RS6GN8321B1 SAMSUNG Side by side hűtőszekrény

Hiba leírása:
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
20112301616
314 900 Ft

Nagy tárolókapacitás

SpaceMax Technológia™

A Samsung RS8000 hűtőszekrény a SpaceMax Technológia™ köszönhetően változatlan külső méretek mellett jelentősen több belső tárolóhelyet kínál. (A hagyományos modellekhez képest mintegy 100 literrel többet)

 
Nagyobb tárolókapacitás

*Samsung RS67N8* modellen vizsgálva, RSA1UHMG készülékkel összehasonlítva

 

Nedves frissesség

Twin Cooling Plus™ technológia

Ügyel arra, hogy az ételek kétszer hosszabb ideig megőrizzék nedvességüket és frissességüket*. A Twin Cooling Plus ™ technológia optimalizálja a hűtőszekrény és a fagyasztó hőmérsékletét, páratartalmát, az önálló hűtéssel. Megőrzi az ételeket, megóvja az ízüket azáltal, hogy megakadályozza a szagok keveredését.

 

Total NoFrost

*A frissességi szint az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH teszteredményein alapul *RS6 *N8-on tesztelve, összehasonlítva a hagyományos RSA1U modellel*.

 

Frissentartó rekesz

Tökéletes frissesség

Precise Chef Cooling technológia

Hosszabb ideig megőrzi az ételek frissességét, ízét és állagát. A különböző rekeszek egymástól független hűtése a hűtőszekrény minden egyes részében egyenletes hideget teremt. Az alapos szigetelés a külső hőmérséklettől függetlenül jelentősen lecsökkenti a hőmérsékletingadozásokat. A digitális inverteres technológia a hőmérséklet pontos érzékeléséről és szabályozásáról is gondoskodik.

*Ez csak a hűtőrészre vonatkozik.

 

Vékony és elegáns kialakítás

Vékony ajtó

Adj otthonodnak kifinomult, elegáns megjelenést. A hűtőszekrénynek gyönyörű, vékony ajtói vannak. Nem tűnik ki, de nem is tűnik nem odaillőnek.

 

Vékonyított ajtó, esztétikus dizájn

 

Egyszerű adagoló és kijelző

Minimalista adagoló és rejtett kijelző

Élvezd az egyszerű külsőt és hűvös belsőt! A minimalista adagoló és a rejtett kijelző illeszkedik a minimalista kialakításba. Az adagoló be van építve az ajtóba, így könnyen szerezhetsz hűtött vizet vagy jeget. A többi kezelőfelület diszkréten rejtve van, de könnyen elérhető.

Egyszerűsített jég- és vízadagoló

Energiaosztály :
A++
Zajszint :
39dB
Víz/jégadagoló:
Vízhálózatra köthető
No Frost:
Van
Üzenet küldése
back to top
Szűrők