VR20M707CWD SAMSUNG Robotporszívó

Hiba leírása:
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
200506090 21010500051
89 899 Ft

Minden típusú felületre alkalmas robot porszívó. A számos érzékelővel ellátott Samsung VR20K9350WK/GE feltérképezi a lakást és tökéletesen megtisztít minden sarkat. A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően mobilalkalmazás segítségével is vezérelhető. Az akkumulátor alacsony töltöttségénél a porszívó visszatér a dokkolóállomásba, a teljes töltöttség elérését követően visszatér oda porszívózni, ahol befejezte a munkáját.

Wi-Fi-n keresztüli kapcsolat
Mobilalkalmazáson keresztüli vezérlés
Az Easy Pass kerekek minden akadályt legyőznek
Widest Brush széles kefe
Visionary Mapping érzékelőrendszer
A CycloneForce megakadályozza a szűrő eltömődését

Bárhonnan tudod irányítani
A Samsung VR20K9350WK/GE robot porszívó lehetővé teszi a mobiltelefonodra való Wi-Fi-n keresztüli kapcsolódást . A porszívó a Select & Go alkalmazás használatával vezérelhető, amely Android és iOS operációs rendszereken egyaránt elérhető. Így a tisztítási folyamat egyetlen gombnyomással elindítható és megfigyelhető. Az alkalmazáson keresztül láthatod a lakásod térképét, így az sem jelent akadályt, hogy a Samsung VR20K9350WK/GE csak egyetlen szobában takarítson. Ez a funkció nagyon előnyös, legfőképpen amikor vendégeket vársz, és csak egyetlen szobát szeretnél kitakarítani.

A Samsung VR20K9350WK / GE minden felületet legyőz
A továbbfejlesztettEasy Pass kerekek nem csak a járólappal, a parkettával és a szőnyeggel,hanem a gyékényszőnyegekkel és a küszöbbel is megbirkóznak. A test 20 mm-rel a felszín felett helyezkedik el, így a Samsung VR20K9350WK/GE porszívónak a magas szőrös szőnyegek és egyéb akadályok sem jelentenek problémát. Amint a Samsung VR20K9350WK/GE akkumulátorának töltöttségi szintje alacsonyra csökken, a porszívó megszakítja a folyamatot, és l visszatér a dokkolóállomásra feltöltődni. A töltés befejezte után visszatér az utoljára kitakarított helyre, és ott folytatja munkáját.

Tudtad, hogy…
A porszívók története egészen a 19. és a 20. század fordulójához nyúlik vissza. Herbert C. Booth brit mérnők 1902-ben szabadalmaztatott egy benzinmotoros prototípust, mivel a villamosenergia akkoriban nem volt elérhető. Az eszköz lovaskocsira volt ráhelyezve, főként intézményekben használták, mint például színházak. Azonban a szomszédok és a környéken élő emberek gyakran panaszkodtak a magas zajra, így a rendőrség betiltotta az eszköz használatát. Abban az időben, amikor VII Edward királyt koronázták, a Booth által alapított Vacuum Cleaner Company cég sikereket ért el, amikor rekord idő alatt sikerült kitakarítaniuk a Westminster palotát. A királyt lenyűgözte a teljesítmény, így rögtön két porszívót is vásárolt – egyet a Buckingham palotába és egyet a Windsor királyi várba. Így kezdődött a porszívók története.

Tisztítsd ki azt a helyet, ahová mutatsz
A Samsung VR20K9350WK/GE beépített Widest Brush – kefével ellátott, mely 311 mm széles, így a legszélesebb kefével rendelkezik a robot porszívók körében. Ennek köszönhetően nagyobb felületet tisztít, így védve az akkumulátor élettartamát. A Samsung VR20K9350WK/GE porszívó egy helyiség tisztítására is használható a távirányító használatával, amellyel a piszkos felületre kell rámutatni. A porszívó követni fogja a lézersugarat. A távirányítón ezen a funkción felül a szívás intenzitása vagy a porszívózási mód is beállítható, melyek közé tartoznak a csendes vagy az automatikus módok.

Samsung VR20K9350WK / GE intelligens porszívó
A Visionary Mapping funkciónak köszönhetően a Samsung VR20K9350WK/GE porszívó feltérképezi az egész helyiséget,és kiértékeli, hogy melyik útvonal lesz a leghatékonyabb. A FullView érzékelő lehetővé teszi a keskeny és kis területek tisztítását is. Ennek köszönhetően nem csak kitisztítja a sarkakat, de még kétszer megismétli a folyamatot, mindezt 10 %-kal nagyobb hatékonysággal annak érdekében, hogy a sarok tökéletesen tiszta legyen. A CycloneForce funkció centrifugális erőt használ annak érdekében, hogy a belső tárolóba fogja fel a port és egyéb szennyeződéseket. Ennek köszönhetően a VR20K9350WK/GE porszívó szűrője kevésbé tömődik el.

Nagy szívóerő
Padlók, szőnyeg, keményfa vagy cserép – semmilyen típusú felület nem okoz problémát
Mobiltelefonhoz való Wi-Fi-n keresztüli csatlakozás
Select & Go mobilalkalmazáson keresztüli vezérlés
A FullView Sensor 2.0 feltérképezi a keskeny vagy kis területeket, és hatékonyan kitisztítja a helyiség sarkait
A CycloneForce funkciónak köszönhetően kevésbé tömődik el és tiszta marad
A távirányító segítségével egy bizonyos helyre mutathatsz a fénysugárral, amelyet ki szeretnél takarítani. Ezt követően a porszívó kitisztítja a megjelölt felületet.
A Widest Brush-nak köszönhetően nagy felületeket is gyorsan takaríthatsz ki. A kefe 311 mm széles, így hatékonyabb tisztítási teljesítményt biztosít.
A továbbfejlesztett Easy Pass kerekek egyszerűen megküzdenek az olyan akadályokkal, mint a szőnyeg vagy a küszöbök.
A porszívó teste 20 mm-re van a földtől, így elég valószínútlen, hogy bárhol is fennakadjon.
A Visionary Mapping Plus System funkciónak hála a porszívó a leghatékonyabb útvonalat választja ki.
Automatic Charge funkció – alacsony töltöttségű akkumulátor szint esetén a porszívó visszatér a dokkolóállomásra és feltöltődik. Amint feltöltődött, visszatér arra a helyre, ahol abbahagyta a tisztítást.
A Virtual Guard védi az értékes bútorokat, vagy egyéb tárgyakat, amelyeket nem szeretnél, hogy megsérüljenek. Egy gombnyomással elindíthatod a funkciót, és így megtisztíthatod a kiválasztott helyiségeket.
2 tisztítási mód
3 porszívózási mód
3 szívóerő mód
Időbeosztás
Porérzékelő

Üzenet küldése
back to top
Szűrők