Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyereményjáték

Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerd meg az év végi fődíjunkat!

Vár az őszi nyereményhullás! Te is szeretsz jó áron, jó minőségű műszaki cikkeket vásárolni, valamint döntésedben fontos  szerepet játszik a fenttarthatóság is? Akkor jó helyen jársz!  Ne maradj le őszi nyereményjátékunkról!

2023. szeptember 11-től 2023. december 22-ig 2 hetente fantasztikus nyeremények találnak gazdára. A  sorsolásokon kizárólag azok vehetnek részt, akik feliratkoznak hírlevelünkre. Játékunkban a webáruházunkban és üzletünkben is kapható műszaki cikkek közül válogatjuk össze a legnagyszerűbb ajándékokat. 

De ez még nem minden!  Hírlevél feliratkozóink rendszeresen értesülnek máshol hozzá nem férhető,  exkluzív ajánlatainkról is! 

A feliratkozással decemberben megnyerheted év végi fő nyereményünket, egy 300.000 Ft értékű Samsung televíziót!

Kérjük add meg a teljes neved és az e-mail címed!

 
Feliratkozás*
 
Marketing by

Fontos tudnivalók / Szabályzat:

 1. Szervező
  Az "Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj" kampány (a továbbiakban: Játék) szervezője a Bestoutlet Kft. (1149 Budapest, Táborhely utca 2.; cégszáma: 01-09-925070, adószáma: 14897849-2-42), amely az eMarkt online webáruház üzemeltetője (a továbbiakban: eMarkt vagy Szervező).
   
 2. Résztvevő személyek
  A Játékban részt vehet minden természetes személy, aki Magyarországi tartózkodási vagy állandó lakcímmel rendelkezik.
  A Játékban nem vehetnek részt a Játékot lebonyolító Szervezet vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint azok közeli hozzátartozói. A résztvevők által megadott személyes adatoknak egyezniük kell a személyazonossági igazolványban szereplő adatokkal.
   
 3. Játék időtartama
  A játék 2023. szeptember 11. 12:00 órától 2023. december 22. 11:59:59 óráig tart.
   
 4. Részvétel feltételei
  A Játékban részt vehet minden olyan személy, aki a www.emarkt.hu oldalon feliratkozik az eMarkt hírlevelére, és megfelel a 2. pontban meghatározott feltételeknek.
  Továbbá a Játékban részt vesz minden olyan személy, aki a www.emarkt.hu hírlevélre már korábban feliratkozott a játék indulása előtt (a továbbiakban: Résztvevő).
  A Szervező más részvételi módot nem fogad el. Egy személy csak egy feliratkozással vehet részt a játékban.
   
 5. Nyereményjáték és sorsolás
  A Szervező a Játék befejezése után egy nagyméretű Samsung televíziót sorsol ki fődíjként, amelynek értéke 300.000 Ft.
  Továbbá a Szervező a Játék ideje alatt kétheti rendszerességgel további termékeket sorsol ki a Játékban érvényes feliratkozással rendelkező Résztvevők között, a játék lejáratának időpontjáig.
  A főnyeremény sorsolásának időpontja: 2023. december 22. 13:00 óra. Sorsolás helyszíne: A Szervező üzletében. A sorsolás nyilvánosan zajlik egy random számgeneráló program segítségével a fent megadott helyen és időpontban.
  Sorsoláskor a nyertesek mellett pótnyertesek is kisorsolásra kerülnek (3db).
   
 6. Nyertes értékesítése és kihirdetése, nyeremény átvétele
  A Szervező az email cím vagy telefonos elérhetőségen értesíti a nyertest a sorsolást követő 5 munkanapon belül. Amennyiben a nyertes nem érhető el 48 órán belül az általa megadott elérhetőségeken, vagy visszautasítja a nyereményt, a pótnyertes lép a helyébe a sorsolás sorrendjében. 
  A nyertes személyazonosságát az alábbi okmányok valamelyikével igazolhatja:
  - Érvényes személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél.
  A Szervező a nyertesek neveit a sorsolást és az adategyeztetést követően közzéteszi a Szervező Facebook oldalán.
   
 7. Személyi adatok védelme
  A Játékban való részvétellel minden résztvevő megerősíti és elfogadja. hogy a Szervező használhatja adatait reklám célokra, területileg és időben korlátozás nélkül, valamint más módon is (például az interneten stb.).
  A Játékban való részvétel által a résztvevők elfogadják, hogy személyes adatait adatbázisban tárolják, és a Szervező alvállalkozói utólagosan felhasználhatják őket hasonló alkalmakkor, közvetlen vagy közvetett marketing célokra, a törvény által előírt adatközlésekhez, díjak kiosztásához stb.
  A Szervező az információkat nyilvánosságra hozhatja a Játék nyerteseinek nevére vagy más adatokra vonatkozóan.
  A résztvevők bármikor jogosultak visszavonni a személyes adatok felhasználásához vagy bármilyen információ küldéséhez való hozzájárulásukat.
   
 8. Egyéb rendelkezések
  Amennyiben a rendszerrel való csalás vagy visszaélés gyanúja merül fel, vagy bármilyen intézkedés szükséges a Szervező vagy partnerei érdekeinek védelme érdekében, a Szervező fenntartja magának a jogot a probléma megoldására.
  A Szervező nem vállal felelősséget olyan esetekben, amikor egy nyertest nem lehet értesíteni a résztvevő által megváltoztatott e-mail cím miatt, vagy ha a nyertes a levelet nem olvassa el, vagy nem kapja meg a Szervező hibáján kívül.
  A Szervező minden tőle telhető intézkedést megtesz a Játék megfelelő lebonyolítása érdekében, de nem vállal felelősséget olyan panaszokért vagy reklamációkért, amelyek nem sértik az érvényes törvényeket vagy jelen szabályzatot.
  A Szervező fenntartja a jogot a jelen Szabályzat módosítására a Játék ideje alatt, és az esetleges módosításokat a résztvevők és a közönség tudomására hozza legalább 24 órával az érvénybe lépés előtt a www.emarkt.hu weboldalon keresztül.

 

Budapest, 2023. szeptember 11.
eMarkt
Bestoutlet Kft