LG Hangprojektor, 2.1, SK6

360 W összteljesítménnyel

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

69 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

RMS teljesítmény360 W
Csatornák száma2.1
BluetoothVan
Wi-FiIgen
HDMIVan
DTSVan

Egyéb infó

Teljes, háromdimenziós térhatású hangot ígér

Szerezzen magával ragadó moziélményt bármikor. A DTS Virtual: X funkcióval az LG Sound Bar SK6 mindig multidimenziós hangot biztosít otthonában, tartalomtól függetlenül. Élvezze a szélesebb, magasabb, magával ragadó hangot akár a kedvenc TV-műsorából vagy sportjátékából.

Nagy felbontású hang

A digitális zene audiofil lett, magasabb mintavételi sebességgel és bitmélységgel, ami hozzájárulhat a pontosabb és élvezetesebb hallgatási élmény eléréséhez. Ez a Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkező hangsor veszteségmentes sztereo hangot képes lejátszani akár 96 kHz / 24 bites minőségben.

Együttműködik a Google Asszisztenssel

Lejátszhat zenét, szabályozhatja a hangerőt, és kiválaszthat zeneszámokat a Sound Bar-ban, csupán a hangjával. Ez minden beépített Google Assistant hangszóróval működik, beleértve az LG ThinQ hangszórót.

Beépített Chromecast

A zenét vezeték nélkül továbbíthatja a Sound Bar-ba a népszerű alkalmazásokból: ilyen például a Spotify és a Google Play Music. A beépített Chromecast zökkenőmentesen működik az okostelefonokkal és táblagépekkel is. A beépített Google Assistant funkcióval rendelkező eszközök - például az LG ThinQ hangszóró - zenét továbbíthatnak rá, és más otthoni Chromecast audio eszközökre.

Adaptív hangvezérlés

Akciófilmek, drámák, sportok, zene és még az éjszakai hírek is különféle audioprofilokkal rendelkeznek, ezért ne hallgassuk őket ugyanúgy. Az adaptív hangvezérlés azonosítja a lejátszást, és automatikusan beállítja a hangmódot az ideális hangélmény elérése érdekében.

Vezérlés a TV távirányítóval

Az LG Sound Bar saját távirányítóval rendelkezik, de vezérelhető saját TV-távirányítójával is.

Harmonikus kialakítás

Karcsú, modern kialakítása kiválóan illeszkedik minden dekorációhoz.15 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: