Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RS68CG883DS9 SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény | Smart Conversion | 634 liter | D energiaosztály | 35 dB

SAMSUNG
316.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 19.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 17.
Készlet állapot: Nem elérhető
A Side-by-side hűtőszekrények kategóriában található RS68CG883DS9 SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény | Smart Conversion | 634 liter | D energiaosztály | 35 dB  kiváló választás, főleg 316.900 Ft árát figyelembe véve. Csak ajánlani tudjuk. Amennyiben telefonon vagy e-mailben érdeklődne a termék iránt, kérjük a következő azonosítóval hívatkozzon rá: RS68CG883DS9 SAMSUNG Side-by-side hűtőszekrény | Smart Conversion | 634 liter | D energiaosztály | 35 dB (SBS240611001B)

Nem értékelt

Termék osztály információ:
I.  osztály: szállítás sérült készülék
II. osztály: szállítás sérült, csomagolás hiányos termék, kiállított darab, kisebb esztétikai hibák. Monitorok, TV-k esetében pixel hiba is előfordulhat. 
III. osztály: HASZNÁLT régebbi, külső sérüléssel rendelkező modellek. Monitorok, tv-k esetében akár pixelhiba
IV. osztály: HASZNÁLT, javított termékek. Monitorok, tv-k esetében több pixel csík

316.900 Ft
Menny.:db

Leírás

A kényelem magasabb szintje

  • Több hely az ételnek

    Tárolj több élelmiszert a tágas 645 literes belső térben! Az egyedülálló SpaceMax™ technológia lehetővé teszi, hogy a hűtő falai sokkal vékonyabbak legyenek, így extra tárhelyet teremt a külső méretek növelése nélkül. Ha a Beverage Center a hűtőszekrényben van, a fagyasztó kapacitása 11 literrel**** nő.

    this_carousel_feature_title_1

  • Szaftosabb, frissebb ételek

    Gondoskodj róla, hogy az élelmiszerek hosszabb ideig maradjanak szaftosak és frissek! A Twin Cooling™ rendszer független párologtatók és ventilátorok segítségével optimalizálja a hőmérsékletet és a páratartalmat a hűtőszekrényben és a fagyasztóban. A legjobb körülmények között tárolja az élelmiszereket, és megóvja természetes ízüket és aromájukat azáltal, hogy megakadályozza a szagok keveredését.

    this_carousel_feature_title_2

  • SmartThings energiahatékony üzemmód mesterséges intelligenciával*

    Csökkentsd energiafelhasználásod akár 10%-kal* az energiahatékony üzemmóddal**. Ha az Egyéni módot választod, amennyiben a becsült villanyszámlád meghaladja az előre beállított célt, a hűtő automatikusan bekapcsolja az energiahatékony üzemmódot***. Optimalizálja a kompresszor fordulatszámát és a párologtató leolvasztási ciklusát a használati szokásaid és a környezeti hatások alapján.

  •  

Használj SmartThings aplikációt otthonodban!

  • image 4

    SMARTTHINGS FŐZÉS

    Kezeld, készítsd el ételeidet hatékonyabban! A SmartThings főzés* lehetővé teszi, hogy listát készíts a hűtőszekrényben lévő ételekről, és kezeld a lejárati dátumaikat, így bármikor és bárhol ellenőrizheted, hogy mi van a hűtődben. Sőt, személyre szabott recepteket is ajánl a preferenciáid és a meglévő összetevők alapján.

  • image 2

    SMARTTHINGS ENERGIA

    Kezeld energiafelhasználásod, a szén-dioxid lábnyomod csökkentése és költségeid csökkentése érdekében. A SmartThings Energia* energiahatékonysági tippeket ad, emellett valós időben figyeli a készülékek energiafogyasztását**, és összehasonlítja azt az előző hónappal. Sőt figyelmeztet is téged, ha esetleg túllépd a havi célokat.

    * Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolatra és Samsung-fiókra van szükség hozzá.** A SmartThings Energia jelenleg körülbelül 40 olyan Samsung háztartási készülékkel működik, amiken engedélyezve van a SmartThings. Ilyenek például a hűtőszekrények, mosógépek, ruhaszárítók, mosogatógépek, légkondicionálók, légtisztítók, porszívók, sütők, páraelszívók, főzőlapok, mikrohullámú sütők, tévék és energiamérők.

  •  

    SMARTTHINGS OTTHONI GONDOSKODÁS

    Gondoskodj a hűtődről könnyebben! A SmartThings Otthoni gondoskodás* valós idejű felügyeletet és riasztásokat biztosít. Ellenőrizheted az állapotot, beleértve a vízszűrő állapotát is. Ezenkívül automatikusan értesít téged, ha az alkatrészek cserére szorulnak, vagy az eszköz problémákat észlel, és megoldást javasol.

    * Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges hozzá.

 

Teljesítmény

  • image 5

    GYORS HŰTÉS VAGY FAGYASZTÁS, AZ IGÉNYEIDNEK MEGFELELŐEN

    Élvezd a gyorshűtés teljesítményét! Egy gombnyomásra a Gyorshőté hűtés funkció intenzív hideg levegőt fúj a hűtőszekrénybe, hogy gyorsan lehűtse a bevásárolt élelmiszereid vagy a kedvenc italaidat. A Gyors fagyasztás funkció gyorsan, hideg levegőt fúj a mélyhűtőbe. Kiválóan alkalmas az ételek fagyasztására vagy az olvadás megakadályozására, és jégkészítésre is.

  • image 2

    VÁLASSZ KEDVEDRE AZ 5 BEÁLLÍTÁSI MÓD KÖZÜL!

    Élvezd a rendkívül rugalmas tárolást a Smart Conversion™ funkcióval! A Twin Cooling technológiával 5 beállítási mód közül válthatsz. Egyszerűen alakítsd át a fagyasztó részt is hűtőszekrénnyé, hogy több friss ételt tárolhass! Ki is kapcsold* a hűtő vagy fagyasztó részt, hogy energiát takaríts meg. Vagy használd a fagyasztót kis hűtőszekrényként!

    *Amikor a hűtési vagy fagyasztási funkciók kikapcsolt állapotban vannak, a hűtőszekrény vagy a fagyasztó hőmérséklete továbbra is 15 ℃ alatt marad, hogy megakadályozza a penészt és a szagokat, alacsony áramfogyasztás mellett. A hűtőszekrény és a fagyasztó nem kapcsolható ki önállóan. NE TÁROLJ A HŰTŐSZEKRÉNYBEN ÉLELMISZEREKET ÉS ITALOKAT, AMIKOR A HŰTÉS VAGY FAGYASZTÁS FUNKCIÓI KIKAPCSOLT ÁLLAPOTBAN VANNAK! A 15 ℃ NEM ELEGENDŐ A MEGROMLÁS MEGELŐZÉSÉHEZ.

  •  

    MEGŐRZI A FRISSESSÉGET

    Tartsd frissen az ételeket, még akkor is, ha gyakran nyitogatod az ajtót! A fém hátsó falban található Metal Cooling segít fenntartani az optimális belső hőmérsékletet. Segít megtartani a hideget és megakadályozza, hogy a hűvös levegő kimenjen, amikor az ajtó nyitva van. Amikor újra csukva van az ajtó gyorsan visszaállítja a megfelelő hőmérsékletet.

  •  

    TOVÁBB FRISS ÉTELEK

    Őrizd meg hosszabb ideig az ételek frissességét, ízét és állagát! Az egyes rekeszekben lévő elkülönült hűtőegységek minden sarkot egyenletesen hűtenek. A fejlett szigetelés csökkenti a hőingadozásokat, függetlenül attól, hogy kint mennyire van meleg vagy hideg. És a Digitális Inverter Technológia szintén érzékeli és pontosan szabályozza a hőmérsékletet.

 

Kényelem

  • image 4

    ZÖKKENŐMENTES ELÉRHETŐSÉG

    Élvezd a stílusos, mégis könnyű irányítást, még akkor is, ha mozgássérült vagy! A Könnyített vezérlés tovább fokozza a minimalista dizájnt, mivel diszkréten el van rejtve. A kezelőfelület karnyújtásnyira van, akár kerekesszékkel is, és félkézzel is használható, biztosítva a mozgássérültek számára a magasabb szintű elérhetőséget.

  • image 3

    HELYTAKARÉKOSABB KIALAKÍTÁS, TÖBB HELY MARAD AZ ÉTELEKNEK

    Szerezz nagyobb tárolóhelyet, a teljesítmény romlása nélkül! A hagyományos szellőzőnyílásokkal ellentétben a hátsó falban található nyílás teljesen lapos, így több hely marad az ételek tárolására. De ugyanolyan hatékonyan hűt és szellőztet, így minden étel friss és ízletes marad.

  •  

    RUGALMASABB BOR- ÉS ÉTELTÁROLÁS

    Használd ki jobban a hűtődben lévő helyet a többfunkciós borpolc segítségével! A szélesebb kialakításának hála nem csak sztenderd méretű, hanem vastagabb üvegek tárolására is megfelelő, mint a pezsgősüveg. A laposabb alakja nagyobb rugalmasságot nyújt, mivel más ételeket is képes tárolni, mint a pizza vagy tojásos dobozok.

  •  

Kialakítás

  • image 2

    TÖKÉLETESEN HARMONIKUS ÉS STÍLUSOS MEGJELENÉS

    Adj az otthonodnak egy stílusosan egységes és modern megjelenést! A hűtő formaterve tökéletesen illeszkedik a készülékeidhez és szekrényeidhez, hogy harmonikus konyhabelsőt alakíthass ki. És a minimalista külseje lapos ajtókkal, süllyesztett fogantyúkkal, Rejtett képernyővel, egy lapos boros polccal és szürkített étel tárolókkal és dobozokkal* egészül ki.

    *Választható. Nem minden modellen érhető el.

Hogyan mérjük

Paraméterek

Energiaosztály: D
Energiafogyasztás 281 kWh / év
Fagyasztó kapacitás 225 liter
Hűtő kapcitás 409 liter
Méretek: 178 cm x 91,2 cm x 71,6 cm
No Frostinformation_mark Igen
Teljes kapacitás 634 liter
Víz adagoló Van
Zajszint 35 dB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!