QE85Q950TST SAMSUNG 56"-95"

Hiba leírása:
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
22031702230
1885 900 Ft

Tapasztald meg a jövő erejét!

Tapasztald meg a jövő erejét!

*A képernyő állványon van, enyhén hátra döntve. Ez a beállítási szög nem állítható.

Forbes

„A 75Q900T/75Q950TS modellek felskálázása a mélység, a textúra és az apró részletek olyan érzékelését teszi lehetővé - különösen a messzi utcákon sétáló apró emberek megjelenítésében - amit sosem értékeltem korábban."

Széltől szélig terjedő látványvilág

Infinity Screen, végtelen képernyő

A megtekintési élmény új szintjét tárja eléd a szinte láthatatlan kerettel. A fekete élek olyannyira összezsugorodtak, hogy szinte láthatatlanná váltak, az ultravékony keret pedig eltávolítja a zavaró tényezőket, így még magával ragadóbb látványvilág nyílik meg előtted.

Széltől szélig terjedő látványvilág

Ahol a valóság új dimenziója születik

Valódi 8K felbontás

Lépj be a felbontás új világába, amely a valóság új dimenzióját hozza el a nappalidba, hatalmas képernyőn! Élvezd az erőt minden képkockánál, a lenyűgöző tisztaságot a 33 millió pixellel és a felbontást, amely négyszerese a 4K felbontásnak!

Ahol a valóság új dimenziója születik

*A Valódi 8K felbontást 7680x4320 pixelesnek határoztuk meg. A natív 8K tartalom az aktuális 8K streaming, csatlakozási és dekódolási szabványon alapul. A jövőbeni és egyes félszabványai nem garantáltak, vagy további eszköz/adapter vásárlását igényelhetik.

Erőteljes intelligencia, amely tökéletesíti a valóságot

Quantum Processzor 8K

A Samsung erőteljes, intelligens processzora az eddigi legtökéletesebb látványt biztosítja a brilliáns 8K AI* felskálázással és az Adaptív képpel. Mindig a 8K erejét nyújtja számodra.

*AI: Mesterséges intelligencia

Kedvenc tartalmaid 8k-ban A környezet változik, a kép tökéletes

Kedvenc tartalmaid 8k-ban

8K AI* felskálázás

A Quantum Processzor 8K erőteljes intelligenciájával különböző forrású és felbontású tartalmakat skáláz fel 8K-ra a mesterséges intelligencia segítségével. Az AI* felskálázás hibátlan textúrákat, realisztikus éleket hoz létre és csökkenti zajt, így a végül, amit látsz, az maga a tökéletes valóság.

A környezet változik, a kép tökéletes

Adaptív kép

Alkalmazkodik a tévénézési körülményekhez azzal, hogy automatikusan beállítja a fényerőt. Tapasztald meg a tökéletes képet, napszaktól és tartalomtól függetlenül!

*A megtekintési élmény a tartalom típusától és formátumától függően eltérő lehet. Előfordulhat, hogy a „8K AI felskálázás" nem alkalmazható PC kapcsolatnál vagy Játék módban. *AI: Mesterséges intelligencia

Az egyszerűség ereje

Az egyszerűség ereje

Észrevétlen csatlakozás és Tökéletesen illeszkedő falikonzol

Az elegáns megjelenés érdekében szereld a TV-d a falra és csatlakoztasd külső eszközeid az egy, szinte láthatatlan kábel segítségével, így semmi sem ronthatja el lakásod esztétikus kialakítását.

Precíz kontraszt a lenyűgöző mélység és részletgazdagság érdekében

Direct Full Array

A több, koncentrált háttérvilágítási zóna precízen igazodik a tiszta fényekhez és a sötét feketékhez. Tapasztald meg a megvilágított részleteket a lenyűgöző kontraszttal!

Precíz kontraszt a lenyűgöző mélység és részletgazdagság érdekében

*A Direct Full Array numerikus indexe a háttérvilágítás, a tükröződésgátló és a kontrasztjavító technológiákon alapul.

A pontos szín milliárdnyi árnyalata

A pontos szín milliárdnyi árnyalata

100% -os színgazdagság Quantum Dottal

A Quantum Dot technológia a mindenkori legszebb képet nyújtja. A 100%-os színgazdagsággal a Quantum Dot felveszi a fényt és lélegzetelállító színné változtatja, amely minden fényerőnél valódi marad.

*100%-os színgazdagság DCI-P3 szabvány szerint mérve, a VDE által hitelesítve.

Ne zavarjanak meg, kapj el minden szót!

Ne zavarjanak meg, kapj el minden szót!

