SAMSUNG QLED TV, 189 cm, 4K UHD, Smart, QE75Q9FNA

Quantum Dot technológia, HDR

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

699 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

Képátló190cm (75")
Képátló kategória163cm (65") - 222cm (88")
TV képernyő típusaQLED
Felbontás3840 x 2160 pixel 4K UHD
Smart TVIgen
HDMI4 db
USB3 db
DVB-TVan
DVB-CVan
DVB-SVan
DVB-S2Van
Hangteljesítmény2x30 W
Dolby DigitalVan
DTSVan
HDMI-CEC támogatásVan
DLNA támogatásVan
PVR támogatásVan
BöngészőVan
Optikai hang kimenetVan
CI+ interfészVan

Egyéb infó

Lélegzetelállító színbemutató 

Élvezze kedvenc filmjeit és műsorait olyan átéléssel, mint eddig még soha. A Samsung QLED TV színek milliárdjaival teljesen elkápráztatja érzékeit és sokkal valósághűbb képet ad. A Quantum Dot technológiával rendelkező Q9F televízió ezen felül 100%-osszínmennyiséget képes megjeleníteni, így bármilyen fényerő esetén valódi gazdagszíneket élvezhet. Soha többé nem fog más televízió képernyőjére nézni. 

Tökéletesen kiegyensúlyozott kontrasz

A vizuális élmény, amikor tévénézés QLED soha nem fog hiányolni semmilyen részletet, köszönhetően kiegyensúlyozott kontrasztnak, valamint a sötét és világos képrészleteknek. Melyet a televízió az Ultra Black Elite technológiának köszönhetően ér el. A Samsung TV Q9F egy speciális antireflex réteget használ, amely megakadályozza a különböző fényvisszaverődést. Így élvezheti zavartalanul pillanatokat élvezhet a kedvenc filmhősei társaságában. Közvetlen hátsó háttérvilágítás, amely többek között az Ön által jelentési tartalmat, akkor kibővíti a színek és árnyékok tökéletes keverékét a képernyőn. 

Leghűségesebb filmes élmény 

A nagy dinamikatartományú HDR10+ technológia úgy jeleníti meg a filmeket, ahogy azt a szerzők szándékozták. Minden olyan jelenet, amelyet a Quantum Dot TV képernyőjén látsz, optimalizálva lesz, úgy, hogy a színek, a kontraszt és a fényerő tökéletes összhangban legyenek a valósággal. Ugyanakkor a Q9F megfelel a 4K ultra-nagyfelbontású CEA fogyasztói elektronikai asszociáció, valamint a Digital Europe és az UHD Alliance tanúsítási szabványoknak. 

Hosszantartó színek 

A QLED TV panel olyan szervetlen anyagokat használ, amelyeknél nem kell aggódnod a képpontok kiégésétől. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy még akkor is, ha a tévéképernyődön hosszú ideig egy kép (például egy TV-logó vagy egy állandó infografika) jelenik meg ugyanazon a helyen, nem hagy semmilyen maradandó nyomot. A színek élettartama a tévédben éppolyan intenzív lesz, mint az audiovizuális élmény. 

Stílusosan intelligens kiegészítő 

A tévékészülék képernyőjén megjelenő fekete téglalap, ami a kikapcsolást jelzi többé nem lesz az otthonod része. A QLED TV Ambient Mode üzemmódjával számos lehetőséged nyílik a képernyő intelligens használatára, még akkor is, ha épp nem nézel semmilyen filmet vagy sorozatot. Beállítsz egy interaktív hátteret, amely a kiválasztott kép segítségével fogja díszíteni a belső teret. Vagy használhatod az egyébként inaktív képernyőt a hírek vagy időjárás előrejelzések megtekintéséhez. Vagy alakítsd át a televíziódat a kedvenc zenéd zenelejátszójára. 

Kellékek

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: