QE65Q8FNATXXH SAMSUNG LED TV

Hiba leírása:
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
200319060
393 899 Ft

QLED. Új TV generáció. 

Egyszerűen egyedülálló. A Quantum Dot technológia lenyűgöző színvilágot biztosít az innovatív anyagösszetételnek köszönhetően. Egy lehengerlő látványélmény, amely sosem ér véget. 

Színek 

Fedezd fel a gazdag színvilágot, amely teljesen megváltoztatja azt, amit eddig a TV-kről gondoltál. A Q8F sorozat széles színpalettája egyszerűen felülmúlhatatlan, és ha egyszer meglátod, többé nem éred be kevesebbel. 

Q Kontraszt 

A Q8F TV-k lenyűgöző látványt nyújtanak a továbbfejlesztett mélységnek és a páratlan kontrasztnak köszönhetően. Nem számít, hogy éppen milyen napszakban vagy, minden jelenetnél tökéletes látványban lesz részed. 

Q HDR 1500 

Lásd meg azt, amit mások nem látnak. Lásd meg azt, amit a rendező valójában meg szeretne mutatni, és ragadd meg a legapróbb részleteket még a kivételesen világos és sötét jelenetekben is, melyek eddig rejtve maradtak a szemed elől. 

Q Perspektíva 

Felejtsd el a színtorzulást! A Q8F sorozat élénk színeinek köszönhetően nem számít, éppen honnan nézed TV-det, mindenhonnan ugyanolyan kiváló minőségben fogod látni a jelenetet. 

Smart:
Igen
Képernyő típusa:
QLED
Képátló :
164 cm (65")
Felbontás :
3840 x 2160 pixel (4K; Ultra HD)
HDMI portok száma:
4 db
USB bemenetek száma:
3 db
DVB-T tuner:
Van
DVB-T2 tuner:
Van
DVB-C tuner:
Van
DVB-S tuner:
Van
DVB-S2 tuner:
Van
Hangteljesítmény:
2x20W
Dolby Digital támogatás:
Van
HDMI-CEC támogatás:
Van
DLNA támogatás:
Van
PVR támogatás:
Van
Böngésző:
Van
Digitális audió kimenet (Optikai):
Van
CI+ interfész:
Van
Üzenet küldése
back to top
Szűrők