WD8EN642OAX SAMSUNG Mosó-szárítógépek

Hiba leírása:
Elérhetőség: Raktáron
21011800304
0 Ft

Fejléc

 

Kevesebb idő mosásra

A QuickDrive™ akár 50%-al csökkentheti a mosási időt és 20%-al az energiafelhasználást anélkül, hogy kompromisszumot kötne a tisztításban. Az egyedi Q-Drum™ egy "fő dobból" és egy "hátsó tányérból" áll, melyek egymástól függetlenül forognak a készülékben, így biztosítva a ruhák dinamikus mozgását és a gyors, hatékony, de mégis kíméletes mosást.

 

Quickdrive dob

*A teszt Samsung WD6800M és WD6500K sorozatú termékek között történt. Akár 50% időmegtakarítás és akár 20% energiamegtakarítás érhető el a Pamut (40°C, fél töltet) programon ±3% tisztítási hatékonysággal az IEC 60456:2010 alapján.

 

 

Mosás és szárítás 3 óra alatt

Mintegy 3 óra leforgása alatt ruháidat ismét hordhatóvá teheted! A Gyors mosás + szárítás ciklus 54 perc* alatt kimos, öblít és centrifugáz, majd további 126 perc* alatt megszárítja a töltetet.

 

Gyors mosás és szárítás

* Az intertek által végzett teszt Samsung WD68/7800N és WD8800N sorozatú termékek között történt, az IEC által meghatározott 4kg-os (Pamut/3db párna, Pamut/3 db törölköző, Szintetikus/vegyes/11 db ing) és 5kg-os (Pamut/ 4 db törölköző, Szintetikus/vegyes 7 db párna, Szintetikus/vegyes 12 db ing) töltettel.

 

Fertőtlenítsd ruháidat levegő segítségével

A Száraz Tisztítás technológia fertőtleníti és szagtalanítja ruháidat, így azok mindig friss illatúak lesznek. A meleg levegő segítségével a nemkívánatos szagok és baktériumok megszüntethetőek, miközben nincs szükség víz, mosószer vagy vegyszerek használatára.

 

Szárító funkció

 

A buborékok fantasztikus ereje

A hatékony EcoBubble™ technológia levegő, íz és mosószer összekeverésével aktív habot képez, mely gyorsabban hatol be a ruhákba, így téve alacsony hőfokon* is hatékonyabbá a mosást. Mindeközben védelmet nyújt a textíliáknak, és energiatakarékos működést garantál.**

 

Ecobubble

* Az IEC 60456-2010 szabvány szerint tesztelve / 4 kg-os töltet / Super Eco hidegmosás (WF80F5E5U4W) kontra pamut 40 °C, Eco Bubble nélkül (WF0702WKU). A konkrét eredmények eltérőek lehetnek. ** A Springboard Engineering által EMPA-csíkokkal végzett laboratóriumi tesztek eredményei, a hagyományos mosószerek és a buborékos technológia összehasonlítása alapján, mechanikai hatás nélkül.

 

Hatékony folteltávolítás

A Habos Áztatás technológia segítségével még a legmakacsabb foltok is könnyedén eltávolíthatóak. A légbuborékok mélyen a szövetekbe hatolnak, fellazítják és eltávolítják a szálak közötti szennyeződéseket.*

 

Bubble soak

* IEC 60456 5. kiadás /8kg-os töltéssel/ Habos Áztatás módban (WF80F5E5U4) összehasonlítva a Pamut 40/60°C, Szintetikus 60°C, és Farmer 40°C Habos Áztatás nélküli móddal (WF0702WKU).

 

Higiénikus és patyolattiszta

Frissítsd fel ruháidat egy igazán fertőtlenítő gőztisztítással! A Higiénikus Gőz ciklus során a dob aljából gőz szabadul fel, ami a ruhadarabokból eltávolítja a szennyeződést, valamint 99,9%-ban a baktériumokat és az allergéneket.

 

Gőzfunkció

*Az Intertek tesztje alapján, 3kg-os töltet/ Higiénikus Gőz program (WW10M864QOA)

 

Eco drum cleaning

Vegyszerek nélküli tisztítás

Az Öko Dobtisztítás programmal vegyszerek használata nélkül távolíthatod el a dobból a lerakódásokat és a kellemetlen szagot okozó baktériumok 99,9%-át az erőteljes vízsugár és a gyors centrifugálás hatására. Sőt, a mosógép automatikusan jelzi, hogy mikor van szükség a tisztításra.

Intelligensen működik. Megőrzi fiatalságát.

A digitális inverter motor az erős mágneseknek köszönhetően halkabb és nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos motorok, ugyanakkor alacsonyabb az energiafogyasztása. Ezt a rendkívüli tartósságot támasztja alá a tíz év garancia is.

* Elnyerte a 23 év tartósság tanúsítványt a németországi Association for Electrical, Electronic & Information Technologies (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) által.

Inverter motor

Hosszan tartó teljesítmény

A Kerámia Fűtőszál+ fűtőszál újfajta, tapadásmentes borítást kapott, így a hagyományos fűtőszálakhoz képest* kevesebb vízkőlerakódást eredményez. A fűtőszál szabadalmaztatott kialakítása** gátolja a vízkőlerakódást, így kevesebb karbantartást igényel és hosszabb ideig megőrzi a teljesítményét.

Kerámia fűtőszál

*A Kerámia Fűtőszál+ fűtőszál és a Samsung WF60F4E0N0W/ET mosógépek szabványos fűtőszálainak összehasonlításával, különböző ruhaadagok kemény vízben történő mosásának független vizsgálata alapján. ** Szabadalmi bejelentés száma: 10-2012-0029920 Koreában, Kínában, Európában és a Egyesült Államokban.

Üzenet küldése
back to top
Szűrők