LG Monitorok, 69 cm, Full HD, 27MB65PY

Üzleti monitor

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

49 900 Ft‎ (bruttó)

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

Képátló69cm (27")
Képátló kategória69cm (27") - 81cm (32")
HD felbontásFull HD
Felbontás1920 x 1080 pixel
Képarány16:9
3DNem
TípusLED monitor
USBVan
Súly6,5 kg
Energiafogyasztás bekapcsolva32W
Válaszidő (GTG)5 ms
D-SubVan
Beépített hangszóróIgen
Olvasó módIgen
Fényerő250 cd/m2
Villódzásmentes képIgen

Egyéb infó

Kijelző 

Az LG IPS monitor Full HD (1920x1080)-as felbontás mellett 250nit-es fényerőt biztosít és ezáltal kristály tiszta képeket jelenít meg. Mindezt kiegészíti az IPS technológia által biztosított, rendkívül széles, 178 fokos betekintési szög. 

Sztereó hangszórók 

A beépített hangszóróknak köszönhetően nincs szükség extra hangszórókra sem. 

Gyári színkalibráció 

A színhelyes megjelenítés érdekében szakértők végeztek színkalibrációs teszteket a gyártósoron, amiről tanúsítványt is kiállítottak, melyet a felhasználó megtalál a termék dobozában. 

Energiatakarékosság 

Élvezze a világos képernyőt képminőség romlás nélkül és takarítson meg még több energiát a korábbi LG LED monitorokhoz képest. 

*A fényerő megfelelő beállításával további megtakarítást érhet el. 

Reader Mode 

A kék fény csökkentésével és ezáltal a szemek megnövelt védelmével a Reader Mode optimális környezet biztosít az olvasáshoz. Csak egy gombnyomással átválthat ebbe az üzemmódba és sokáig, kényelemben olvashat a monitoron. 

Flicker Safe 

Védje a szemét a villódzástól és a kék fénytől! Az új megvilágítási technológiának köszönhetően sikerült minimalizálni a villódzásból adódó szemfáradást. Aktíválja továbbá egy közvetlen gombbal a Reader Mode-ot (olvasó üzemmód) és ezáltal minimalizálja a szemet fárasztó kék fény mennyiségét. Töltsön annyi időt munkával, játékkal, vagy akár filmnézéssel, amennyit csak szeretne anélkül, hogy megterhelné a szemét. Használja a könnyen kezelhető és kényelmes gombokat a kezeléshez. 

Ergonómikus formatervezés 

A monitor 15-68, valamint -5-35 fokban forgatható, illetve dönthető. Az elforgathatóság pedig szintén könnyen elérhető annak érdekében, hogy bármilyen üzleti feladatnak meg tudjon felelni. 

Beépített tápegység 

Vessen egy pillantást a 27MB65PY tápegységére, melyet korábban a tápkábelhez kellett csatlakoztatni Tapasztalja meg, hogy így mennyivel könnyebb a telepítés!