LG Monitorok, 78 cm, 17:9, Digital Cinema 4K, 31MU97Z

Digital Cinema 4K felbontás, IPS kijelző

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

159 900 Ft‎ (bruttó)


169 900 Ft‎ (bruttó)

-6%

1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

Képátló78cm (31")
Képátló kategória69cm (27") - 81cm (32")
Felbontás4096 x 2160
Képarány17:9
3DNem
TípusLED monitor
HDMIVan
USBVan
Hangteljesítmény2x5W
Fejhallgató csatlakozóVan
Szélesség73,6 cm
Magasság40,6 cm
Mélység5,3 cm
Súly10 kg
Energiafogyasztás bekapcsolva53W
PaneltípusIPS
Válaszidő (GTG)5 ms
Beépített hangszóróIgen
Fényerő320 cd/m2

Egyéb infó

Digital Cinema 4K felbontás 


Az LG 31MU97Z-B 31" 17:9 IPS LED monitor 4096X2160 -as Digital Cinema 4K felbontás t nyújt egy 31-es kijelzőn, ami tűéles képeket jelent, köszönhetően a döbbenetes mennyiségű megjelenített pixelnek. A Digital Cinema 4K (4096x2160) kijelző felbontása négyszer nagyobb, mint egy átlagos 1920x1080-as FHD képernyő é, és több, mint félmillió pixellel haladja meg egy 3840x2160-as UHD kijelzőteljesítményét. Így Ön a legfinomabb részleteket is tisztán láthatja, ami megkönnyíti az aprólékos feladatok elvégzését, és jobb minőségű végeredményt tesz lehetővé. 

IPS kijelző 99,5% feletti Adobe RGB színtérlefedettséggel 

Azáltal, hogy 99,5% felett támogatja a Adobe RGB színtér használatát IPS kijelzőjén, az   LG 31MU97Z-B  LED monitor sRGB és CMYK színtartományt is lefedni képes kiterjesztett színtere és színhőmérséklete minimálisra csökkenti a színbeli eltéréseket és a színvesztést. Ezáltal Ön könnyedén retusálhatja vagy szerkesztheti fényképeit, a végeredmény ragyogó, eleven színei pedig messze meghaladják a VA vagy más LCD panel es monitorok lehetőségeit. 

10 bites színmélység (1 milliárd szín) 

A 10 bites színmélység több, mint 1 milliárd színt támogat, amivel 64-szeresen haladja meg egy 8 bites kijelző színgazdagságát, természetes módon megjelenítve a színeket, sávosodás nélkül. Mostantól minden egyes apró részlet ott lesz a szeme előtt, köszönhetően a nagyobb színgazdagságnak és színtartománynak, amely pontosabb, részletgazdagabb és természetesebb képet nyújt. A színek közötti finomabb átmenetek egyben több köztes árnyalatot is jelentenek, így Ön még aprólékosabban dolgozhat a képen. 

Total Color Management 

A részletes színkalibrációs tesztek biztosítják, hogy az   LG 31MU97Z-B  31" 17:9 IPS LED monitor a szoftverkalibráció és a gyári beállítás révén megfeleljen a színszabványnak, minimalizálva a színterek és a színmegjelenítés közti különbséget az eredeti felvétel, a monitoron bemutatott, illetve a végül kinyomtatott kép között. 

DCI-P3 Digital Cinema Color Standard 

31MU97 DCI sz ínszabvány a lehetővé teszi a helyszíni felvételek valósághű színekkel való megjelenítését és szerkesztését, tökéletesen visszaadva digitális felvételeinek színvilágát, épp ahogy azt a kamerába nézve elképzelte. Kiváló feltételeket biztosít az utómunka feladatainak elvégzéséhez, például a fény-árnyék, a telítettség vagy a fényerősség terén, akár egészen apró részletekről van szó, akár a munka egészéről. 

Párhuzamosan használható színterek 


Hasonlítsa össze, hogy miként mutat munkájának eredménye két színtérben egyszerre, a képernyő egyik felén az egyik, másikon pedig a másik beállítást használva. Nem kell többé a színtorzulás vagy az eredeti felbontás megtartása miatt aggódnia munkájának exportálásakor. Az Adobe RGB és az sRGB kép egymás melletti bemutatásával az   LG 31MU97Z-B  LED monitor támpontot ad Önnek, hogy miként néz majd ki munkája nyomtatásban az Adobe RGB színtér-, weboldalakon pedig az sRGB színtér használatával. 

Többféle színmód 

Az   LG 31MU97Z-B  31" 17:9 IPS LED monitor több különböző színmód használatát teszi lehetővé, kezdve az alapvető sRGB és Reader (Olvasó Mód) színmodellektől egészen a fejlett Adobe RGB és DCI-P3 Sim színmód ig, ezáltal kielégítve a professzionális felhasználók gyakran igen eltérő igényeit. Ráadásul a monitoron található apró joystick segítségével egyszerűen választhat a különböző gyárilag beállított színmódok, illetve a saját színkalibrációi között, attól függően, hogy melyik biztosítja a legjobb végeredményt az éppen végzett feladat esetében. 

Ergonomikus design 

Az   LG 31MU97Z-B  monitor " pivot" funkció ja lehetővé teszi, hogy a méret csökkentése vagy folyamatos görgetés nélkül dolgozhasson a nagy magasságú, álló képállású képeken. A kijelző akár 90 fokban is elforgatható a feladathoz illő munkaterület igényeinek megfelelően, tökéletes feltételeket teremtve a munkavégzéshez. A "pivot" funkció igény szerinti aktiválásával Ön gyorsabbá és effektívebbé teheti munkáját, zavaró kényelmetlenségek nélkül. 

Mac kompatibilitás / Számos, különböző csatlakozó 

Különböző eszközökhöz csatlakozhat a HDMI x2 és MiniDP kijelző portok, valamint aUSB 3.0 csatlakozó segítségével. 
Ha Ön Mac-en dolgozik, a monitorhoz mellékelt MiniDP vagy DP kábelen kapcsolódhat az   LG 31MU97Z-B  31" 17:9 IPS LED monitor hoz, vagyis olyan kábelen, amely támogatja a 4K felbontás t. Továbbá, a gyárilag a konfigurált USB Up -on, illetve a 3 darab USB 3.0 porton keresztül közvetlenül csatlakoztathat például tabletet vagy külső adattárolót a monitorhoz. 

MAXXAUDIO® + 5W hangszórók 

A két beépített 5 watt os hangszóró és a MAXXAUDIO® funkció még a csúcsminőségű külső hangfalakat is feleslegessé teszi . A MAXXAUDIO® hangfeldolgozási rendszert támogató   LG 31MU97Z-B  monitor kitűnő hangminőséget nyújt, a magas- és mély hangokat egyaránt telten, élesen és tisztán szólaltatja meg a 4Kanyagok megtekintése vagy szerkesztése közben. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: