SAMSUNG Monitorok, 32:9, 144 Hz, LC49J890DKUXEN

Ívelt kijelző

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

169 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Adatlap

Képátló124cm (49")
Ívelt képernyőIgen
TV képernyő típusaLED
Képarány32:9
HDMIVan
USBVan
Fejhallgató csatlakozóVan
PaneltípusVA
Válaszidő (GTG)5 ms
Beépített hangszóróIgen
Fényerő250 cd/m2

Egyéb infó

Szélesebb látószög. Hatékonyabb munkavégzés

A Samsung forradalmi, 49-es, ultraszéles, ívelt CJ89 monitora arra született, hogy minden területen megkönnyítse a munkavégzést. Legyen szó bármilyen feladatról, a Samsunggal hatékonyabban megy a munka! 

A két egymás mellé állított 27-es monitornak megfelelő, 32:9-es oldalarányú, 49-es képernyőn egyszerre több projekt és ablak is könnyedén megjeleníthető. A nehezen kezelhető táblázatokkal végzett munka esetében pedig kevesebb görgetésre és nagyításra van szükség, így a feladatok gyorsabban és kevesebb hibával készülhetnek el. 

Búcsú a dupla monitortól 

Nincsenek többé vakfoltok a keret miatt, a képminőség több különböző forrás esetén is tökéletesen egységes, és kevesebb kábel kígyózik az asztalon: a CJ89 ideális választás a kétmonitoros elrendezés kiváltására. 

Kétszer nagyobb felület 

A Picture-by-Picture funkcióval egyszerre két számítógép képe is megjeleníthető, ami zökkenőmentes együttműködést tesz lehetővé a munkatársakkal és az ügyfelekkel. Elég csatlakoztatni a második eszközt, például egy laptopot, és a kijelzőjének tartalma automatikusan megjelenik az elsődleges számítógép képe mellett. 

Beépített KVM-kapcsoló 

Ha a CJ89 monitorhoz két eszköz csatlakozik, a beépített KVM-kapcsolónak köszönhetően mindkettőt ugyanazzal a billentyűzettel és egérrel lehet vezérelni. Ez megkönnyíti a párhuzamos munkavégzést, és több helyet szabadít fel a munkaasztalon. 

Easy Setting Box 

Az Easy Setting Box szoftverrel a monitor munkaterülete egy szempillantás alatt több ablakra osztható. A képernyő egyetlen egérkattintással akár hat ablakra is bontható, így az összes futó projekt egyszerre tekinthető meg. A tökéletesen testre szabott nézet érdekében az ablakok mérete is állítható. 

Gyors, 144 Hz-es frissítési ráta 

A gyors, 144 Hz-es képfrissítési ráta makulátlan látványt biztosít, és a monitor teljesítményének optimalizálása érdekében 60Hz/120Hz értékre módosítható. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: