LG Monitorok, 29 inch, 21:9, 29UM59A-P

IPS LED monitor, Olvasó mód, Játék mód

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

39 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

Képátló74cm (29")
Képátló kategória69cm (27") - 81cm (32")
TV képernyő típusaLED
Felbontás2560 x 1080 pixel
Képarány21:9
HDMIVan
Fejhallgató csatlakozóVan
Válaszidő (GTG)5 ms
JátékmódIgen
Olvasó módIgen
Fényerő250 cd/m2
Osztott képernyő 2.0Igen

Egyéb infó

Az LG 29UM69A ultrawide IPS LED monitor tökéletes munkára vagy akár játékra is. Az olvasó mód csökkenti a kék fényt így elkerülve a szemfáradtságot. Hogyha szeretsz online könyveket olvasni akkor ez a monitor tökéletes választás. Az On Screen funkcióval a monitoron tudod állítani a fényerőt, a hangerőt stb. 

Az LG Electronics, Inc. Vállalatot (Koreai tőzsde: 6657.KS) 1958-ban alapították, nemében ez volt az első cég a koreai szórakoztató elektronikai piacon. A vállalat jeleneg globálisan is meghatározó szerepű az elektronika, információtechnológia és a kommunikáció területén, 76 külföldi leányvállalatban és marketingközpontjában több mint 64 000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. Az LG Electronics éves (nem konszolidált) bevétele meghaladja a 16,9 milliárd USD-t, három fő vállalat alkotja: a Digital Display & Media (sigitális megjelenítés és rögzítés), a Digital Appliance (digitális háztartási eszközök) valamint a Telecommunication Equipment & Handset (távközlési felszerelés és kézibeszélők). 

A képernyőn megjelenő beállítási lista rengeteg alapvető monitor-beállítást tesz lehetővé egy, a monitoron megjelenő kicsi ablakbana gyors és könnyű hozzáférés érdekében. A hangerő, a fényerő a képmód előbeállításai, a Screen Split 2.0 és még sok más állítható. 
Screen Split 2.0 
Testreszabhatod a monitor elrendezését a többfeladatos munkához akár. Átméretezheted s megjelenítheted egyidejűleg azokat az alkalmazásokat amiket éppen használni szeretnél. 

Sokat olvasol híreket vagy online könyveket Akkor ezt neked találták ki 
Az olvasó mód csökkenti a kék fényt a szemfáradtság elkerülése érdekében. Az olvasó mód optimális feltételeket biztosít az olvasáshoz. Egy kattintással át tud váltani olvasó módba. 

Video

Videó a termékről

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: