SAMSUNG Hangprojektor, 5.0, 220W, HW-MS750

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

69 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

Csatornák száma5.0
BluetoothVan
Wi-FiIgen
Max. teljesítmény220W
Dolby DigitalVan
DTSVan
HDRIgen

Egyéb infó

Hogyan kell a hangnak valójában hangzani 
A Sound+HW-MS750 hangszóró gazdag hangzással tölti fel az egész szobát, ami a filmeknek és a zenének sokkal nagyobb mélységet és dimenziót kölcsönöz. Kis számú kábellel, TV-hez való csatlakoztathatósággal és egy egységes formatervezéssel, amely tökéletesen illeszkedik a TV-hez, olyan moziélményt nyújt, mint korábban soha. A WMN300 TV tartót nem tartalmazza a csomagolás. 

A hangzás új szintje 
A filmek és zenék most egy gazdagabb, teljesebb és valósághűbb hangzással fognak rendelkezni. A HW-MS750 Soundbar 11 hangsugárzót tartalmaz, köztük 2 felfelé irányul, amelyeknek köszönhetően a hang kitölti az egész helyiséget. 

Basszus torzítás nélkül 
Élvezd a kedvenc zenéidet bármilyen magas hangerővel és kiváló minőségben. Nem kell aggódnod semmilyen torzulástól. A Distortion Cancelling funkciónak köszönhetően a tökéletes zenehallgatásaidat nem fogja veszélyeztetni semmi. 

Soundbar Sound + a kedvenc zenédért 
Élvezd a kedvenc zeneszámait a telefonból még magasabb minőségben a Samsung hangsávjának köszönhetően A mobilkészülékedet egyszerűen csatlakoztasd Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével – és hallgasd a még tökéletesebb hangokat. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: