Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HFR 8214 HEINRICHS Forrólevegős sütő

Heinrich's
46.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 4.490 Ft
Várható szállítás: 2024. október 28.
Készlet állapot: Elérhető
Nem értékelt
46.900 Ft
Menny.:db

Leírás

  • Az olaj- és zsírmentes dupla forrólevegős olajsütő 2 folyamatosan állítható termosztáttal (40 °C - 200 °C) egészséges és tápláló ételeket tesz lehetővé.
  • Az olajsütő rozsdamentes acél előlappal rendelkezik, és a teljes térfogata 9 liter, 2 x 4,5 literes kosárra osztva. A 2 sütőrekesz külön vezérelhető és tapadásmentes bevonatú.
  • 2 LED-es kijelzője van, érzékelős érintéssel. Könnyedén választhat 9 automatikus program közül. Ez azt jelenti, hogy az olajsütő gyorsan elkészíti az ételt.
  • Funkcióik: változtatható leolvasztás/melegen tartás funkció, egyedi idő/hőmérséklet beállítás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem és hűvös érintőfogantyúk
  • A 2 különálló sütőrekesz gondoskodik arról, hogy az ételek ne keveredjenek össze, és egyidejű sütés is lehetséges kis gázfejlődés mellett

Heinrich forró levegős sütője 

 Az olaj- és zsírmentes dupla forrólevegős olajsütő 2 folyamatosan állítható termosztáttal (40 °C - 200 °C) egészséges és tápláló ételeket tesz lehetővé.

Az olajsütő teljes térfogata 9 liter, 2 x 4,5 literes kosárra osztva. A 2 mélysütő rekesz külön vezérelhető, tapadásmentes bevonattal rendelkezik és gondoskodik arról, hogy az ételek ne keveredjenek össze, és két különböző étel egyidejűleg süthető legyen.

A teljesítmény 2400 W

A forró levegős olajsütő 2 LED kijelzővel rendelkezik, érzékelős érintésvezérléssel, és könnyen használható. Könnyedén választhat 9 automatikus program közül. Ez azt jelenti, hogy az olajsütő gyorsan és egyszerűen készít finom recepteket.

Olyan funkciókat tartalmaz, mint: változtatható leolvasztás/melegen tartás funkció, egyedi idő-/hőmérséklet-beállítás, alacsony füst- és szagképződés, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem és hideg érintésű fogantyúk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!