Rólunk

Az eMarkt Műszaki Outlet 2016 óta kizárólag szépséghibás, szállítássérült és értékcsökkent termékeket forgalmaz országosan, a piaci áraknál akár 20-30-40 százalékkal kedvezőbb árakkal. Jelenleg két üzletünkben várjuk az érdeklődőket: Budapesten az Asia Centerben, Szegeden pedig a Napfény Parkban. Emellett internetes webáruházunkból is választhatnak látogatóink, ahonnan a termékről adott teljes körű tájékoztatást és a megrendelést követően, futárszolgálat segítségével juttatjuk el a terméket ügyfeleinkhez az ország egész területén.

 

Termékpalettánk részét képezik többek között televíziók, szórakoztató elektronikai termékek, kis- és nagyháztartási gépek, amelyeket a legismertebb gyártóktól (LG, SAMSUNG, Whirpool, Indesit, SHARP, BEKO stb.) szerzünk be. Küldetésünk, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb terméket, a legkedvezőbb árakon tudjuk nyújtani.

 

Amennyiben a készülékek állapota felől érdeklődne, vagy egyéb kérdése merül fel, keresse ügyfélszolgálatunkat a +36306554455 telefonszámon, vagy írjon üzentet a web@emarkt.hu email címre.

back to top
Szűrők