Active Voice Amplifier (AVA) /Adaptív hangerőszabályozás

A váratlan, otthoni zaj megzavarhat a TV nézésben. Az AVA felerősíti a jelenet hangjait, így a párbeszéd tisztán hallhatóvá válik. Tévézz anélkül, hogy lemaradnál a párbeszédekről!

TV és hangfal tökéletes harmóniája

Q-Symphony

A QLED a két felső hangszóróval együtt a hangsor elülső/oldalsó és felfelé néző hangszórói együttesen teremtik meg a tökéletes térhatású élményt. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen belemerülj a tartalomba, eddig sosem tapasztalt módon.

TV és hangfal tökéletes harmóniája

Hozzáférés a különböző tartalmakhoz az Okos távirányítóval

Smart Hub és Okos távirányító

Maximális élvezet és számos tartalom felfedezése egy helyen. Az Okos távirányító egyszerűvé teszi kedvenc tartalmaid gyors keresését a set-top boxtól a játékkonzolig, az alkalmazásokra és akár az Élő TV-re történő keresést is.

Hozzáférés a különböző tartalmakhoz az Okos távirányítóval

*A szolgáltatás nem indítható el a QLED-del egy időben, és a rendelkezésre állás régiónként változhat.

Koppints a képernyőtükrözésre

Koppintás a nézetre

Egyetlen koppintással tükrözni tudod filmjeidet vagy zenéidet a TV-re. Amikor okostelefonodon a TV-re nyomsz, a TV automatikusan érzékeli ezt, és tükrözi a képernyőt. Könnyen és egyszerűen válthatsz a TV-re és folytathatod kedvenc tartalmaid fogyasztását.

*Kizárólag kompatibilis eszközökkel. *Ez a szolgáltatás csak bekapcsolt mobilkészülék esetén érhető el. *Előfordulhat, hogy a szolgáltatás a TV bevezetésekor még nem elérhető.

Koppintás a nézetre
Hozzáférés a különböző tartalmakhoz egy távirányítóval

Hozzáférés a különböző tartalmakhoz egy távirányítóval

Osztott képernyő

Az Osztott képernyő a TV képernyőjét két részre osztja, az egyik oldalra a tévén futó tartalmat helyezi, a másik oldalára pedig az okostelefonod képernyőjét. Nem kell a levenned a tekinteted a TV képernyőjéről, hogy megnézhesd a telefonodét.

*A szolgáltatás elérhetősége mobileszközönként eltérő lehet.

Szerezz meg mindent, amit csak akarsz hanggal!

Virtuális asszisztens támogatás

Hangvezérléssel minden sokkal könnyebb. Ezentúl gyorsan hozzáférhetsz a kedvenc tartalmaidhoz, válaszokat kaphatsz, és még a tévédet és egyéb eszközeidet is vezérelheted az otthonod körül.

*A Samsung bármikor, saját belátása szerint előzetes figyelmeztetés vagy értesítés nélkül megváltoztathatja a szolgáltatásokat, vagy felfüggesztheti és/vagy megszüntetheti a szolgáltatás bármely részét. A képen látható tartalom, TV-szolgáltatások és képességek nem minden régióban és területen érhetők el. Előfordulhat, hogy ez a szolgáltatás nem áll rendelkezésre a termék vásárlásakor. * A Bixby hangparancsok felismerik az angol (amerikai/brit), francia, spanyol, német, olasz, kínai és koreai nyelvet. Nem minden kiejtés, a nyelvjárás és a kifejezés ismert. *Az Amazon, az Alexa és az összes kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy annak leányvállalatainak védjegye.

Szerezz meg mindent, amit csak akarsz hanggal!
Indítsd el az okos otthont a QLED segítségével!

Indítsd el az okos otthont a QLED segítségével!

SmartThings műszerfal

A QLED a SmartThings-szel együttműködve irányítja okos otthonodat. A QLED összekapcsolódik a dolgok internete (angolul: IoT) eszközeivel és érzékelőivel, így bekapcsolhatod a lámpákat, ellenőrizheted, hogy mi van a hűtőszekrény belsejében és akár a kanapé kényelméből is működtetheted a robotporszívót. Egy teljesen új világ.

Képernyő típusa:
QLED
Képátló :
216cm (85")
Felbontás :
7680 x 4320 pixel (8K; Ultra HD)
Smart:
Igen
Wi-Fi:
Igen
Csatlakozók :
HDMI (HDMI-CEC, eARC), USB, Ethernet, Optikai hang kimenet, CI+
HDMI portok száma:
4 db
USB bemenetek száma:
3 db
Tunerek:
DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2
HDR:
HDR10+, Quantum HDR
Dolby Digital támogatás:
Van
Hangteljesítmény:
2x35W (OTS+, Q-Symphony)
Üzenet küldése
back to top
Szűrők