Rólunk

Az eMarkt Műszaki Outlet 2016 óta új, szépséghibás, szállítássérült és értékcsökkent termékeket forgalmaz országosan, a piaci áraknál akár 20-30-40 százalékkal kedvezőbb árakkal. Rugalmas garanciális ügyintézésünkkel és vevőközpontú csapatunkkal igyekszünk megnyerni vásárlóink bizalmát. Jelenleg két üzletünkben várjuk az érdeklődőket: Budapesten az Asia Centerben, Szegeden pedig a Napfény Parkban. Emellett internetes webáruházunkból is választhatnak látogatóink, ahonnan a termékről adott teljes körű tájékoztatást és a megrendelést követően, futárszolgálat segítségével juttatjuk el a terméket ügyfeleikhez az ország egész területén.

 

Termékpalettánk részét képezik többek között televíziók, szórakoztató elektronikai termékek, kis- és nagyháztartási gépek, amelyeket a legismertebb gyártóktól (LG, SAMSUNG, Whirpool, Indesit, SHARP, BEKO stb.) szerzünk be. Küldetésünk, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb terméket, a legkedvezőbb árakon és minőségben találjuk meg, innen ered cégünk szlogenje:

 

„Föld fölött, outlet ár alatt!”

 

Kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal, keresse ügyfélszolgálatunkat a +36306554455 telefonszámon vagy írjon üzentet a web@emarkt.hu email címre.

 

Ahhoz, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

back to top
Szűrők