LG Monitor, 59 cm, Full HD, IPS, 23CAV42K

23" V szériás LG Cloud Monitor, IPS LED-es kijelzővel

Csomagolás sérült, Szépséghibás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

69 900 Ft‎ (bruttó)


1 év teljeskörű jótállás

Kérdése van, vagy fotót szeretne a termékről? Kattintson a gombra!

Következő áruházainkban elérhető:

Adatlap

Képátló59cm (23")
Képátló kategória59cm (23") - 66cm (26")
Felbontás1920 x 1080 pixel FULL HD
Képarány16:9
3DNem
TípusLED monitor
USBVan
PaneltípusIPS
Beépített hangszóróIgen

Egyéb infó

Hatékony, biztonságos és innovatív V szériás LG Cloud monitor 

- Zérókliens technológia 
- IPS panel 
- ÚJ GENERÁCIÓS TERADICI TERA2 CHIPSET 
- Ergonomikus tervezés 

Központosított hálózatmenedzsment 

A V szériás LG Cloud monitor VMware alapú zéró kliens technológiára épül, mely lehetővé teszi, hogy számítási feladatokat végezzen asztali PC nélkül. A központosított hálózatmenedzsment könnyű karbantartást és hatékony üzleti felhasználást tesz lehetővé. 

Még nagyobb teljesítmény 

A V szériás LG Cloud eszközök a Teradici TERA2 chipset-nek köszönhetően a korábbiakhoz képest megnövelt képességekkel bírnak. Mi több, ezek a zéró kliensek jobb irodai munkakörnyezetet és ideális megoldást biztosítanak a cégek és nagy szervezetek számára. A korábbi modellekhez képest akár ötször nagyobb teljesítményre és tízről ötven megapixelre növelt másodpercenkénti adatátvitelre képesek. 

Jelentősen kisebb energiafogyasztás 

A TERA2 chip megközelítőleg 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a Tera1, átlagos fogyasztása 6W alatti. UPoE Ready (Opcionális / UPoE Power Splitter). 

Ergonomikus tervezés 

Az LG V szériás Cloud Monitorok ergonómiai szempontból is megfelelő megoldást nyújtanak a felhasználók számára, mivel a tipikus asztali PC-khez képest hiányzó táp és egyéb kábelek, valamint a kábel nélküli kapcsolati lehetőség más, vezeték nélküli eszközökkel jobb helykihasználást tesznek lehetővé. A hat rendelkezésre álló USB 2.0 port pedig nagyban növeli a felhasználási lehetőségeket. 

Beépített hangszóró 

A beépített hangszóróknak köszönhetően nincs szükség külső hangszórókra, ami további hely- és költségmegtakarítást eredményez. 

Fantasztikus képminőség IPS panellel 

Az LG IPS paneles monitorai kiváló képminőséget, élethű színeket és széles betekintési szöget biztosítanak miközben a több órán tartó folyamatos munka után is kevésbé fárasztják a szemet mint a korábbi, TN paneles kijelzők. Ez a technológia a jelenlegi LED-es kijelzők határait feszegeti. 

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: