SAMSUNG LED TV, 163 cm, 4K SUHD, Smart, UE65KS9080TXZG

Ívelt kijelző

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

379 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

Képátló164 cm (65")
Képátló kategória163cm (65") - 222cm (88")
Ívelt képernyőIgen
TV képernyő típusaLED
Felbontás3840 x 2160 pixel 4K UHD
Smart TVIgen
HDMI4 db
USB3 db
DVB-T2Van
DVB-CVan
DVB-S2Van
Dolby DigitalVan
BöngészőVan
CI+ interfészVan
Szélesség144,3 cm
Magasság92,8 cm
Mélység40,6 cm
HDRIgen

Egyéb infó

A képek olyanok, mint az élet.
Quantum Dot Color

Az SUHD TV Quantum Dot kijelzője megszakítja az összes konvenciót, és a televíziózást élményét teljesen új szintre emeli. Óriási színspektrumának köszönhetően a képek életre kelnek. A lélegzetelállító kontrasztok olyan részleteket tárnak fel, amelyeket még soha nem tapasztaltál. A képernyő várható élettartama is hosszabb, valamint a környezetkímélés érdekében kadmiummentes.

fQRWbSZcQaKnogPo8tEFuI1hDQ8cVGIGt47JmtPf

86S8RFIRbDaGzIjb0fBaDZ-lYHknFEvbRsHsMZ2s


Quantum Dot Color


Csukd be a szemed, és gondolj egy színes képre. Nyisd ki a szemed és tapasztald meg a Samsung SUHD TV-n. Az összetéveszthetetlen Quantum Dot technológia úgy mutatja meg a világot, ahogyan azt látni kell. A TV 64-szer nagyobb színskálával rendelkezik, mint egy hagyományos TV.


HDR 1000


A High Dynamic Range akár az 1000 Nits-es fényerőt is lehetővé teszi. - így aztán minden részletet láthatóvá válik. Bármi, legyenek azok az éjszaka árnyékai, vagy a fény árnyalatai. Élvezze a világot minden szépségével, közvetlenül a Quantum Dot kijelzőjén.

LQcYExwgVUxm9ZmwSH300H7oNJ4XpB9o-Xcn9yQJ

InN0mE68BUbmtN_5neMKe_sy24DMPliSjUaOh82q

Z8CizkUzWxl6LgNVqRp4Cpn1TM3RTN9DnP3GsCTh

Ultra fekete


Azt a fényt, amely a kijelző képernyőjét éri, a kijelző elnyeli, elkerülve a nem kívánt tükröződést. A TV fényereje  azonban lehetővé teszi a Samsung Ultra Black technológiájának köszönhetően, hogy csak a látni kívánt fényt észlelje.

Legfelsőbb UHD csillogás


A természetes képek esetében a képernyőn látható színblokkok egymástól függetlenül kerülnek elemzésre, optimalizálva mind a színt, mind a kontrasztot - ezáltal a kedvenc TV-műsoruk soha nem volt olyan ragyogó mint most.Keressen kevesebbet. Mindent megtalál.

Smart Hub

Kapcsolja be a TV-t, és ne keresgéljen sokáig - egyszerű és áttekinthető menü: játékok, TV csatornák, Film-Sorozat-Videó stream portálok széles választéka. Az alkalmazások között való lépkedés olyan, mintha csak csatornát váltanánk, egyszerű és intuitív. És ami a legjobb, ehhez mindössze egyetlen távirányítóra van szüksége.

JqpEFkz5ABWSVUjZVGPdXz94Wd1falh_G-Y2YhRtÍvelt kijelző

A kép közepén.

Az emberi szem is ívelt vonalakkal rendelkezik pont úgy, mint az UHD televízió ívelt megjelenése. A kecses megjelenésen túl a Samsung Curved TV megnyitja az egész szórakoztató világot. Merüljön el egy torzítatlan vizuális élményben.

LD01l6WvUDflaNjA3kUim0wM3TkedsLrLBdsCJ-XKellékek

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: