NV66M3535BB SAMSUNG Beépíthető sütő

Hiba leírása:
Elérhetőség: Raktáron
200805013 200708039 200805014
117 983 Ft

Gyors előmelegítés a gyors sütés érdekében

A Gyors előmelegítés mód azt jelenti, hogy nem kell hosszú ideig várnod, hogy a sütő előmelegedjen. Fel tudja melegíteni a sütőteret a kívánt hőmérsékletre mindössze pár perc alatt, ráadásul energiatakarékosabb is.

 

Pár perces előmelegítés

 

Halk, finoman záródó ajtó

A Finoman záródó ajtó könnyedén nyílik és csukódik, minimális zajt előidézve. Az ajtó zsanérja segíti a lassú és biztonságos záródást, teljes nyugalmat biztosítva számodra.

 

Fékezett ajtók, hogy ne csapódjon be

 

Könnyen csúsztatható tepsi

A Telescopic Rail (teleszkópos sín) simán csúszik be és ki különösebb erőfeszítés nékül, még akkor is, ha nagy serpenyőt vagy nehéz edényeket használsz. Így folytathatod az étel öntözését, forgatását és fűszerezését, rendetlenség vagy kiömlés nélkül.

 

Sütősín, mely megkönnyebbíti a sütést

 

Süss nagyobb adagokat!

A hatalmas, 75 literes űrtartalom nagyobb rugalmasságot biztosít a főzés során. Egyszerre több ételt süthetsz, nagyobb adagokat is, így kiválóan alkalmas nagy családi összejövetelekre vagy bulikra tervezett ételek készítésére.

Nagyobb ételek sem okoznak gondot
Kedvező energetikai besorolás

Energiatakarékos

Noha a legtöbb nagykapacitású sütő általában nagyobb energiafelhasználást igényel, a sütőt úgy terveztük, hogy kivételes A+ besorolású energiahatékonyságot biztosítson.

Mindig tiszta sütőtér

Képzelj el egy sütőt, ami öntisztítást végez működés közben. Katalitikus tisztítással a maradéktálca összegyűjti a zsírt és az ételmaradékokat, kémiailag oldja azokat, így a sütőd mindig tiszta.

Katalítikus öntisztító rendszer a kényelem jegyében
Túlfeszültség esetén a sütő kikapcsol

Hatékony védelem az áramütés ellen

A Túlfeszültség elleni védelem funkció megakadályozza az elektromos károkat vagy rövidzárlatokat, amelyeket az instabil feszültség okozhat. Érzékeli, ha a feszültség túl nagyra nőtt és automatikusan lekapcsolja az áramellátást.

Üzenet küldése
back to top
Szűrők