LG Bluetooth hangszóró, OK55

Partifényekkel és Karaoke Star programmal

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

59 900 Ft‎ (bruttó)


65 900 Ft‎ (bruttó)

-9%

1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

BluetoothVan
USBVan
MP3Van
WMAVan
Max. teljesítmény500W

Egyéb infó

Buli, ahogyan igazán szereted 

Pörgesd fel zenei élményeidet tiszta és lenyűgöző, dübörgő ritmusokkal! Az LG LOUDR OK55-t úgy terveztük, hogy minden bulihoz tökéletesen illeszkedjen, mérettől függetlenül. 

Dobd fel a partit 

Tedd teljessé a partit a színes partifényekkel ellátott hangszórókkal – a fények a lejátszott zene ritmusára váltakoznak. 

Ereszd szabadjára a benned rejtőző DJ-t 

Legyél te is DJ a profi DJ-funkciókkal. Repűlj rá a keverőre és ismerkedj meg a különböző hangeffektusokkal! A kedvenc számaid egy részét egyszerű gombnyomással állíthatod be ismétlésre. 

Pörgesd fel a partit! 

Növeld az energiát a Party Accelerator vezérlővel! Egyszerűen csúsztasd előre a kart, és figyeld, hogy pörög fel a parti a dübörgő ritmusok és az őrült fények hatására. 

Dupla USB DJ-megosztással! 

Lejátszás és keverés két különböző USB-meghajtóról. A DJ-megosztás funkcióval könnyedén küldhetsz mixelt bulizenéket a telefonodra. 

Karaoke Star 

Szinte minden számból és hangforrásból egyetlen gombnyomással eltávolíthatod az énekhangot. Módosítsd a vokál stílusát, hogy mégjobban illeszkedjen a hangterjedelmedhez. Énekeld a kedvenc zenéidet instrumentál beszerzése nélkül. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: