Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

QE75QN900BT SAMSUNG 8K SMART Neo QLED TV

SAMSUNG
725.900 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 12.990 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 30.
Készlet állapot: Elérhető

tv5148665B

Nem értékelt
725.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Samsung QN900B Neo QLED 8K Smart TV (2022)

QN900B

Végtelen képernyő

Többet látni, többet érezni. A képernyő 99%-át kitöltő képnél elmosódik a vonal ott, ahol a film véget ér, és a valóság átveszi az uralmat.
QN900B

Neurális kvantumprocesszor 8K

Egyedülálló mesterséges intelligencia processzor, amely úgy igazítja a képet, hogy a lehető legjobban kihasználja a képernyő 33 millió képpontját.
QN900B

Quantum Matrix Technology Pro

Még több fényforrással a fény rendkívüli precizitással vezérelhető a mély feketék és a tiszta részletek érdekében.
QN900B

Dolby Atmos®

Nagyobb, háromdimenziós hangzás az intenzív jelenlét érzetért.
QN900B

A részleteket lásd a részleteknél

Valódi 8K felbontás
Tapasztalja meg a lenyűgöző részletgazdagságot a 33 millió képponttal a tökéletes képtisztaság érdekében, a 4K-nál négyszer nagyobb felbontás mellett.
*A 8K felbontás 7680 x 4320 pixelnek felel meg. Szabványos 8K tartalom a jelenlegi 8K streamelési, csatlakozási és dekódolási szabványokon alapul. A jövőbeli és harmadik féltől származó szabványok támogatása nem garantálható, vagy további berendezések vagy adapterek vásárlását teheti szükségessé.
QN900B

Extrém ragyogás a teljes színskálán

Quantum HDR 4000
A Quantum HDR 4000 új mércét állít fel a lenyűgöző részletek és fényerő terén. Élvezze a gazdag, pontos színeket és a mélyebb kontrasztot az éles részletekkel. A Dinamikus tónusleképezés a HDR10+ funkcióval jelenetről jelenetre igazítja a színvisszaadást és a kontrasztot, hogy a legapróbb árnyalatokat is észrevegye.
QN900B

Minimális tükröződés

Csillogás elleni védelem
Ne hagyja, hogy a nap fénye vagy a fényvisszaverődések tönkretegyék filmestjét. A Samsung elismert tükröződésgátló technológiájával a fényvisszaverődés okozta interferencia a látószögtől függetlenül csökken, így a lehető legteljesebb mértékben élvezheti a szórakozást.
QN900B

Intelligens, szemre optimalizált kép

EyeComfort mód
A Samsung egyedülálló EyeComfort módjával a képernyő fényereje automatikusan a helyi naplementének és napkeltének megfelelően igazodik. Csökkenti a fényerőt és a színintenzitást is naplemente után, így a kép gyengédebb lesz a szem számára, és megkönnyíti a lazítást és az ellazulást.
QN900B

Háromdimenziós mélység erőteljes neurális hálózatokkal

Real Depth Enhancer
A Real Depth Enhancer az előtér kontrasztjának növelésével utánozza, hogyan dolgozza fel az emberi szem a mélységet. Ha természetdokumentumfilmet nézel, az felerősíti az elefánt ráncait, miközben a hátteret olyannak hagyja, amilyen – akárcsak az emberi szem.
QN900B

Kiemelkedő mozgásélesség 4K 120 Hz-en

Motion Xcelerator Turbo+
Győzd le ellenfeleidet még a leggyorsabb sorozatokban is.
QN900B

HDR-játék rángatózás és késés nélkül

FreeSync Premium Pro
Az AMD FreeSync Premium Pro™ tanúsítvánnyal kevesebb rezdülést és kevesebb késést tapasztal, valamint a szupersima grafika verhetetlen kombinációját a csúcsteljesítménnyel, a kivételes dinamikatartománnyal és az alacsony késleltetéssel a valódi játéknyertes teljesítmény érdekében.
QN900B

Stílusos és ügyes telepítés

Rögzíthető Slim One Connect
Csatlakoztassa az összes csatlakozást a külső Slim One Connect dobozhoz, és egyetlen kábellel csatlakozzon a képernyőhöz, hogy minimalizálja a kábelek összegabalyodását.
QN900B

Stílusos minimalizmus

Infinity One Design
Ne kössön kompromisszumot az elegancia és a magával ragadó vizuális élmény között. A stílusos Infinity One Design hihetetlenül vékony profiljával a következő szintre visz.
QN900B

Fedezze fel kedvenc tartalmait egy helyen

Smart Hub
A Samsung új Smart Hubja a tartalom kiválasztását és felfedezését helyezi a középpontba, így Ön kevesebb időt tölthet kereséssel, és több időt tölthet a filmek, műsorok és egyéb kedvenc tartalmak streamelésével.
*A tartalomszolgáltatások és ajánlások régiónként változhatnak. * Használat előtt el kell fogadni a Smart Hub szolgáltatási feltételeit és az adatvédelmi szabályzatot. * Az alkalmazások és szolgáltatások köre idővel változik, mivel előfordulhat, hogy újak jelennek meg, a régiek pedig eltűnhetnek.
QN900B

