LG Monitorok, 46 cm, 19M38A

Olvasó mód, villódzásmentes technológia, osztott képernyő

Ez a termék nincs raktáron

Csomagolás sérült, Szépséghibás

17 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban írjon nekünk.

Adatlap

Képátló48cm (19")
Képátló kategória43cm (17") - 56cm (22")
Felbontás1366 x 768 pixel HD Ready
Képarány16:9
TípusLED monitor
Szélesség44,1 cm
Magasság37,2 cm
Súly2,2 kg
Válaszidő (GTG)5 ms
D-SubVan
Olvasó módIgen
Fényerő200 cd/m2
Osztott képernyő 2.0Igen
Villódzásmentes képIgen

Egyéb infó

Védje a szemét és nézze a monitort kényelemben 

Tudta, hogy a monitor villogása akkor is károsíthatja a szemét, ha nem érzékeli azt ?Idővel a képernyő előtti munka, a játékok és a filmnézés igénybe veszik, fárasztják a szemet. Azonban a villódzásmentes képpel (Flicker Safe technológia) és az olvasó üzemmóddal (Reader Mode) garantált a maximális vizuális kényelem, mivel óvják a szemet a káros kék fénytől, és a villódzást szinte teljesen kiküszöbölik. 

Egy kattintással elérhető beállítások 

A képernyőn megjelenő vezérlők (On Screen Control szoftver) segítségével néhány kattintással módosíthatók a képernyő beállításai - többé nem kell gombokat nyomkodni a monitoron. Az egyéni megjelenítési beállításokkal (My Display Presets) testre szabott képet állíthat be egy-egy szoftverhez. A monitor ezt automatikusan alkalmazza a korábban beállított megjelenítési módra. Nem kell minden alkalommal kiválasztania a kép üzemmódot. 

Hatékonyabb többfeladatos munkavégzés 

A Screen Split (osztott képernyő) funkcióval a kijelző a különböző feladatok szerint több részre osztható, az egyes ablakok tetszés szerint méretezhetők. A fejlett beállítások tovább bővültek: a 14 opción belül 4 kép a képben (PIP) üzemmód közül választhat. PIP üzemmódban egy kisebb ablakban videót játszhat le, miközben a fő képernyőn dolgozik. 

Segítség a színtévesztőknek 

színellenőrző algoritmusok segítségével azok a színtévesztők, akik nehezen különböztetnek meg bizonyos színtartományokat, a monitor segítségével most már minden fontos tartalmat láthatnak. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: