SAMSUNG Monitorok, 81 cm, Full HD, C32F391FWU

Ívelt LED monitor

Ez a termék nincs raktáron

Új termék

54 900 Ft‎ (bruttó)


2 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

Képátló81cm (32")
Képátló kategória69cm (27") - 81cm (32")
Ívelt képernyőIgen
Felbontás1920 x 1080 pixel FULL HD
Képarány16:9
HDMIVan
Fejhallgató csatlakozóVan
Válaszidő (GTG)4 ms
Fényerő250 cd/m2
Villódzásmentes képIgen

Egyéb infó

A Samsung eddigi legíveltebb monitora a tökéletesen magával ragadó élményért 

Az IMAX-mozik vásznát idéző 1800R kijelző az 1800 mm sugarú ívvel nagyobb látószöget, jobb mélységérzetet és kevesebb zavaró tényezőt biztosít a széleken, így Ön jobban elmerülhet a látványban. Legyen szó online filmről, kedvenc sorozatáról vagy egy autós játékról, a Samsung ívelt kijelzője minden esetben hihetetlen élményt biztosít. 

1800R kijelző és szemkímélő üzemmód a fokozott kényelemért 

1800R ívelt kijelző: az 1800R ívelt kijelző bármely pontjára figyel is, a nézési távolság mindig változatlan marad. A Szöuli Nemzeti Egyetem Klinikai Szemészeti Tanszéke által elvégzett orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy az ívelt monitor kevésbé fárasztja a szemet, mint a hagyományos, sík monitorok. 

Szemkímélő üzemmód: A kékfény-kibocsátás csökkentésével - amely jobban stimulálja a retinát, mint bármely más szín - a szemkímélő üzemmód csökkenti a szem fáradását, és kellemesebb látványt biztosít. 

Villódzásmentes technológia: A Samsung villódzásmentes technológiája minimalizálja a kijelző vibrálását, így Ön hosszabb ideig dolgozhat és játszhat anélkül, hogy elfáradna a szeme. 

Kiváló képminőség a Samsung speciális kijelzőtechnológiájának köszönhetően 

Kategóriaelső, 3000:1-es kontrasztarány: A Samsung VA panelje 3000:1-es kontrasztarányt biztosít, mely mélyebb feketéket, élénkebb fehéreket és gazdagabbszíneket jelenít meg a képernyőn. 
Csökkentett fénykiszűrődés: A Samsung ívelt kijelzője minimalizálja a széleken jelentkező fénykiszűrődést, egyenletesebb fekete színt biztosítva ezáltal az egész képernyőn. 

Szupervékony, elegáns monitor 

Szupervékony, ívelt panel: A lenyűgözően vékony, 11,9 mm-es vastagság - ami egy golyóstollhegy vastagságának felel meg - révén a készülék alig fele olyan vastag, mint a korábbi ívelt monitortípusok. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: