SAMSUNG LED TV, 165 cm, 4K UHD, Smart, 3D, UE65HU8500

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

389 900 Ft‎ (bruttó)


Adatlap

Képátló164cm (65")
Képátló kategória163cm (65") - 222cm (88")
Ívelt képernyőIgen
TV képernyő típusaLED
HD felbontás4K Ultra HD
Felbontás3840 x 2160 pixel
Smart TVIgen
3DIgen
TípusAktív szemüveges
Wi-FiIgen
HDMI4 db
USB3 db
DVB-TVan
DVB-T2Van
DVB-CVan
DVB-SVan
DVB-S2Van
Elektronikus műsorújságVan
TeletextVan
Hangteljesítmény2x10W 2x10W 2x10W
Dolby DigitalVan
DTSVan
SRSVan
HDMI-CEC támogatásVan
DLNA támogatásVan
PVR támogatásVan
BöngészőVan
Optikai hang kimenetVan
CI+ interfészVan
Szélesség145 cm
Magasság89,1 cm
Mélység32,6 cm
Súly31 kg
EnergiaosztályB
Wi-Fi DirectVan

Egyéb infó

Az U8500 sorozat UHD felbontást, apró részletekre kiterjedő, páratlan képtisztaságot és egyedülálló, gazdag képminőséget nyújt. A minden Samsung UHD TV-be beépített UHD upscaling (pixelillesztés) technológiának köszönhetően a nézők a lehető legjobb képminőséget élvezhetik, a forrásanyagtól függetlenül.

A szabadalmaztatott technológia egy egyedülálló négylépéses folyamat során UHD-közeli minőségűvé konvertálja a Full HD, HD és kisebb felbontású forrásokat. A folyamat magában foglalja a jelelemzést, a zajcsökkentést, a részlet-analízist és végül a pixelillesztést, így minden szebben jelenik meg a Samsung UHD TV-ken. 

Az UHD tompítási technológia emellett a képminőség további optimalizálásában segít: minden képtömböt feldolgoz, elmélyíti a fekete árnyalatokat és növeli a kontrasztot. Nem is beszélve arról, hogy a rendkívül keskeny keret és a lapos UHD TV vékonysága azt az illúziót kelti, hogy a TV-panel egyedül áll a levegőben. 

A jövő fejlődőképes televíziója 

A Samsung Smart Evolution azt jelenti, hogy a TV-je új készülék vásárlása nélkül is megtanulja a legújabb funkciókat és javítja a teljesítményét. Elég megvásárolnia az egyszerűen telepíthető Evolution Kitet, melynek segítségével még az UHD TV folyamatosan javuló minőségével is lépést tarthat. Így nem csak a legjobb Ultra High-Definition képminőséget élvezheti, ha új Samsung UHD TV-t vásárol, hanem a jövőben is a lehető legjobb képminőséggel nézheti az új UHD tartalmakat.

A Smart TV irányításának legfejlettebb módja 

A forradalmi hangutasítás-felismerő rendszernek és az intuitív mozgásérzékelésnek köszönhetően a Samsung Smart TV-vel futurisztikus, mégis könnyen hozzáférhető szórakozásban lesz része. Így ha legszívesebben csak hátradőlne, de nem találja a távirányítót, elég annyit mondania, hogy "Helló TV", vagy inteni egyet a kezével, és a TV máris készen áll az utasítások fogadására, például a csatornaváltásra vagy a hangerő beállítására. 

Út a forradalmi szórakoztató élményhez 

Használja ki a Samsung vadonatúj Smart Hub szolgáltatásának minden előnyét. Mostantól azonnal hozzáférhet a TV által az ízlése és a tévézési preferenciái alapján javasolt programokhoz, csakúgy, mint a kedvenc alkalmazásaihoz, fényképeihez, videóihoz és zenéihez. Ráadásul mindezt meg is oszthatja a barátaival a Facebookon vagy a Twitteren, sőt videohívásokat is kezdeményezhet Skype-on. A Samsung AllShare funkciója vezeték nélküli otthoni hálózatot hoz létre, amelyen keresztül hozzáférhet az összes kompatibilis eszközén tárolt tartalomhoz. Még több szolgáltatás, dupla szórakozás.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: