SAMSUNG QLED TV, 163 cm, 4K UHD, Smart, QE65Q6FNA

HDR technológiával

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

299 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

Képátló164 cm (65")
Képátló kategória163cm (65") - 222cm (88")
TV képernyő típusaQLED
Felbontás3840 x 2160 pixel 4K UHD
Smart TVIgen
HDMI4 db
USB2 db
DVB-TVan
DVB-T2Van
DVB-CVan
DVB-SVan
DVB-S2Van
Hangteljesítmény2x10W 1x20W
Dolby DigitalVan
HDMI-CEC támogatásVan
DLNA támogatásVan
PVR támogatásVan
BöngészőVan
Optikai hang kimenetVan
CI+ interfészVan
Szélesség144,6 cm
Magasság90,9 cm
Wi-Fi DirectVan

Egyéb infó

Színek 

Fedezd fel a gazdag színvilágot, amely teljesen megváltoztatja azt, amit eddig a TV-kről gondoltál. A Q6FN sorozat széles színpalettája egyszerűen felülmúlhatatlan, és ha egyszer meglátod, többé nem éred be kevesebbel. (A QLED TV-k 100%-osszíngazdagságát a Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), egy világszínvonalú teszteléssel és tanúsítással foglalkozó társulás igazolta.) 

Színgazdagság 

A nagyobb színgazdagsággal szélesebb skálán, változatosabban jelennek meg a színek.a Samsung QLED TV-k ezt a 100%-os színgazdagságot biztosítják. 

Q Kontraszt 

A Q6FN TV-k lenyűgöző látványt nyújtanak a továbbfejlesztett mélységnek és a páratlan kontrasztnak köszönhetően. Nem számít, hogy éppen milyen napszakban vagy, minden jelenetnél tökéletes látványban lesz részed. 

Q HDR 1000 (HDR 10+) 

Néha egyszerűen nem lehet megfelelően látni a képernyőt. Főleg akkor, amikor a sötét jelenetek veszik át az uralmat, nehezen kivehető árnyékokkal. A Q HDR 1000-et azért alkottuk meg, hogy a QLED szakértelmet és a HDR10+ technológiát ötvözve jeleníthessük meg a fényesség és a kontrasztok széles skáláját, így egy apró árnyalatot sem fog elkerülni a szemed. (A tanúsítvány elérhetősége modellenként változhat. A maximum fényerősség a modell típusa és mérete függvényében eltérő lehet.) 

Hosszú élettartam 

A Samsung QLED televíziók szervetlen anyagokból épülnek fel, ezért fényerejükben és éles képmegjelenítésükben évekig gyönyörködhetsz. 

Q Képfeldolgozás 

Tudtad, hogy egy motor dolgozik az új, 2018-as QLED TV-kben szüntelenül Ez az innováció biztosítja a lélegzetelállító látványvilágot, színek millió árnyalatával. Tapasztald meg a Q Képfeldolgozást, amely 100%-ig valósághű jeleneteket varázsol a képernyőre. 

Kellékek

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: