NV66M3531BB SAMSUNG Beépíthető sütő

Hiba leírása:
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
200327134 200805008
97 900 Ft

Három az egyben sütő

A Dual Cook technológia teljes rugalmasságot biztosít a felső és az alsó főzési zónákkal, akár különállóan, eltérő hőmérsékleti és időbeállításokkal, vagy együtt is használhatók, hogy időt takarítson meg.

 

A sütő két felén különböző ételeket készíthet

 

Hatékony feszültségszabályozás

A feszültségszabályozás funkció megakadályozza az elektromos károkat vagy rövidzárlatokat, amelyeket az instabil feszültség is okozhat. Érzékeli, amikor a feszültség megnőtt, stabilizálja az energiát, vagy teljesen lekapcsolja.

 

Ingadozó feszültség esetén is stabil működés

 

Könnyen csúsztatható tepsik

A két teleszkópos sín simán csúszik be és ki, szinte minden erőfeszítés nélkül, még akkor is, ha nagy serpenyőket vagy nehéz edényeket használsz. Folytathatod az étel öntözését, forgatását és fűszerezését - anélkül, hogy rendetlenséget vagy kiömlést okozna.

 

Dupla sütősín a kényelmes sütéshez

 

Tökéletes, modern stílus

A karcsú és elegáns formatervezés tökéletesen illeszkedik a modern konyhabelsőhöz. A teljesen fekete üveg kitűnően mutat a legtöbb konyhában, miközben a ragyogó Ice Blue kijelző korszerű külsőt kölcsönöz a sütőnek.

 

Modern dizájn

 

Sokkal többet süt!

Hatalmas, 68 literes belső térrel rendelkezik, a piacon elérhető egyik legnagyobbal. Készíthetsz egyszerre több ételt, mivel két kihúzható tárolóval rendelkezik, így könnyen elférnek a nagy ételek, mint például az ünnepi pulyka.

 

Hatalmas sütőkapacitás

 

Kivételes energiahatékonyság

A osztályú energiacímkével* rendelkezik, így energiatakarékosabbá teheted otthonod, csökkentve a villanyszámlát. Az Ökokonvekciós mód használata a hagyományos sütőkhöz képest jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.

 

A energiaosztály

*Új szabványon alapuló felmérés.

Energiaosztály :
A
Szín :
Fekete
Vezérlés:
Digitális
Hőlégkeverés:
Van
Sütőtisztítás:
Katalítikus
Sütősín:
Teleszkópos
Űrtartalom :
66 Liter
Üzenet küldése
back to top
Szűrők