GORENJE Hűtőszekrény, A+++, 260 liter, OBRB153R

VW Edition

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

269 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

KialakításSzabadonálló
Kapacitás260 liter
KivitelFelülfagyasztós
Zajszint40 dB
SzínPiros
Szélesség60 cm
Magasság154 cm
Mélység66.9 cm
EnergiaosztályA+++
Hűtő kapacitás229 liter
Fagyasztó kapacitás25 liter
KlímaosztálySN-N-ST-T

Egyéb infó

A világhírű Volkswagen minibusz által inspirálva alkottuk meg a Gorenje Retro Special Edition hűtőszekrényt, amely a 60-as évek ikonikus designját ötvözi napjaink kifinomult technológiájával.

IonAir + DynamiCooling hűtés

Egyenletes hőmérséklet eloszlás a normáltérben A fejlett ventilátorrendszer a dinamikus hűtési technológia révén egyenletesen oszlatja el az ionizált levegőt és egyenlíti ki a hőmérsékletet az egész hűtőszekrényben. A negatív ionokkal dúsított levegő a természetes mikroklímát imitálja, amely révén az élelmiszerek hosszabb ideig őrzik meg frissességüket.  Mi több, bármilyen típusú élelmiszert elhelyezhetünk bármelyik hűtőpolcon, hiszen megszűnnek a hőmérsékletkülönbségek.

Biztonságos palacktárolás

A hűtőszekrény ajtaja jelentős műanyag vagy üvegpalack tárolási kapacitással rendelkezik. Egy speciális "csapda" gondoskodik arról, hogy a behelyezett tárgyak ne mozogjanak vagy sérüljenek az ajtó nyitása vagy zárása során.

CrispZone zöldségtároló rekesz páratartalom szabályozással

Gyümölcsök és zöldségek, mintha egyenesen a kertből lennének A CrispZone az egyik legnagyobb gyümölcs és zöldségtároló rekesz, ami elérhető a piacon. Az alacsony hőmérséklet és a páratartalom szabályozásának lehetősége meghosszabbítja a behelyezett termékeknek fogyaszthatóság szempontjából vett élettartamát.