WD8EK5A00OW SAMSUNG Mosó-Szárítógép

Hiba leírása:
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
20112301523 20112301525 20112301524
179 901 Ft

Karcsú megjelenés, óriási kapacitás

Karcsú és nagy

Elegáns darabja otthonodnak, mégis több ruha tisztítására képes. A karcsú, kisebb helyigényű kialakítás ellenére, 8 kg-os kapacitásának köszönhetően a mosógép képes megküzdeni több halom szennyessel egyetlen mosás alatt – akár 16 fürdőlepedőt is moshatsz egyszerre*. Visszaszorítja a mosás gyakoriságának szükségességét, így időt, energiát és vizet spórolhatsz meg.

 

8kg Kapacitás

*24” x 47” méretű fürdőlepedőkkel számolva.

 

Aktív hab, kimagasló tisztítóerő

Eco Bubble™

Spórolj a pénzzel és közben védd a ruhák színét, anyagát. Az Eco Bubble™ erőteljes, ugyanakkor mégis kíméletes mosási teljesítményt nyújt. A mosószerből aktív habot képez, amely gyorsan behatol a szövetszálak közé, és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket, miközben védi az anyagot és a színt, és energiatakarékos. Hideg vízben éppolyan hatékonyan mos (15 °C)*, ráadásul kevesebb energiát használ**.

 

Ecobubble funkció

*Tesztelése a következő szabvány alapján történt: IEC 60456:2010, 4 kg-os töltet, Super Eco mosás, hideg vizes program (WF80F5E5U4W), illetve pamut, 40 °C-on, Eco Bubble funkció nélkül (WF0702WKU). Az egyes eredmények eltérhetnek. **A Springboard Engineering tesztcsíkokon végzett teljesítménymérő laboratóriumi tesztje alapján, amelynek során a normál mosószeres oldatokat hasonlították össze a buborékos technológiával, gépi mosás nélkül.

 

Frissítsd és fertőtlenítsd a ruháidat levegővel

Száraz Tisztítás technológia

A ruhák víz és mosószer nélkül is higiénikusan frissek lehetnek. Az Száraz Tisztítás technológia szagtalanítja és fertőtleníti a ruhaneműket, így mindig frissen fognak illatozni. A kellemetlen szagok és a kórokozók eltávolításához pedig mindössze forró levegőre van szükség. Nem igényelnek forrázást, illetve drága és potenciálisan károsító hatású vegyszereket.

 

Száraz tisztítás

 

Higiénikus tisztítás

Higiénikus Gőz

A ruhák valódi tisztaságot és higiéniát érdemelnek: ebben segít a gőzölés. A Higiénikus Gőz-program előkezelési műveletek nélkül javít a mosás minőségén. A program során gőz szabadul fel a dob aljából, amely a mosásban lévő összes darabot kellően átjárja. A mosógép ezzel eltávolítja a megtapadt szennyeződéseket, továbbá a baktériumok* és allergének** 99,9%-át.

 

Gőzprogram

*Az Intertek Higiénikus Gőz-programról szóló tesztbeszámolója alapján. **A BAF Higiénikus Gőz-programról szóló beszámolója alapján.

 

Intenzív tisztítás

Habos Áztatás

Varázsold a ruhákat ragyogóan tisztára, még akkor is, ha azok felettébb piszkosak. A Habos Áztatás-funkció segít eltávolítani az olyan makacs szennyeződéseket, mint a vérfolt, a tea, a bor, a smink vagy a fű. Az aktív buborékháló alaposan átöblíti a ruhákat, így a szennyeződések és a foltok fellazulnak, és eredményesebben eltávolíthatók*.

*Tesztelése a következő szabvány alapján történt: IEC 60456, 5. kiadás; pamut, hideg/40/60 °C-on (9 kg-os töltet); műszálas, 40 °C-on (4 kg-os töltet) Habos Áztatás mosással (WW90J6410CW), illetve Habos Áztatás mosás nélkül (WW90J6410CW).

Bubble soak funkció

 

Halk, erőteljes és tartós

Digitális inverter technológia

Kiemelkedőbb energiahatékonyság, alacsonyabb zajszint és hosszan tartó teljesítmény. A Digitális inverter technológia erős mágnesek használatával még erőteljesebb működést biztosít, miközben a Universal Motorhoz képest halkabb és kevesebb energiát fogyaszt. A részegység kiemelkedően hosszú élettartamára* a 10 éves garancia a bizonyíték.

 

Inverter motor

*23 évre szóló működési tanúsítványt kapott a Németországi Elektrotechnikai, Elektronikai és Információtechnológiai Szövetségtől (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

 

Nyugalmas mosás

VRT Plus™

Moss bárhol, bármikor, anélkül, hogy ezzel bárkit is zavarnál. A VRT Plus™-technológia csökkenti a mosás közben tapasztalt zaj szintjét, valamint a vibrációt*, akár magasabb fordulatszám esetén is. 3 Dimenziós Rezgés Szenzor rozsdamentes acél golyók a töltettel ellentétes irányban történő forgatásával tökéletesen kiegyensúlyozza a dobot.

 

VRT Plus zajcsökkentés

*Hagyományos Samsung modellel összehasonlítva, VRT Plus nélkül.

 

Mosás és szárítás 59 perc alatt

59 perces mosás + szárítás

A ruhák alig egy óra alatt megszáradnak, és bátran viselhetők. Az 59 perces mosás + szárítás programmal mindössze 59 perc alatt** kimosható, kiöblíthető, kicentrifugázható és alaposan megszárítható egy kis adag* enyhén szennyezett ruha. Az ágy- és ruhaneműk így azonnal használatra készek, és mindez idő- és költségtakarékosan történik.

 

Mosás és szárítás 59 perc alatt

*Kis adag = kevesebb mint 1 kg (3–4 darab kevert szálas pamut/poliészter anyagú inghez ajánlott). **A mosási idő 17 perc, a szárítási idő pedig 42 perc.

 

Tartós teljesítmény

Kerámia Fűtőszál+

A mosógép még tovább használható a Kerámia Fűtőszál+ technológiával. Szabadalmaztatott kialakítására* egy egyedi tapadásgátló anyagból és mikrostruktúrából készült bevonat jellemző. Csökkenti a hővezetést gátló vízkőképződést.** A fűtőrész így képes hosszabb ideig is megőrizni teljesítményét.

 

Kerámia fűtőszál

*Szabadalom száma: 10-2012-0029920 Koreában, Kínában, Európában és az Egyesült Államokban. **Tesztelése a Kerámia Fűtőszál+ rendszeren történt az eredeti, hagyományos kialakítású, a WF60F4E0N0W/ET modellbe szerelt Samsung fűtőrésszel összehasonlítva, különböző súlyokkal, kemény vízben, független szervezet által végzett teszt alapján.

Energiaosztály :
A
Mosás közbeni zajszint:
54dB
Centrifugálás közbeni zajszint:
73dB
Szárítás közbeni zajszint:
59dB
Éves energiafogyasztás:
229 kWh (Csak mosás)
1197 kWh (Mosás és szárítás)
Éves vízfogyasztás:
10560 Liter (Csak mosás)
19360 Liter (Mosás és szárítás)
Szárítás működési elve:
Kondenzációs
Mosási kapacitás :
8 kg
Centrifuga fordulatszám :
1400 ford./perc
Szárítási kapacitás:
5kg
A készülék méretei (Magasság x szélesség x mélység):
85 cm x 60 cm x 60 cm
Üzenet küldése
back to top
Szűrők