LG Blu-Ray lejátszó, UP970

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

19 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban írjon nekünk.

Adatlap

Blu-Ray 3DIgen
Wi-FiIgen
JPEGVan
HDMIVan
USBVan
MP3Van
DivXVan
Dolby DigitalVan
DTSVan
HDMI-CEC támogatásVan
Optikai hang kimenetVan
Szélesség42,9 cm
Magasság4,5 cm
Mélység20,5 cm

Egyéb infó

Szeretett volna valaha látni egy filmet pontosan úgy, ahogy azt a rendező elképzelte?

Az LG UP970 natív 4K lejátszó pontosan olyan képminőséget nyújt, mint amilyet a mozikban szokhattunk meg. Egyedülálló technológiája biztosítja, hogy a kép hajszálpontosan ugyanúgy nézzen ki, mint amikor rögzítették. Az LG UP970 egyedülálló kép- és hangminőséggel invitálja Önt a felejthetetlen élmények világába.

Blu-Ray lejátszó Dolby Vision HDR-támogatással

A lejátszó beépített webes böngészőt és internetes alkalmazásokat tartalmaz

A WiFi-csatlakozásnak köszönhetően megszabadul a felesleges kábelektől és elosztóktólMesterien tökélyre fejlesztett hanglejátszás, amely tökéletes zenehallgatási élményt kínál Magával ragadó színek és éles részletek A 4K Blu-ray lemezek, illetve HDR lejátszásán kívül a készülék 10-bites kimenetet, Rec. 2020 / BT. 2020 színteret, illetve modern HEVC kodeket kínál, továbbá támogatja a Dolby Atmos, Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio hangformátumokat. Így a lejátszott kép és hang valóban pontosan a rendező elképzeléseinek megfelelően fog kinézni vagy hangozni. Ennek köszönhetően otthona kényelméből éppúgy élvezheti a filmet, mintha a mozi soraiban ülne. Mivel a 4K minőségű képet jelenleg már az olyan portálok is támogatják, mint a Youtube vagy a Netflix, így számos film közül választhat a lehető legnagyobb felbontásban. Mindemellett 4K-s videóiból JPEG formátumú fotó is készíthető rendkívüli felbontásban. Vadonatúj élmény A Blu-ray lemezek lejátszása 4K felbontásban történik hihetetlenül gazdag fénytartományban.

A HDR lenyűgöző színárnyalat-gradációt és remek kontrasztot nyújt, amely több, mint kétszerese a hagyományos színskálának. Az LG egyedi fejlesztésű technológiái még magasabb szintre emelik a képminőséget annak érdekében, hogy mind a színek, mind a formák a lehető legtermészetesebben hassanak. Mindezeknek köszönhetően a filmnézés teljesen új dimenzióba lép. A lejátszót nagy felbontású hangreprodukcióra tervezték. Elegendő csupán csatlakoztatni saját hangrendszeréhez, és máris élvezheti a kristálytiszta zenehallgatás élményét.

29 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: