SAMSUNG Házimozi rendszerek, 5.1, HT-H5550W

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

59 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Adatlap

Csatornák száma5.1
Blu-RayIgen
Blu-Ray 3DIgen
JPEGVan
HDMIVan
MP3Van
HDMI-CEC támogatásVan
DLNA támogatásVan

Egyéb infó

Aktiválja a hangszórókat okostelefonja segítségével 

A Bluetooth kompatibilitásnak köszönhetően okostelefonjával távirányítással kapcsolhatja be a hangszóróit. Párosítsa a hangszórókat és az okostelefont, így könnyedén kijelölheti és bekapcsolhatja azokat a telefonon. Ilyen egyszerű. Amíg a hangszórók áramellátása biztosított, bármikor bekapcsolhatja őket egyetlen mozdulattal és élvezheti a kiváló minőségű hangzásvilágot. 

Számoljon le a vezetékek kuszaságával a vezeték nélküli hangszórókkal 

Tegye otthonát rendezettebbé és vonzóbbá, csökkentse az elektromos vezetékek számát. A Samsung házi szórakoztatórendszer vezeték nélküli hangszóróival szobáját mindig rendezetten és csinosan tarthatja. Más hangszóró-szettekkel kombinálva is nagyszerű hangzást biztosítanak. Fedezze fel a minőségi házi audio-megoldást, mely kényelmes dizájnt és kiváló hangzást visz otthonába. 

Minőségi surround hangzás egyenesen az Ön TV-jéből 

Ne hagyja, hogy a gyenge hangminőség tönkre tegye az esti filmet! A Samsung Blu-ray házi szórakoztató rendszer TV Sound On funkciójával a TV-tartalmakat is minőségi surround hangzásban hallhatja. Egyszerűen csak nyomja meg a 'TV Sound On' gombot a távirányítón és elsőrangú surround hangot kap. Így az esti filmnézés még tökéletesebb élmény lesz. 

Élje át a Full HD 3D élmény következő szintjét 

Vigye otthonába a látványos, magával ragadó 3D élményt! A Full HD 3D-vel a háromdimenziós házi szórakozás most olyan hasznos funkciókkal párosul, melyek maximalizálják a kikapcsolódás élményét, így izgalmasabb és életszerűbb szórakozásban lesz része, mint ahogy azt gondolná. A 3D automatikus kontrasztnak köszönhetően a képek sokkal részletesebbek, élesebbek. A Samsung kitűnő 3D technológiája kifinomult algoritmusok segítségével minimalizálja a képrétegek zavaró tényezőit és maximalizálja a reakció sebességet, így a képélmény sokkal folyamatosabbá és tisztábbá válik. Merüljön el érzékeivel a 3D HD új valóságában. 

Bluetooth 

A Bluetooth-technológiával most már vezetékek nélkül is csatlakoztathatja a készülékeket. A Samsung audiorendszerben található Bluetooth-szal a kompatibilis készülékek vezeték nélkül is csatlakoztathatók. Hallgassa hordozható eszközökön (MP3-lejátszókon vagy akár okostelefonon) tárolt zenéit vezetékes csatlakoztatás nélkül. 

HDMI (ARC) 

A HDMI ARC (Audio Return Channel) lehetővé teszi a kompatibilis eszközök egyszerű összekapcsolását, és így a TV hangjelének feldolgozását, anélkül, hogy külön optikai kábelre lenne szükség a vevőkészülékhez. A két HDMI bemenet folyamatosan, mégis kevesebb kábellel biztosítja az AV eszközök csatlakozását a teljesen újszerű audio élmény érdekében. 

BD Wise 

Hagyja a fáradalmakat a Samsung BD Wise technológiájára, amely automatikusan összehangolja a HDMI-kábellel csatlakoztatott Samsung készülékeket, hogy ön fantasztikus képminőséget kapjon, tele élénk színekkel és éles képekkel. A BD Wise automatikusan kikapcsolja a televízió képernyőjét, ha ön csak audiot hallgat a lejátszóval. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: