Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BOSCH KGN392LAF Kombinát hűtőszekrény

BOSCH
290.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 14.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 28.
Készlet állapot: Elérhető
MM241001085B
Nem értékelt
290.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Extra nagy hely a friss ételeknek.

A tágas VitaFresh XXL 0°C rendszer ideális tárolási feltételeket kínál ételei számára. A hőmérsékletet alacsonyabb fokon tartja a hús és hal esetén, a hűtésvezérelt fiók pedig valóban frissen tartja a zöldséget és a gyümölcsöt.

Riasztás

Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik

A hűtő, amely állandó hőmérsékletet tart.

A nem egyenletes hűtés nagyban befolyásolja a tárolt étel ízét és tartósságát. A Multi Airflow rendszerrel ellátott üveghátfalnak köszönhetően a pára és a hőmérséklet egyenletesen oszlik el a hűtőtérben, az ajtófiókoktól a hátsó sarkokig, ezáltal az ételek tovább maradnak frissek.

Nem kell leolvasztania hűtő- és fagyasztógépét.

Felejtse el a leolvasztással járó vesződést! A NoFrost egyenletes száraz levegőáramlást biztosít a hűtőszekrényben, ami megakadályozza a jég felhalmozódását. Vége a jégkorszaknak, a leolvasztással járó vesződség már a múlté.

Állítsa hűtőjét bárhová.

Állítsa hűtőjét oda, ahová csak szeretné. A piacon található szokásos hűtő-fagyasztókészülék modelleknek kb. 10 cm-re kell lenniük az oldalfalaktól, hogy az ajtók és a fiókok nyithatók legyenek. A Perfect Fitnek köszönhetően a Bosch szabadonálló hűtő-fagyasztókészülékeket közvetlenül a falak vagy bútorok mellé lehet helyezni. A hűtő szélessége megegyezik a rendelkezésre álló hely méretével.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

BetterWay - Fenntartható termékeink logója a MediaMartktnál

A BetterWay segítségével könnyen megtalálhatod fenntartható termékeinket. Fontos, hogy csak azok a termékek kaphatnak BetterWay logót, amelyek megfelelnek bizonyos fenntarthatósági kritériumoknak, mint például az energiahatékonyság, károsanyag-kibocsátás, felhasznált anyagok és újrahasznosíthatóság. Ebben független tesztelő szervezetek vagy saját BetterWay kritériumaink segítenek minket, amelyek ellenőrzik és jelzik, ha megfelelnek az adott termékkategóriában a minimális követelményeknek.

Paraméterek

Energiafogyasztás 104 kWh / év
Fagyasztó kapacitás 103 liter
Hűtő kapcitás 260 liter
Méretek: 203 cm x 60 cm x 66,5 cm
Teljes kapacitás 363 liter
Víz adagoló Nincs
Zajszint 29 dB
Állapot:information_mark szépséghibás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!