A legjobb inasod

SmartThings
Lazítson, és hagyja, hogy okos komornyik végezze el a többit. A SmartThings zökkenőmentesen csatlakozhat intelligens eszközeihez, monitorozhatja és vezérelheti, és intuitív módon irányíthatja otthonát. Az eszközöket közvetlenül a távirányítóval vagy hangutasításokkal vezérelheti tévénézés közben.
Az elérhető technológiák, funkciók és szolgáltatások országonként, szolgáltatónként, hálózati környezetenként vagy termékenként eltérőek lehetnek. A műszaki adatok előzetes értesítés nélkül változhatnak. Wi-Fi, Bluetooth vagy más vezeték nélküli hálózati kapcsolat és a SmartThings alkalmazásban regisztrált eszközök szükségesek. * A Zigbee szabványú eszközök vezérléséhez további VG-STDB10A/XC kiegészítők szükségesek (külön megvásárolható).
QN900B

 


Képernyő: 
TV típusa: QLED
Képátló (cm): 191 cm
Képátló (inch): 75 inch
Ívelt kijelző: Nincs
Képarány: 16:9
HD felbontás: Ultra HD (8K TV)
Felbontás: 7680 x 4320 pixel

Tuner: 
DVB-T: Van
DVB-T2: Van
DVB-C: Van
DVB-C2: Nincs
DVB-S: Van
DVB-S2: Van
Elektronikus műsorújság (EPG): Van
Teletext: Van

Hang: 
Hangteljesítmény: 2x45W
Dolby Digital: Van
DTS: Nincs
SRS: Nincs

Funkciók: 
HDMI-CEC támogatás: Van
DLNA támogatás: Van
PVR támogatás: Nincs
Böngésző: Van
Operációs rendszer: Tizen
Csatlakozók:     
HDMI
USB csatlakozó
Ethernet
Wi-Fi
Bluetooth
Optikai hang kimenet
CI+ interfész

Méretek és fogyasztás: 
Szélesség (talppal): 165.4 cm
Magasság (talppal): 101.6 cm
Mélység (talppal): 32 cm
Tömeg (talppal): 41 kg
Energiafogyasztás bekapcsolva: 303 W
Energiaosztály - SDR (A-G): G

További tulajdonságok: 
HDMI bemenetek száma: 4 db
Scart bemenetek száma: Nincs Scart
USB portok száma: 3 db
VESA szabvány: 400 x 400 mm

Samsung QE75QN900BTXXH QLED 75'' 8K Ultra HD Tizen

HDMI portok száma: 4; Tuner: Analóg, DVB-S2, DVB-C, DVB-T2 (HEVC); VESA szabvány: 400 x 400 mm; Wi-Fi: Igen; USB portok száma: 3; VGA csatlakozó ( D-Sub): Nem; CI csatlakozó (közös interfész): 1; Képernyő átlója centiméterben: 189 cm; Mélynyomó: Igen; Digitális audio csatlakozó: Optikai; Dolby technológiák: Dolby Digital Plus, Dolby Atmos; Fejhallgató csatlakozó: Nem; Euro csatlakozó (Scart): Nem;Ethernet csatlakozó (LAN): Igen;Képernyő átlója hüvelykben: 75";Bluetooth: Igen;DLNA: Igen;Frissítési frekvencia: 100 Hz / 120 Hz; Hangszórók száma: 6; Teljes hangszóró teljesítmény : 90 W; Smart TV: Tizen; USB felvétel (PVR): Nem; Keret színe: Ezüst; Távirányító típusa: Samsung Smart Control; Mátrix típusa: QLED; HDR technológia: HLG, HDR10+; Ambilight: Nem; HDMI ARC: Igen; HD formátum: 8K Ultra HD; Felbontás: 7680 x 4320; Komponens csatlakozó: Nem; Kompozit csatlakozó: Nem; Memóriakártya-olvasó: Nem; Új energiaosztály: G; Játékmód: Igen; Mátrix háttérvilágítás: Mini LED; HbbTV: Igen; Talp típusa: Láb; Magasság talp nélkül: 94,6 cm; Magasság talp nélkül: 101,7 cm; Súly talp nélkül: 31,7 kg; súly talp nélkül: 41,8 kg; szélesség talp nélkül: 165,5 cm; szélesség talp nélkül: 165,5 cm; Mélység talp nélkül: 1,5 cm ;Mélység alappal: 31,8 cm; Kompatibilitás a hangasszisztenssel: Nem; SDR energiafogyasztás: 303 kWh/1000 h = 184,83 PLN/1000 h;HDR energiafogyasztás: 521 kWh/1000 h = 317,81 PLN ;Típus: QE75QN900BTXXH

Így is ismerheti: QE 75 QN 900 BT, QE 75QN900BT, QE75QN900 BT

Paraméterek

Csatlakozók HDMI: 4 dbm , USB: 3 db
Felbontás 7680 x 4320 pixel (8K; Ultra HD)
HDR Van
HDR típusa HDR10+
Képernyő: QLED
Méret: 190 cm (75")
Smart Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!