LG Hangprojektor, 4.1, LAS855M

360 W

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

79 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

Csatornák száma4.1
BluetoothVan
HDMIVan
Digitális audió bemenet (Optikai)Van
DTSVan
SRSVan
HDMI-CEC támogatásVan

Egyéb infó

A tökéletes ív 

Az LG elegáns, ívelt hangprojektor urbánus hatást és hihetetlen térhangzást kölcsönöz a beltérnek. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően, a hangfalak bármely beltérben jól mutatnak. Tegye vonzóbbá szobáját és gazdagítsa a hangzást ezekkel a hangfalakkal! Ideális kiegészítői a hozzájuk illő OLED vagy egyéb ívelt televízióknak.


Remek hangzás 

Azzal, hogy a teret makulátlan hangzással tölti meg, az ívelt kialakítás tökéletes térhangzást kölcsönöz a szobának. Ezáltal átélhetjük a zene teljességét és élvezhetjük a kifogástalan hangzást. A hangfalak sarkain található magassugárzók minden hangot lenyűgözővé tesznek. Élvezze és érezze át a tökéletes hangzást! 

Legjobb hangzás üzemmód 

Az LG ívelt hangprojektort úgy alakítottuk ki, hogy a szórakoztatás minden típusának megfeleljen. Minden hangot a szükséges hangzáshoz illesztettünk és tökéletesítettünk. A beszédhangok elevenebbek, a zenei hangzás, pedig gazdagabb. Az LG ívelt, hangprojektora újrafogalmazta az intelligens technológiát:tudja, hogy milyen szükségletekhez kell alkalmazkodnia vagy melyeket kell intenzívebbé tennie, és csak a lehető legjobb hangzást adja.


Használja telefonját a hangfalak beállítására! 

Az LG ívelt, sound bar hangfalának egyszerűsített használatát a high-tech, városi életmódra szabtuk. A beépített Google Cast-tal mobilja segítségével, azonnal kiválaszthatja és a hangfalon hallgathatja kedvenc zeneszámait, rádióműsorát vagy az interneten elérhető tartalmakat. Koppintson a "Cast" gombra a kedvenc mobil audio alkalmazásán és máris kialakította a tökéletes hangulatot a zenehallgatáshoz vagy egyéb szórakozáshoz. 

Audio hangfolyam szolgáltatás 

Hozzáférést biztosít a legújabb adatfolyam szolgáltatókhoz, mint pl.: Spotify, Deezer, Napster és a TuneIn az LG okos, minden-egyben lejátszója révén.


Automatikus zenelejátszás Range-of-Flow segítségével 

Legyen a Music Flow mindig kéznél! Az LG Range-of-Flow technológiájával a Music Flow applikáció automatikusan szinkronizálja és lejátsza a zeneszámokat az okos eszközökon. 

Házimozi üzemmód 
Egyszerűen csak csatlakoztasson egy LG Music Flow hangprojektort a hálózatához és szinkronizálja azt az LG Music Flow hangszórókkal, és már élvezheti is a házimozit!


Multi-Room üzemmód 

A különböző szobákban elhelyezett hangfalakon, igényeitől függően, ugyanazt, vagy más-más zenét játszhat le. Szinkronizálja a különböző szobákban elhelyezett hangfalakat, hogy minden szobában ugyanaz a zeneszám menjen. 

HD Hangminőség visszajátszás 

Nyugodtan játsszon le bármilyen zeneforrást, akár a 24bit/192 kHz-ben felvett HD minőségű fájlokat is, mint a FLAC, WAV, AIFF, Apple Lossless. Az LG Music Flow-val még a nagy kapacitású fájlokat is tökéletesen megoszthatja otthonában a minőség csökkenése nélkül.


Tökéletes hálózat A mesh hálózati technológia és a Dual Band Wi-Fi (2.4/5Ghz) ötvözésével, az LG Music Flow stabil és tökéletes csatlakozást biztosít, így egyetlen ütem sem veszik el. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: