OLED77W9PLA LG OLED TV

1 darab függőleges pixelcsík

Hiba leírása:
Elérhetőség: Raktáron
200602267
1015 873 Ft

Egyszerű. Tökéletes.

Az LG SIGNATURE OLED TV W csak az igazán lényeges elemekre fókuszál. Letisztult, falra simuló kialakítása mellett a második generációs α9 Processzor és a mesterséges intelligencia (AI) funkciók teszik teljessé a televíziózás élményét.

A 2. generációs α9 Processzor és az AI találkozása

Az LG valaha készült legjobb processzorát most Mesterséges Intelligenciával turbózták fel. Egyedülálló képminőség, gépi mélytanulás, még jobb hangzás és az Ön igényeihez alkalmazkodó Smart szolgáltatások.

Az új életstílus megérkezett

Az okos televíziók új korszakát a mesterséges intelligencia hozta el. Irányítsa otthonát közvetlenül TV készülékéről vagy tegye fel kérdéseit és kapjon mindenre választ, azonnal.

A tökéletes fekete életre kelti a képet

Merüljön el a tökéletes fekete és a végtelen kontrasztarány nyújtotta élményében.

Dolby Vision™ & Dolby Atmos®

A Dolby technológiáinak köszönhetően a természet milliárdnyi színárnyalata és páratlan hangzásvilága elevenedik meg otthonában.

4K Cinema HDR

A 4K Cinema HDR technológiának köszönhetően igazi moziélményben lehet része, hiszen az LG OLED készülékek az összes gyakori HDR formátumot támogatják, beleértve a Dolby Vision™, Technicolor Advanced HDR, HDR10 és HLG HDR-t is!

Szemkímélő TV-zés az LG OLED TV-vel

A TÜV Rheinland LG OLED kijelzőit hivatalosan is szemkímélőnek nyilvánította, mivel a panelek kék fény kibocsátása 34 százalék, ami jelentősen elmarad az 50%-os egészségügyi határértéktől. Ez azért fontos, mert ha hangsúlyos a kék komponens, az káros hatással lehet az agyra, csökkentheti a koncentrációt és álmatlanságot okozhat.

A valósághű megjelenítés új szintje OLED-feketével

Tapasztald meg a lélegzetelállítóan magával ragadó sötét részleteket. A 4K HDR játékok élénkebb színeket biztosítanak még széles betekintési szögből is. 5.1 csatornás virtuális térhangzás, amely a teljes játékélmény érdekében gazdag és drámai hangokkal öleli körül a játékost.

Gyors válaszidő, folyamatos mozgás

Emeld a játékélményt a következő szintre a legújabb funkciókkal. Az 1 ms válaszidővel* és az alacsony bemeneti késéssel simábban, valós időben zajlanak az események. A HDMI 2.1 támogatja a VRR és az ALLM technológiákat, így a lehető legjobb grafikai megjelenítést biztosítja minimális akadozással és gyorsabb sebességgel.
Képátló kategória :
163cm (65") - 222cm (88")
Smart:
Igen
3D :
Nem
TV képernyő típusa:
OLED
Képátló :
195cm (77")
Felbontás :
3840 x 2160 pixel (4K; Ultra HD)
Energiaosztály :
A
Wi-Fi:
Igen
HDMI:
Igen
Bluetooth:
Igen
Képarány:
16:9
DVB-T2:
Van
DVB-C:
Van
DVB-S2:
Van
Elektronikus műsorújság:
Van
Teletext:
Van
HDMI-CEC támogatás:
Igen
Digitális audió kimenet (Optikai):
Van
CI+ interfész:
Van
Ívelt képernyő:
Nem
Válaszidő (GTG):
1 ms
HDR:
Igen
Beépített hangszóró:
Igen
Képernyőfrissítés:
120 Hz
Betekintési szög:
178 / 178
LAN:
Igen
Operációs rendszer:
WebOS ThinQ AI
Falra szerelhető:
Igen
USB Type-C:
Igen
Üzenet küldése
back to top
Szűrők