Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HPM 8160 Heinrich's Turmixgép

Heinrich's
46.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 3.490 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Készlet állapot: Elérhető

HKG240502026A

Nem értékelt
46.900 Ft
Menny.:db

Leírás

A nagy teljesítményű keverő 2000 W teljesítménnyel van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy pillanatok alatt elkészíthet gyümölcspürét, turmixokat, darált diót, desszerteket, bébiételeket, szószokat vagy zúzott jeget.

Ez az állványkeverő 4 elő programmal és 8 sebességfokozattal van felszerelve. Ízlésétől függően beállíthatja az időzítőt, amely digitálisan jelenik meg. A 4 elő program mindegyike a megfelelő gombokkal van a készülékhez rögzítve. Egy gombnyomásra a következőket kapja: jég törése, turmix, aprítás vagy maximális pulzusteljesítmény.

Vékony, EGYSZERŰ KIALAKÍTÁS: A turmixgéphez 2 literes Tritan tartály tartozik. Ez a keverőtartozék robusztus és szinte elpusztíthatatlan. A fedél levehető fedődugóval rendelkezik az összetevők hozzáadásához a keverési folyamat során, és a mellékelt nyomógomb segítségével lenyomható az étel.

Mosogatógépben mosható – A keverés gyorsan és anélkül, hogy a konyhai munkalapra fröccsenne. A kivehető keverőedény Titánból készült, és tökéletes a mosogatógéphez. Ez megkönnyíti a tisztítást.

Sokoldalú, 8 fokozattal 20 000 ford./percig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!