Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SIEMENS EQ521DB0ZM (HE517BBS1+EM64) Beépíthető sütőszett

SIEMENS
353.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. október 28.
Készlet állapot: Elérhető
MM241001054B
Nem értékelt
353.900 Ft
Menny.:db

Leírás

A tökéletes beépített tűzhelykészlet finom finomságok elkészítéséhez: a SIEMENS EQ521DB0ZM.

Ez az egyszerű fekete tűzhely nagyon jól mutat minden belső térben. A készülék alacsony fogyasztásával az A energiahatékonysági osztályba tartozik.

A sütőkamra hasznos térfogata ebben a készülékben 71 liter. Természetesen a sütőnek más-más funkciója van: nélkülözhetetlen például a normál felső és alsó fűtési program, amellyel a legtöbb étel ízletesen elkészíthető a sütőben. A szokásos alapprogramban történő főzésnél vagy sütésnél a szerelőkészlet átlagosan 0,97 kWh-t igényel. Lehetősége van arra is, hogy a sütőt ventilátoros keringtetésre állítsa, így a hő egyenletesen oszlik el a belső térben. Ideális sütéshez! Egy nagyon forró tipp: a hasznos meleglevegő funkció! Ezzel a hő kering benne, és a keletkező nagy hő miatt már alig van szükség bosszantó előmelegítésre. Ha a sütő a meleg/levegőkeringetés szabványos programban működik, az energiafogyasztás átlagosan 0,81 kWh. Nem alkalmas az időjárás a kerti szenes grill meggyújtására? Ezután egyszerűen használja ennek a készüléknek a praktikus grill funkcióját. Pillanatok alatt ropogós húst és gratinált ételeket készíthet. Percekig várni, amíg a sütő gyorsan felmelegszik, a múlté válik a praktikus gyorsmelegítéssel.

Itt ismét a készülék összes működési módja egy pillantásra: 3D forró levegő plusz, nagy grill, enyhe forró levegő, felső/alsó hő, pizzabeállítás, légkeringtető grillrendszer és külön alsó hő. A sütő elérhető hőmérsékleti tartománya 50°C - 275°C. Kihúzható rendszerként van egy sütőkocsi, amelybe több rács és tálca akasztható. A sütő bezárásához üvegajtót szereltek fel.

Az indukciós főzőlap nemcsak észrevehetően kevesebb energiát használ fel, mint más főzőlapok, hanem gyorsabban fel is melegszik, és nem csak gyorsan felforralja a vizet, de nagyon könnyen tisztítható is. Az edényészlelésnek köszönhetően a főzőlap csak akkor melegszik fel, ha edény van rajta. A főzőlap üvegkerámia felülete különösen hőálló, és hőátadásra is tökéletes. Négy főzőzóna kínál helyet az edényeknek és serpenyőknek. Például főzhet burgonyát, miközben a hús serceg a serpenyőben. Az első főzőlap teljesítménye különösen magas (3,7 kW). A második főzőzóna is 3,7 kW-tal működik. A harmadik főzőzóna teljesítménye 3,7 kW. A negyedik főzőzóna teljesítménye is erős 3,7 kW. A maradékhő-jelzővel kiváló vezérlőrendszerrel rendelkezik, amely tájékoztatja Önt, ha a főzőlapok még aktívak.

A csatlakozókábel 1100 mm-es hosszának köszönhetően mindig találhat olyan aljzatot, amely elég közel van az áramellátáshoz. Beépítettek egy időkijelzőt is. A start-stop funkció időzítőként be van építve. Az étel elkészítése még egyszerűbbé válik a készülék elektronikus idővezérlésének köszönhetően. Mivel a tűzhely teljes egészében árammal működik, csatlakoztatni kell a hálózathoz.

Paraméterek

Főzőlap működése Indukciós
Főzőzónák száma 4db
Sütő öntisztítás AquaClean
Űrtartalom 71liter
Sütősín Nincs
Állapot:information_mark szépséghibás
Csatlakozási érték 11400 watt (sütő), 7400 watt (főzőlap)
Különleges jellemzők Beépíthető tűzhely 7 fűtési móddal, CookControl 10 program, halogén belső világítás, fűtés szabályozás, sütő fogantyú tömör rozsdamentes acélból, alacsony ajtó hőmérséklet, hűtőventilátor, 4 indukciós főzőzóna, 2 kombinált zóna Bal:380x210 mm/3,6 kW , Jobb oldali:380x210 mm/3,6 kW, időzítő , visszaszámlálási funkció, 17 teljesítményszint, lapos keretes kialakítás, 2 fokozatú maradékhő-kijelzés főzőzónánként, powerBoost funkció minden indukciós főzőzónához lehetséges, munkalap vastagság:30 mm
Méretek sütő 59,5 cm x 56 cm x 59,5 cm
Méretek főzőlap 5,5 cm x 56 cm x 49 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!