitás 309 liter
Teljes kapacitás 309 liter
Víz adagoló Nincs
Zajszint 35 dB
Méretek 177 cm x 55,9 cm x 54,6 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!